Eläinlääkäriasema Villimys

Eläinlääkäri lähellä sinua

Työntekijämme
Suvi Kalanen

Klinikan johtaja

Suvi Kalanen

Eläinlääkäri

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinlääkäriasema Villimys

Suvi toimii Eläinlääkäriasema Villimys Evidensia Lappeenrannan klinikan johtajana.

Suvin erikoisosaamista ovat pieneläinten sisätaudit ja onkologia sekä kissalääketiede. Sisätaudeista erityisesti ruuansulatuskanavan sairaudet ja tähystykset ovat hänen ominta alaansa.

Suvi toimii Evidensian Clinical Boardissa sisätautien ja onkologian asiantuntijana. Clinical Board on Evidensian eläinlääketieteellinen asiantuntijafoorumi.

 

Suvi valmistui eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2008, ja suoritti heti perään vuoden erikoistumisjakson Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa. Erikoistumisjakson jälkeen hän aloitti sairaalaeläinlääkärinä Yliopistollisen pieneläinsairaalan teho-osastolla ja sisätautien sairaalaosastolla hoitaen erityisesti kissapotilaita. Suvi oli mukana perustamassa Yliopistollisen pieneläinsairaalan yhteyteen kissojen veripankkia vuonna 2009, ja hän on toiminut sen vastuueläinlääkärinä sen perustamisesta lähtien. 

Kissat ovat olleet Suvin elämässä aina ja niihin erikoistuminen oli hänelle itsestäänselvyys. Erityisesti pelkäävät tai aggressiivisesti käyttäytyvät kissapotilaat ovat lähellä Suvin sydäntä; niiden auttaminen pelostaan pääsemiseksi sekä hoitosuhteen luottamuksen luomiseksi on hänen erikoisosaamistaan, ja erittäin tärkeää kissan hoidon onnistumisen kannalta.

 

Kielitaito:
Suomi
English

Eläimet

  • Somalikissat Toti Vatane ja Gini Rätvänä
  • irlanninsetterit Lucky ja Rommi

Taidot

  • Kissalääketiede
  • Syöpäsairaudet / Onkologia
  • Sisätaudit