Kokemuksia eläinlääkäristä

Kokemuksia eläinlääkäristä

”Jos olisi mahdollista, siirtäisin myös oman terveyteni hoidon teille!”

Huhtikuussa 2019 88 % asiakkaistamme kertoo suosittelevansa lemmikkiään hoitanutta Evidensia-eläinlääkäriasemaa ystävälleen (NPS-kyselyn tulos, 4/2019)

Käynnin jälkeen lähetettävän palautekyselyn lisäksi saamme palautetta suoraan eläinlääkäriasemillamme, sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivustomme palautelomakkeen kautta.

Tällä sivulta löydät esimerkkejä saamistamme asiakaspalautteista.

“Erinomainen palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta. Meidän Nala kävelee ja juoksee taas, vaikka halvaantuikin takapäästä pari kuukautta sitten. Kaksi leikkausta, akupunktiohoitoa sekä voimistelua fysioterapeutin ohjauksessa. Kiitos eläinlääkäri Esa Eskelinen ja kumppanit, suosittelen vilpittömästi. Teette tosi arvokasta työtä!”

Sampo Suomalainen ja Nala-koira, Evidensia Tammisto


“Asioin Turun Evidensiassa koirani Jerin kanssa ja sain aivan ensiluokkaista palvelua erityisesti eläintenhoitaja Virpi Saloselta. Hän jaksoi istua alas ja käydä läpi koirani laboratoriotulokset ja hoitovaihtoehdot perinpohjaisesti, ja keskustella näistä vaihtoehdoista puolisoni ja minun kanssani. Olin tästä erittäin kiitollinen.

Myös eläinlääkäri Karoliina Mikolalta saimme jälleen kerran ensiluokkaista palvelua. On ihanaa että hän on niin luotettava ja ystävällinen ja äärimmäisen ammattitaitoinen. On helpottavaa tietää, että hänen käsissään ja teidän klinikallanne yleisestikin koirani on aina parhaassa mahdollisessa hoidossa!”

Riikka Häkkinen ja Jeri-koira, Evidensia Turku

“Halusin kiittää vielä eläinlääkäri Niina Murtoa hyvin asiantuntevasta ja asiallisesta palvelusta. Tulimme vastaanotolle Luka-koiramme kanssa, joka oli aamulla oksentanut verensekaista oksennusta. Se luonnollisesti säikäytti meidät ja olimme lääkäriin tullessamme ihan paniikissa koiran tilanteesta. Kiitos Niinan asiantuntevan palvelun, pystyimme poistumaan rauhallisin mielin vastaanotolta lääkkeiden kanssa.

Liian usein tulee olo, että tarjotaan kaikkia mahdollisia tutkimuksia ja palvelu tuntuu rahastukselta, mutta tällä kertaa lääkärin suosituksesta jäi ottamatta monta varmasti turhaakin koetta ja laskukin oli sen mukainen. Vaikka emme vielä selvillä vesillä olekaan koiramme kanssa niin optimistisempi olo kaikin puolin. Kiitos siis vielä!” 

Hanna ja Luka-koira, Evidensia Tammisto


“Olen käynyt eläinlääkäriasemallanne jo vuodesta 2001 ensimmäisen irlanninsetterini kanssa ja olen aina ollut hyvin tyytyväinen. 16 vuoden ajalle on mahtunut niin onnellisia pennun rokotuksia kuin myös erittäin surullisia ja arvaamattomia tilanteita. Kaikissa näissä moninaisissa tapauksissa koko henkilökunta on palvellut aina tilanteeseen sopivalla tavalla. Eläinlääkäreiden tietotaito on myös erittäin korkealla tasolla! Jos olisi mahdollista, siirtäisin myös oman terveyteni hoidon teille!”

Sanna Puha ja koirat Riku Blue ja Hosuli sekä enkelit Aku, Jekku, Elmeri, Ekku, Armi ja Vertti, Evidensia Tampere

“Olen osallistunut Fun kanssa kaksiin agilitykilpailuihin tänä vuonna. Tuloksina molempien European Open -karsintojen voitto, halli-Suomenmestaruus ja SM-joukkuehopea. Sanattomaksi vetää mahdollisuus kisata tuollaisen kultakimpaleen kanssa! Molemmat kisamussukkamme, Fu ja Dao, varmistivat EO-paikkansa sekä Tampereen että Vantaan karsinnoissa, joten tänään oli koko katraalla ansaittu juustopekonihampurilaispäivä!

Kiitosten sarja on pitkä, mutta erityiskiitokset Turun Evidensialle, joka on hoitanut Fun ja Daon leikkaustakin vaatineet vammat rakkaudella ja kunnioituksella, tehden parhaansa saadakseen ne jälleen kisakentille loukkaantumisten jälkeen!”

Janita Leinonen & Fu ja Jaakko Suoknuuti & Dao, Evidensia Turku