Ilari Kujala on nimitetty Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi

keskiviikko 12. lokakuuta 2022
  • Evidensia
  • toimitusjohtaja
Ilari Kujala on nimitetty Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2022 alkaen. Tehtävässään hän vastaa IVC Evidensian Suomen ja Baltian liiketoiminnasta.

Ilari Kujala on työskennellyt Evidensian Eläinlääkäripalvelut Oy:n palveluksessa vuodesta 2019 lähtien sekä liiketoiminnan kehityksen että markkinoinnin ja viestinnän parissa. Tätä ennen hän on työskennellyt edellisten 12 vuoden aikana erilaisissa johtotehtävissä sekä ylimmän johdon konsulttina.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jukka Toivanen suuntaa uusiin haasteisiin, mutta jatkaa uuden toimitusjohtajan tukena siirtymävaiheen ajan.

”Olen todella innoissani, että Ilari ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävän. Hän on ehdottomasti sopivin henkilö Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän omaa oikeanlaista kokemusta yrityksemme toiminnasta ja on ollut merkittävässä roolissa strategisten hankkeiden onnistumisessa niin konsernin kuin Suomen ja Baltian tasolla”, toteaa Johan Wiklund, Regional CEO Nordics and Baltics IVC Evidensia.

Lisätietoja antavat:

Jukka Toivanen, toimitusjohtaja, Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy
Puh. 050 1764 / jukka.toivanen@evidensia.fi
 

Ilari Kujala, toimitusjohtaja (1.11.2022 alkaen), Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy
Puh. 0451 240 646 / ilari.kujala@evidensia.fi