Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Avoimet työpaikat Evidensiassa

Avoimet työpaikat

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen laajin eläinlääkäriasemien verkosto ja osa Euroopan suurinta eläinlääkäripalveluiden tarjoajaa, IVC Evidensiaa. Evidensiassa työskentelee Suomessa noin 700 eläinlääkinnän ammattilaista lähes 40 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa Helsingistä Rovaniemelle.

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista, lämminhenkistä ja läsnä olevaa eläinlääkäripalvelua. Kehitämme yhdessä eläinlääkinnällisen hoidon tasoa Suomessa tarjoamalla osaajillemme laadukkaat työvälineet, ammatillista osaamisen kehittämistä, mahdollisuuksia erikoistumiseen sekä hyvää kollegatukea. Useilla klinikoillamme on Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan myöntämät erikoistumisopinto-oikeudet pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkintoon sekä perus- että syventävien opintojen opinto-oikeus. Lue lisää erikoistumisesta Evidensiassa.

Kasvamme kovaa vauhtia ja kutsumme joukkoomme mukaan ammattilaisia, jotka nauttivat työskentelystä yhdessä muiden kanssa. Teemme pitkäjänteisesti työtä myös alan kehittämiseksi. Haemme jatkuvasti joukkoomme tiimipelaajia, jotka nauttivat työskentelystä yhdessä asiakkaitten ja muiden ammattilaisten kanssa.

Tule mukaan!

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei juuri nyt ole sopivaa avointa työtehtävää tarjolla, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Muistathan mainita hakemuksessasi, mistä työtehtävästä olet kiinnostunut sekä sinulle sopivan maantieteellisen työskentelyalueen. Säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta.

Jätä avoin hakemus