Onko sinulla vanha lemmikki? Senioritarkastus nyt kampanjahintaan!

maanantai 8. lokakuuta 2018
senioritarkastus-150e-evidensialla

Vuosittainen senioritarkastus on suositeltu rutiini kaikille iäkkäille lemmikeille.

Ikääntyminen ei ole sairaus eikä vähennä lemmikin elämänlaatua. Sen sijaan vanhuus voi olla elämän parasta aikaa, kunhan omistaja tiedostaa oman lemmikkinsä ikään liittyvät erityistarpeet ja ottaa ne huomioon.

Lemmikki ikääntyy ihmistä nopeammin ja jo vuodessa moni vaiva voi edetä pitkälle. Sairauden oireita on usein hankala havaita kotona, ja vaikka omistaja onkin paras havainnoimaan eläinystävänsä käyttäytymisen muutoksia, ei niitä välttämättä osata yhdistää sairauksiin.

Tästä syystä vuosittainen kattava terveystarkastus on ikääntyvälle eläimelle tärkeä rutiini, jossa mahdolliset ongelmat voidaan todeta ja niiden hoito aloittaa ajoissa, ennen vaivojen kehittymistä vakaviksi. Suosittelemme senioritarkastusta vuosittain kaikille keskimäärin yli 7-vuotiaille koirille ja yli 10-vuotiaille kissoille.

Nyt kattava senioritarkastus (sis. verinäytteet) kampanjahintaan 150 €

Varaa aika senioritarkastukseen

Kaupan päälle Royal Canin Senior -ruokanäyte! Käynnillä otamme lemmikistäsi verinäytteet (laaja verenkuva ja peruselinarvot) ja lisäksi eläinlääkäri tekee lemmikillesi kattavan terveystarkastuksen. Käynnillä on varattu aikaa myös keskustelulle, mikäli jokin seniorilemmikkisi hoitoon liittyvä asia mietityttää sinua. Verinäytteiden ottoa varten lemmikkisi on hyvä olla syömättä 8 tuntia, vettä saa olla tarjolla. Jos lemmikilläsi on jatkuvia lääkityksiä tai akuutteja sairauden oireita, olethan yhteydessä vastaanotolle puhelimitse. Halutessasi voit tuoda mukanasi myös lemmikin virtsanäytteen. Ohjeet virtsanäytteen ottoon kotona

Palvelun hinta sisältää yllä mainitut toimenpiteet ja tutkimukset. Käynti ei sisällä lääkkeitä tai muita tutkimuksia tai hoitoja, vaan ne hinnoitellaan erikseen. Mikäli lemmikkisi terveydentila vaatii jatkotutkimuksia tai hoitoa, eläinlääkäri laatii lemmikillesi jatkohoitosuunnitelman. Palvelun saatavuus voi vaihdella klinikoittain. Kampanjahinta on voimassa 8.10.–7.12.2018 kaikilla Evidensia-eläinlääkäriasemilla lukuun ottamatta Evidensian Seinäjoen, Tampereen ja Partolan klinikoita.