Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Koirien viralliset kuvaukset kampanjahintaan

Koirien viralliset kuvaukset kampanjahintaan

Kaikki tutkimustieto, myös niistä koirista, joita ei käytetä jalostukseen, on hyödyksi terveempien koirien jalostuksessa ja oman koiran terveyden hoitamisessa. 

Koirien viralliset tarkastukset saat nyt monelta Evidensia-eläinlääkäriasemalta kampanjahinnoin ajalla 20.1.–20.3.2020. Katso alta kampanjassa mukana olevat eläinlääkäriasemat ja varaa aika.

  • Lonkkakuvaus 129 €
  • Lonkka- ja kyynärkuvaus 159 €
  • Selkäkuvaus (max 5 kuvaa) 169 €
    • Selkäkuvaus muun toimenpiteen yhteydessä 79 €
    • Selkäkuvaus, lisäkuvat 15 €
  • Polvitarkastus 59 €
    • Polvitarkastus muun toimenpiteen yhteydessä 29 €

Virallisia röntgentutkimuksia varten koira rauhoitetaan, joten sen on hyvä olla syömättä 8 tuntia ennen vastaanottoaikaa. Polvitutkimusta varten potilasta ei tarvitse rauhoittaa. Kampanjahinnoilla tarkistuksia tekevät klinikat näet alta.

Hinnat ovat samat koiran koosta riippumatta ja ne sisältävät käytettävän rauhoitusaineen. Mikäli koirallasi on jokin sairaus tai muu erityisriski, joka aiheuttaa poikkeavia vaatimuksia anestesialle, laskutetaan tarvittavat lisätoimenpiteet ja -tutkimukset erikseen. Kampanjahinnat koskevat ajalla 20.1.– 20.3.2020 varattuja ja tehtyjä toimenpiteitä. Palveluiden saatavuus voi vaihdella klinikoittain ja aikoja toimenpiteisiin voi olla rajallinen määrä. Kaikki Evidensia-eläinlääkäriasemat eivät tarjoa kampanjahintaisia virallisia tarkastuksia. 

Valitse alta lähin Evidensia-eläinlääkäriasemasi ja varaa aika!

Varaa aika suoraan klinikalta, soittamalla tai netistä.

Akaa

Espoo

Hamina

Hattula / Hämeenlinna

Helsinki

Jyväskylä

Järvenpää

Kalanti

Kerava

Lahti

Lappeenranta

Lohja

Mäntsälä

Naantali

Nurmijärvi

Oulu

Raisio

Rauma

Rovaniemi

Turku

Vantaa

Mitä ovat koirien viralliset tarkastukset?

Koirilla esiintyvien rotukohtaisten perinnöllisten sairauksien vastustamiseksi monille roduille tehdään virallisia terveystutkimuksia, joiden tulokset julkaistaan Kennelliiton tietokannassa. Evidensia tarjoaa asiantuntevat tutkimuspalvelut kaikkien rotujen virallisiin tarkastuksiin – nyt kampanjahinnoin!

Lue lisää!