Sairaanhoitaja ja Klinikkaeläinhoitaja Vethausiin, Hattulaan

Evidensia Eläinsairaala Vethaus, Hattula on kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala. Eläinsairaala palvelee lemmikkejä laajasti koko mm. Länsi- ja Etelä Suomen alueelta. Eläinsairaala tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Sijainti Hattula

Haku päättyy 18/08/2019

Yhteyshenkilö klinikkamanageri Kati Tikka

Yhteystiedot kati.tikka@evidensia.fi

Ketä etsimme?

SAIRAANHOITAJA, OLETKO MIETTINYT ALAN VAIHTOA?

Haemme Eläinsairaala Vethausiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaan sairaanhoitajaa leikkaussalityöhön tiimiesimieheksi sekä klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön.

Odotamme, että sinulla on:
• klinikkaeläintenhoitajan tutkinto, näyttötutkinto suoritettuna TAI sairaanhoitajan tutkinto (sisätaudit ja kirurginen hoitotyö)
• mielellään kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä ja/tai leikkaussalihoitajan työkokemusta
• joustavuutta
• oma-aloitteisuutta
• halua oppia lisää
• aktiivista ja positiivista otetta
• vankkaa asiakaspalvelukokemusta
• tiimiesimiestyöhön esimieskokemus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?

Vethaus Hattula on päivystävä eläinsairaala ja sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Tarjoamme lemmikeille hoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille tarjolla on edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat. Tarvittaessa myös päivystysasunto järjestyy.

Kerromme mielellään lisää avoinna olevasta työtehtävästä ja meistä työpaikkana! Lisätietoa tehtävästä antaa 22.-30.7. aikana klinikkamanageri Kati Tikka, sähköpostitse kati.tikka@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 18.8.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!