Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Päivystyspuhelinnumero: 0600 418 730 (1,97 €/min + vpm). Tämä numero on käytössä viikonloppuisin perjantaista klo: 22:00 maanantaiaamuun klo: 07:00 asti sekä arkiöisin klo: 22:00-07:00. Arkisin klo: 07:00-22:00 palvelemme teitä paikallisverkkomaksun hintaan numerossa 0201 800 730.

HUOM! Rokotusaikoja on Evidensia Tammistossa saatavilla kevään ja kesän aikana rajoitetusti, koska pyrimme takaamaan hoitoon pääsyn kiireellisimmille potilaille. Palaamme normaaliin järjestelyyn taas syksyllä.

Päivitetty koronaohjeistus eläinsairaalassa 2.6.2021.
Valitettavasti olemme joutuneet kiristämään rajoituksia klinikalla Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeen vuoksi.
Toiminta klinikalla menee seuraavanlaisesti:
🐾 Asiakas ilmoittautuu vastaanottoon lemmikin kanssa ja odottaa klinikan ulkopuolella, kunnes hänelle soitetaan. Mikäli ilma on huono ja teillä ei ole autoa, ilmoittakaa siitä henkilökunnalle ja osoitamme teille paikan, jossa voitte odottaa.
🐾 Pääsääntöisesti hoitaja tai eläinlääkäri haastattelee lemmikin omistajan puhelimitse. Tämän jälkeen hoitaja hakee lemmikin sisälle eläinsairaalaan tutkittavaksi, omistajia pyydämme odottamaan ulkona.  Puhelin on hyvä pitää auki, jotta saamme omistajaan yhteyden tarvittaessa. Poikkeus tähän on eutanasiakäynti, jolloin mukana saa olla useampi henkilö.
🐾 Edellytämme sisätiloissa maskien käyttöä. Otathan oman maskin mukaan. Edellytämme maskin käyttöä myös ruokaostoksilla sekä muussa asioinnissa.
🐾  Huolehditaan yhdessä myös riittävistä turvaväleistä, minimissään 2 metriä.
🐾  Asiakaspalveluaulassa pyrimme siihen, että tilassa ei ole 10 henkilöä enempää. Tähän luetaan myös vuorossa olevat 1-3 asiakaspalvelijaa.

Huomioithan ennen ajanvarausta tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Saavu varatulle ajalle vain juuri ennen ajan alkamista, ei etukäteen. 

Lue kaikki ohjeet tästä. 

Eläinsairaala Evidensia Tammisto sijaitsee Vantaalla hyvien yhteyksien äärellä. Päivystämme kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä ja meille voit tulla ilman lähetettä mistä päin Suomea tahansa. Lue lisää lemmikkisi sairaalahoidosta Tammiston eläinsairaalassa.

Evidensia Tammistossa toimii hammassairauksien ja ortopedian  Evidensia-erikoisklinikka. Lisäksi löydät meiltä erikoisosaamista mm. sisätaudeista ja eksoottisista lemmikeistä. Eläinlääkäreiden apuna toimii oma laboratorio, nykyaikaiset ultra- ja röngtenlaitteet sekä uusin CT-tekniikka. Neljän leikkaussalimme ansiosta voimme tehdä pikaisiakin leikkauksia ja veripankki mahdollistaa traumapotilaiden korkeatasoisen hoidon. Meitä saat myös mukaasi erikoisruokavaliot koirille sekä kissoille.

Evidensia Tammistoon ovat tervetulleita myös kanit, jyrsijät, linnut, matelijat ja muut eksoottiset eläimet! Lue lisää eksoottisten eläinten hoitomahdollisuuksistamme

Meillä lemmikkisi on hyvissä käsissä, tervetuloa!

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää