Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)
Työntekijämme
Delphine Laniesse

Delphine Laniesse

Erikoiseläinlääkäri

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Vuonna 2011 eläinlääkäriksi valmistunut Delphine on kouluttautunut ahkerasti ja työskennellyt eksoottisten lemmikkien parissa valmistumisestaan lähtien. Hän on suorittanut vuoden mittaiset internship-jaksot Ranskassa ja Kanadassa sekä kolme vuotta kestäneen residenssin Kanadassa. Lisäksi  hän on suorittanut Guelphin yliopistossa Kanadassa DVSc-jatkotutkinnon sekä julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita eksoottisten eläinten sairauksista. Delphine on lintueläinlääketieteen diplomaatti ECZM (European College of Zoological Medicine) sekä ABVP (American Board of Veterinary Practitioners).

Hänen DVSc-tutkimusprojektinsa käsitteli lintujen anelgesiaa eli kivunlievitystä.

Delphinen erityisosaamisen myötä Evidensia Tammistossa tarjotaan eksoottisille lemmikeille yhä kattavampia palveluita, muun muassa eksoottisten eläinten tehohoitoa, tähystysoperaatioita, kirurgiaa sekä vaativia hammashoitoja.

Delphine kommunikoi sekä englanniksi että ranskaksi, mutta mukana on koko ajan suomalainen hoitaja ja lemmikin hoito-ohjeet käännetään asiakkaalle myös suomeksi hänen niin halutessaan.
 

Kielitaito

englanti
français
 

Kiinnostuksen kohteet

  • Eksoottiset lemmikkieläimet
  • Eksoottisten eläinten tehohoito
  • Eksoottisten eläinten tähystysoperaat, kirurgia sekä vaativia hammashoidot

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa