Yritys

Yritys

Evidensia on pienten ja suurten eläinlääkäriasemien ja eläinsairaaloiden verkosto.

Jokainen eläinlääkäriasemamme on eläinlääkärin paikallisesti johtama omanlaisensa kokonaisuus – niin palveluiltaan, varustelultaan kuin erikoisosaamiseltaan. Kaikkia eläinlääkäriasemiamme yhdistää laadukas, tutkittuun tietoon perustuva eläinlääketiede ja Evidensian arvoihin pohjautuva, ainutlaatuinen palveluasenne: me kohtaamme jokaisen potilaan tunteella ja hoidamme tieteellä.


Olemme lemmikkien ja omistajien apuna sekä arjessa että hädän hetkellä 40 eläinlääkäriasemalla ja -sairaalassa, pienistä lähiklinikoista ympäri vuorokauden palveleviin moderneihin eläinsairaaloihin.

Haluamme olla eläinlääkinnän ammattilaisten halutuin työpaikka, ja kaiken toimintamme taustalla on intohimomme eläinten hoitamiseen.

Lue lisää toimintamallistamme ja ota yhteyttä!


IVC

Tiesitkö että?

Evidensia-nimi tulee englannin termistä evidence based medicine. Nimemme kertoo, että työmme terveyden edistäjinä perustuu tutkimukseen ja viemme koko toimialaa eteenpäin.

Osa IVC Evidensiaa

Olemme osa IVC Evidensiaa, Euroopan suurinta eläinlääkintäpalveluiden tarjoajaa. Verkostoomme kuuluu yli 2300 eläinlääkäriasemaa ja -sairaalaa 17 maassa.

TUTUSTU IVC EVIDENSIAAN