Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Potilaan lähettäminen Evidensiaan

Potilaan lähettäminen Evidensiaan

Uusi läheteopas apunasi, eläinlääkäri!

Uudesta läheteoppaastamme löydät nyt oikean asiantuntijan oikeasta paikasta oikeaan aikaan.

Potilaan lähettäminen Evidensiaan on nyt entistäkin helpompaa. Uusi läheteopas on tarkoitettu kaikille eläinlääkinnän ammattilaisille. Sähköisestä lähetepalveluiden hakemistosta löydät kätevästi lähetepotilaalle sopivan erikoisosaajan, lähimmän erikoisklinikan tai ​erikoistutkimuksiin tarvittavan laitteiston ​ja palvelut. Voit rajata hakua sijainnilla, ​sekä suodattamalla ​hakemiasi lähetepalveluita ja erityisosaamis​ta, tai laittei​ta ja välineistöä.

Läheteoppaaseen

Löydä erikoisosaajat kaikkialla Euroopassa

Digitaalinen läheteopas on  IVC Evidensia -konsernin yhteishanke ja se on rakennettu edistämään lähettämisen käytäntöjä ja erikoishoitoa kaikkialla Euroopassa. Panostamalla tiedonjakamiseen ja hyödyntämällä yhä enemmän asiantuntijoidemme näkemyksiä ympäri Eurooppaa, kehitämme eläinlääkinnässä vertaansa vailla olevaa läheteverkostoa, jossa parhaiden asiantuntijoiden osaaminen ja tutkimusmahdollisuudet yhdistyvät yhdessä paikassa.

Toimivilla lähettämisen käytännöillä varmistamme, että ihmiset, laitteistot ja välineet sekä osaaminen kohtaavat. Voimme tarjota lemmikeille parasta mahdollista hoitoa, kun saamme yhdistettyä ​Evidensian eläinlääkäreid​en ja kollegaeläinlääkärien asiantuntijuuden sekä hoito- ja tutkimusmahdollisuudet lemmikkipotilaiden hyväksi.

Eläinlääkinnän ammattilainen, tutustu lähetepalveluiden hakemistoon täällä.

Lemmikin omistaja, kaikki eläinlääkäriasemme näet täältä. 

Palvelulupauksemme lähettäville eläinlääkäreille

Kun eläinlääkäri lähettää potilaansa jatkotutkimuksiin tai hoitoon Evidensia-eläinlääkäriasemalle, lupaamme että käyttäessäsi lähetelomaketta tai klinikan lähetesähköpostiosoitetta, olemme yhden arkipäivän kuluessa yhteydessä asiakkaaseen ja hoidamme ajanvarauksen klinikallemme puolestasi.
Annamme asiakkaalle tarvittavat ohjeet sekä alustavan hinta-arvion käyntiä varten.
Mikäli käynnillä todetaan tarvetta jollekin muulle tutkimukselle tai hoidolle, kuin mitä lähettävä eläinlääkäri on ajatellut, keskustelemme tästä asiakkaan kanssa hienotunteisesti ja kollegiaalisesti.
Lähetämme käynnin jälkeen aina remissipalautteen hoitavalle eläinlääkärille.
Ohjaamme potilaan aina mahdollisimman nopeasti takaisin hoitavalle eläinlääkärille.