Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Päivystäviä eläinlääkäreitä Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan, Ouluun

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun 24h päivystävä eläinsairaala. Uusi eläinsairaala palvelee lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Henkilökuntamme jatkokouluttautuu jatkuvasti. Toimimme sairaalassa tiimiorganisaationa.

Sijainti Oulu

Haku päättyy 2020-04-16

Yhteyshenkilö Klinikan johtaja Tuomo Martinmäki / Klinikan johtaja Miia Hemmilä

Yhteystiedot tuomo.martinmaki@evidensia.fi / miia.hemmila@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Haemme nyt Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan päivystystyöstä ja akuuttilääketieteestä kiinnostuneita eläinlääkäreitä kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin pesteihin.

Odotamme sinulta:
• eläinlääkärin tutkintoa
• kiinnostusta kouluttautua ja seurata alansa kehittymistä
• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
• aktiivista ja positiivista asennetta
• hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät suuressa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Mitä tarjoamme?

Työskentely meillä on monipuolista ja haastavaa, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja hyvät henkilöstöedut. Jokainen eläinlääkäreistämme kuuluu oman tehtävänsä mukaiseen tiimiin, jonka päivittäisestä toiminnasta vastaa tiimin lähiesimies.

Päivystystyö on vuorotyötä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Tuomo Martinmäki ja Miia Hemmilä, sähköpostitse tuomo.martinmaki@evidensia.fi ja miia.hemmila@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 16.4.2020 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!