Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Evidensia-lasku ja -luotto

Evidensia-lasku ja -luotto

Collector Bankin rahoituspalveluilla saat lisää maksuaikaa eläinlääkärikäynnin maksamiseen.

Voit maksaa eläinlääkärikäynnin kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

 • Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lähetämme sinulle laskun, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai luottokuluja.
 • Saat laskun ostoksistasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.
 • Jos haluat jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle, voit laskun saatuasi valita sinulle paremmin sopivan maksuajan ja tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa oma.collector.fi. Kertaluoton avulla maksat ostoksesi kuukausierissä, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen.
 • Ostokseen lisätään 5 € maksutapalisä.
 • Laskun ja kertaluoton myöntäjä on Collector Bank AB
 • Kertaluoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun korko 15 %.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 24,30 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1 112,13 €.

Saisitko myönteisen luottopäätöksen? – Tee ennakkoluottokysely tekstiviestillä

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi eläinlääkäriasemillamme, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

LÄHETÄ TEKSTIVIESTI:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO EVIDENSIA (esim. 123456-789X 00100 EVIDENSIA) numeroon 0404 800 900.

Palautusten ja peruutusten käsittely

 • Kun palautat ostoksesi annettujen ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy luotonmyöntäjälle automaattisesti. Jos palautat osan ostoksistasi, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä. Näin saat siis hoidettua luoton sovittua nopeammin.
 • Jos palautus koskee jo maksamaasi tuotetta, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti luotonmyöntäjän asiakaspalveluun maksun palauttamiseksi.
 • Sähköpostitse: contactcenter@collectorbank.fi

Maksutavan ehdot

 • Lasku tai kertaluotto on mahdollinen, kun ostoksesi on yli 20 euroa.
 • Maksaaksesi laskulla tai erämaksulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen luotonmyöntäjältä Collector Bank AB:ltä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. Saat luottopäätöksen heti kassalla yhteystietojesi ja henkilöllisyystodistuksesi perusteella.

Maksutapakuvaus ja luottoehdot täällä.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Collector Bank AB, PL 79, 00101 Helsinki.

Tutustu tieosuojatietoihin