Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Päivystyspuhelinnumero: 0600 418 730 (1,97 €/min + vpm). Tämä numero on käytössä viikonloppuisin perjantaista klo: 22:00 maanantaiaamuun klo: 07:00 asti sekä arkiöisin klo: 22:00-07:00. Arkisin klo: 07:00-22:00 palvelemme teitä paikallisverkkomaksun hintaan numerossa 0201 800 730.

Päivitetty koronaohjeistus eläinsairaalassa 14.12.2021.
Toiminta klinikalla menee seuraavanlaisesti:
🐾  Edellytämme sisätiloissa maskien käyttöä. Otathan oman maskin mukaan.
🐾 Lemmikin mukana vastaanotolle pääsee mukaan yksi saattaja. Poikkeus tähän on eutanasiakäynti, jolloin mukana saa olla useampi henkilö.
🐾 Pidäthän vähintään 2m turvaetäisyyden odotustiloissa sekä vastaanottohuoneissa. 
🐾 Osa toimenpiteistä suoritetaan ilman omistajia.

Eläinsairaala Evidensia Tammisto sijaitsee Vantaalla hyvien yhteyksien äärellä. Päivystämme kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä ja meille voit tulla ilman lähetettä mistä päin Suomea tahansa. Lue lisää lemmikkisi sairaalahoidosta Tammiston eläinsairaalassa.

Evidensia Tammistossa toimii hammassairauksien ja ortopedian  Evidensia-erikoisklinikka. Lisäksi löydät meiltä erikoisosaamista mm. sisätaudeista ja eksoottisista lemmikeistä. Eläinlääkäreiden apuna toimii oma laboratorio, nykyaikaiset ultra– ja röngtenlaitteet sekä uusin CT-tekniikka. Neljän leikkaussalimme ansiosta voimme tehdä pikaisiakin leikkauksia ja veripankki mahdollistaa traumapotilaiden korkeatasoisen hoidon. Meitä saat myös mukaasi erikoisruokavaliot koirille sekä kissoille.

Purinan ainutlaatuiset erikoisruokasarjat vihdoin saatavilla Suomessa Evidensian eläinlääkäriasemilta!

Evidensia Tammistoon ovat tervetulleita myös kanit, jyrsijät, linnut, matelijat ja muut eksoottiset eläimet! Lue lisää eksoottisten eläinten hoitomahdollisuuksistamme

Meillä lemmikkisi on hyvissä käsissä, tervetuloa!

Kaikki koiran terveystutkimukset vaativat ennakkolähetteen vuoden alusta

Vuoden 2022 alusta alkaen koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta. Kun lähete on tilattu, näkee eläinlääkäri tilatut tutkimukset suoraan koiran tiedoista ja liittää lähetteelle mahdolliset röntgenkuvat tai kirjaa tutkimuksen tulokset.

Tutkimuksen suorittavat klinikat eivät enää vuoden vaihteen jälkeen tee koiralle lähetteitä virallisiin terveystutkimuksiin. Suosittelemme, että eläinlääkäriasema muistuttaisi asiakasta ennakkolähetteen tekemisestä jo ajanvarauksen yhteydessä.

Sähköinen ennakkolähete vaaditaan myös paperille täytettävistä tutkimuksista, joita ovat vielä silmätarkastus, maksatutkimus ja polveutumisen varmentaminen.

Ilman ennakkolähetettä tehdyt tutkimukset on tallennettava klinikoiden toimesta ennen vuoden vaihtumista. Tallentaminen ei onnistu ilman ennakkolähetettä 3.1.2022 alkaen.

Jatkossa terveystutkimuslähetteet ovat voimassa 6 kuukautta niiden tilaushetkestä. Omistaja saa muistutuksen kuukautta aiemmin, jos lähetettä ei ole käytetty. Lähetteen voi uusia sen voimassaoloaikana.

Omistaja tilaa lähetteen Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Lähetteen tilaaminen ei vaadi Kennelliiton jäsenyyttä. Ohjeet lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta osoitteesta: www.kennelliitto.fi/tilaaterveystutkimus.

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää