Palkka- ja taloushallinnon asiantuntija

Etsimme pääkonttoriimme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen toimeen tarttuvaa ja oma-aloitteista palkka- ja taloushallinnon asiantuntijaa. Osaat organisoida oman ajankäyttösi ja pärjäät myös kiireisessä työrytmissä. Haluat toimia monipuolisissa palkanlaskennan tehtävissä ja koet myös omaavasi valmiudet olla mukana kehittämässä yrityksemme palkkahallinnon prosesseja.

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 30/08/2019

Yhteyshenkilö liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilari Kujala / talousjohtaja Pasi Tolonen

Yhteystiedot 0451-240646 / 0400-474556

Ketä etsimme?

TYÖSTÄSI
Tehtävässä vastaat tulevan vastuualueesi palkkahallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Lähestyt asioita asiakaslähtöisesti ja haluat palvella ihmisiä aina hyvin sidostyhmästä riippumatta. Tuotamme palkkahallinnon palvelua yrityksemme sisäisen tarpeeseen, joten meille tärkein asia on varmistaa, että palvelukokemus on kaikissa tilanteissa aina positiivinen. Tehtävässä tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä eläinlääkäriasemiemme suuntaan.

ODOTAMME SINULTA
Odotamme sinulta hyvää tietämystä ja kokemusta kaikista palkanlaskentaan liittyvistä osa-alueista: tuntipalkat, kuukausipalkat, provisiot ja lomalaskennat sekä viranomaisilmoitusten laatimisen. Lisäksi tunnet työlainsäädäntöä ja osaat etsiä tarkentavaa tietoa omatoimisesti.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Lisäksi arvostamme PHT-tutkintoa. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti ja pystyt hoitamaan asioita sujuvasti myös englannin kielellä.

Kokemuksen ja koulutuksen ohella arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Et pelkää tarttua työhön omien vahvuuksiesi ulkopuolella, jos asioiden edistäminen sitä vaatii, ja osaat hoitaa asiat loppuun asti. Me olemme tulosorientoituneita ja teemme sen minkä lupaamme, joten odotamme samaa myös sinulta.

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME
Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän Suomen suurimassa eläinlääkäripalveluita tarjoavassa yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään palkka- ja taloushallinnon prosesseja ja meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä. Olemme joustavia ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysehdotusten pohjalta. Meillä et ole vain yksi osa isoa koneistoa.

Lisäksi tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työnantajan edut. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä. Tarjoamme vuosittain monipuolisia hyvinvointietuja ja koulutusta sekä erinomaiset työterveyspalvelut. Meille on tärkeää, että työntekijä kokee aidosti olevansa osa tiimiä.

EVIDENSIASTA
Suomessa Evidensia toimii valtakunnallisesti monen pienen ja suuren eläinlääkäriaseman ja -sairaalan voimin. Sen lisäksi olemme osa kansainvälistä IVC-konsernia, joka toimii kymmenessä Euroopan maassa yli 1000 klinikan voimin.

Työllistämme Suomessa lähes 700 eläinten hoidon ammattilaista, joista yli 200 on eläinlääkäreitä. Verkostoomme kuuluu tällä hetkellä 40 eläinlääkäriasemaa Helsingistä Rovaniemelle, pienistä yhden eläinlääkärin ja hoitajan lähiklinikoista ympäri vuorokauden palveleviin kattavasti varusteltuihin päivystäviin eläinsairaaloihin. Tarjoamamme palvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

KIINNOSTUITKO?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveella varustettuna viimeistään 30.8.2019 mennessä osoitteeseen talousrekry@evidensia.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin kello 15-16 välillä, liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilari Kujala 0451-240646 tai talousjohtaja Pasi Tolonen 0400-474556.