Palvelumme lemmikeille

Palvelumme lemmikeille

Evidensia-verkosto tarjoaa Suomessa kattavat palvelut lemmikkien perusterveydenhoidosta erikoisosaamista vaativien sairauksien hoitoon, päivystykseen ja kuntoutukseen. Verkostoomme kuuluu tällä hetkellä kolme päivystävää eläinsairaalaa ja vuoden 2019 aikana avaamme päivystävät eläinsairaalat myös Oulussa, Tampereella ja Espoossa.

Verkostostamme löytyy iso joukko eri alojen erityisosaajia, ja kun tunnet meistä yhden, olet yhteisen potilastietojärjestelmämme ansiosta tuttu meille kaikille, mikä helpottaa potilaan lähettämistä erityistä asiantuntemusta vaativissa tapauksissa. Työskentelemme tiiviinä valtakunnallisena asiantuntijatiiminä, mikä mahdollistaa lemmikkisi hoidon verkostossamme tilanteessa kuin tilanteessa. Evidensian eläinlääkäriasemilla hoidetaan koiria, kissoja ja eksoottisia lemmikkejä.

Evidensia-nimi tulee englannin termistä evidence based medicine, joka kertoo, että työmme eläinten terveyden edistäjinä perustuu aina tutkimukseen. Tavoitteemme on viedä koko alaa eteenpäin ja työskennellä jatkuvasti eläinlääketieteellisen kehityksen hyväksi.

Tutustu palveluihimme!

Tarjoamme kattavat palvelut koirille, kissoille ja eksoottisille lemmikeille.
KATSO KAIKKI PALVELUMME

Löydä lähin klinikkasi

Palvelemme 40 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa ympäri Suomen, Helsingistä Rovaniemelle.
KATSO LÄHIN EVIDENSIA-ELÄINLÄÄKÄRIASEMA