Taloushallinnon osaaja

Etsimme pääkonttoriimme Vantaalle monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin ahkeraa ja oma-aloitteista henkilöä. Pärjäät kiireisessä työrytmissä etkä pelkää tarttua toimeen. Haluat toimia monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä ja koet myös omaavasi valmiudet olla mukana kehittämässä yrityksemme taloushallinnon prosesseja.

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 30/08/2019

Yhteyshenkilö liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilari Kujala / talousjohtaja Pasi Tolonen

Yhteystiedot 0451-240646 / 0400-474556

Ketä etsimme?

TYÖSTÄSI
Tehtävässä vastaat ostoreskontran hoitamisesta, vastaat asiakaspalvelupyyntöihin ja teet avustavaa kirjanpito- sekä selvittelytyötä. Vastaat oman vastuualueesi tehtävistä kokonaisvaltaisesti ja viet asiat omatoimisesti loppuun asti. Teet päivittäin yhteistyötä toimittajien, Englannissa sijaitsevan konsernihallinnon sekä eläinlääkäriasemiemme kanssa, joten erinomainen asiakaspalvelu ja palveluasenne ovat sinulle kunnia asia.

ODOTAMME SINULTA
Toivomme sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti ja pystyt hoitamaan asioita sujuvasti myös englannin kielellä.

Kokemuksen ja koulutuksen lisäksi arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Haluat tarttua töihin ja viedä ne loppuun asti, vaikka toimisit omien vahvuuksiesi ulkopuolella. Tärkeimmät työkalusi ovat oikea asenne ja halua oppia uutta. Me olemme tulosorientoituneita ja teemme sen minkä lupaamme, joten odotamme samaa myös sinulta.

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME
Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän Suomen suurimmassa eläinlääkäripalveluita tarjoavassa yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään taloushallinnon prosesseja ja meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä. Olemme joustavia ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme kehitysehdotusten pohjalta. Meillä et ole vain yksi osa isoa koneistoa.

Lisäksi tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työnantajan edut. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä. Tarjoamme vuosittain monipuolisia hyvinvointietuja ja koulutusta sekä erinomaiset työterveyspalvelut. Meille on tärkeää, että työntekijä kokee aidosti olevansa osa tiimiä.

EVIDENSIASTA
Suomessa Evidensia toimii valtakunnallisesti monen pienen ja suuren eläinlääkäriaseman ja -sairaalan voimin. Sen lisäksi olemme osa kansainvälistä IVC-konsernia, joka toimii kymmenessä Euroopan maassa yli 1000 klinikan voimin.

Työllistämme Suomessa lähes 700 eläinten hoidon ammattilaista, joista yli 200 on eläinlääkäreitä. Verkostoomme kuuluu tällä hetkellä 40 eläinlääkäriasemaa Helsingistä Rovaniemelle, pienistä yhden eläinlääkärin ja hoitajan lähiklinikoista ympäri vuorokauden palveleviin kattavasti varusteltuihin päivystäviin eläinsairaaloihin. Tarjoamamme palvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

KIINNOSTUITKO?
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.8.2019 mennessä osoitteeseen talousrekry@evidensia.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin kello 15-16 välillä, liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilari Kujala 0451-240646 tai talousjohtaja Pasi Tolonen 0400-474556.