Valtakunnallinen asiakaspalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä liittyen ajanvarauksiin, ajanvarausten muutoksiin tai peruutuksiin tai mihin tahansa asiointiin ja lemmikin hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Valtakunnallisessa asiakaspalvelukeskuksessa työskentelevät Evidensian eläinalan ammattilaiset auttavat sinua varaamaan ajan eläinlääkärin vastaanotolle, kun klinikoillamme on ruuhkaa. Voit myös pyytää apua esimerkiksi ajanvarauksen muuttamisessa tai perumisessa sekä muissa lemmikin eläinlääkärikäyntiin liittyvissä akuuteissa asioissa.

Voit myös soittaa asiakaspalvelukeskukseen suoraan, tiimi työskentelee kaikkien Evidensia Eläinlääkäripalveluiden klinikoiden avuksi ympäri Suomen. 

Soita 0300484789 (0,42 €/min + pvm/mpm) Puhelinjonotus on maksullista.

Valtakunnallisen asiakaspalvelukeskuksen numero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 8:00–16:00.

Voit aina olla myös suoraan yhteydessä omalle klinikallesi. Katso kaikkien eläinlääkäriasemiemme yhteystiedot täältä.

Jos kaipaat eläinlääkärin neuvontaa, voit olla yhteydessä etäeläinlääkäriemme neuvontapalveluun täältä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Voit ottaa yhteyttä Evidensian valtakunnalliseen asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0300 484 789 (Soitto 0300-alkuiseen numeroon maksaa 0,42 eur/min + pvm/mpm, Puhelinjonotus on maksullista.) tai lähettämällä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@evidensia.fi. Palvelemme arkisin klo 8:00–16:00 ja sähköposteihin vastaamme 1–3 arkipäivän kuluessa. Hintatiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan lähimpään Evidensia-klinikkaan.

KLINIKOIDEN YHTEYSTIEDOT

Hätätilanteessa toimi näin!

Mikäli sinulla on lemmikkisi hoitoon liittyvä kysymys tai muuta akuuttia asiaa, otathan yhteyttä suoraan Evidensia-eläinlääkäriasemalle tai 24/7 päivystävään eläinsairaalaamme.
KLINIKOIDEN YHTEYSTIEDOT

Haluatko antaa palautetta?

Voit antaa palautetta käynnistä Evidensia-eläinlääkäriasemalla, toiminnastamme yleisesti tai verkkopalvelustamme. Palautteet vastaanottaa valtakunnallinen, asiantuntevista ja koulutetuista eläintenhoitajista koostuva asiakaspalvelutiimimme. Palautteet käsitellään aina yhdessä hoitavan eläinlääkärin ja palautteen antajan kanssa.
JÄTÄ PALAUTETTA

Muuttuivatko suunnitelmat?

Ajanvaraus tulee peruuttaa tai siirtää suoraan kyseessä olevalle klinikalle viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta, muutoksesta tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme 49 € ja 89 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, mri- ja ct-tutkimukset).

TUTUSTU PERUUTUSEHTOIHIN