Päiväeläinlääkäri Kouvolaan

Hei eläinlääkäri! Haluatko ammatillisia haasteita ja kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa? Avaamme 24-h sairaalan syksyn aikana Kouvolaan.

Sijainti Kouvola

Yhteyshenkilö Klinikan johtaja Pia Kesti / Klinikkamanageri Piia Bergström

Yhteystiedot pia.kesti@evidensia.fi / piia.bergstrom@evidensia.fi, pia.kesti@evidensia.fi / piia.bergstrom@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä ajoittain myös paineen alla.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvin varustellussa sairaalassamme. Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen Ct-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös laparaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Tässä myös linkki sähköiseen esitteeseemme

Kysy lisää, tule käymään ja tutustumaan meihin!

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian tästä linkistä. HUOM! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä..