Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on täyden palvelun eläinsairaala Vantaalla hyvien yhteyksien äärellä. Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.


Tarjoamme lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta ensiapuun ja korkeatasoiseen sairaalahoitoon. Erityisosaamista Tammistosta löytyy mm. akuutti- ja tehohoidosta, hammassairauksista, ortopediasta, vaativista kirurgisista toimenpiteistä, sisätaudeista, ihosairauksista, eksoottisista lemmikeistä, silmäsairauksista, sydänsairauksista ja syöpäsairauksista – pentuajasta aina viimeiselle matkalle asti.

Eläinlääkäreiden apuna toimivat laajat laboratoriopalvelut, välinehuolto, nykyaikaiset ultra– ja röngtenlaitteet sekä uusin TT-tekniikka. Viiden leikkaussalimme ansiosta voimme tehdä pikaisiakin leikkauksia sekä ortopedian että pehmytosakirurgian saralla. Veripankki mahdollistaa traumapotilaiden korkeatasoisen hoidon. Uusimpana erityisosaamisena Tammistosta löytyy radiojodihoito kissan kilpirauhasen liikatoimintaan.

Tiedote asiakkaille ja muille eläinlääkäriasemille radiojodihoitojen tilanteesta 22.11.2023:

Radiojodi toiminta käynnistyy taas tammikuussa 2024.
Hoito muuttuu injektoitavasta nestemäisestä jodista suun kautta annettavan kapselin muotoon, mikä edellyttää, että kissan tulee olla kevyellä rauhoituksella helposti käsiteltävissä.
Lisätietoa hoidosta ja yhteydenotot radiojodihoito.tammisto@evidensia.fi.
Jo jonossa oleville potilaillemme ilmoitamme hoidon aikatauluista henkilökohtaisesti.


Toimimme lähetesairaalana, eli tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille. Sairaalassa potilasta hoitaa usein monen eri erikoisalan moniammatillinen asiantuntijatiimi, mahdollistaen parhaan mahdollisen diagnostiikan ja hoidon lemmikillesi.

Päivystykseemme saa tulla mistä päin tahansa ja milloin tahansa, lähetteellä tai ilman. Suosittelemme soittamaan päivystysnumeroon etukäteen – näin osaamme valmistautua tuloosi ja myös kertoa Sinulle, mikä päivystyksen sen hetkinen tilanne on. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä. Lemmikin tilan vaatiessa, pystymme tarjoamaan ympärivuorokautista korkeatasoista sairaala- ja tehohoitoa kriittisesti sairaille lemmikeille.

Tavoitteenamme on jatkuva toiminnan ja palveluidemme kehittäminen, Sinun ja eläinystäväsi parhaaksi. Lämpimästi tervetuloa Evidensia Tammistoon!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

huulipunasissi

5

En ikinä pystyisi riittävästi kiittämään Tammiston Evidensian mahtavia eläinlääkäreitä ja hoitajia meidän Wilma koiran elämän pelastamisesta. Vietiin hänet sinne päivystysaikana mahan turpoamisen ja kivun takia. Meidän otettiin heti ja lämpimästi vastaan ja märkäkohtu diagnoosi tehtiin nopeasti ultraäänellä. Leikkaukseen meni heti ja leikkauksen aikana löytyi myös jättikokoinen karvapallo mahalaukusta joka poistettiin samalla. Mainittakoon, että olemme käyneet Wilman kanssa moneen otteeseen toisessa eläinlääkärissä mahavaivojen ja oksentelun takia, ja saaneet ainostaan ruokailuohjeita ja oksennuksenestolääkitystä. Nyt löytyi vahingossa syyllinen. Kyllä, maksoi paljon. Hyvä hoito AINA maksaa enkä jaksa uskoa näitä arvosteluja jossa syytetään Evidensiaa ahneudesta ja turhista toimenpiteistä ja piilokuluista. Wilman hoidon aikana suunnitelma muuttui monta kertaa ja joka vaiheessa meille kerrottiin ensin hinta arvio ja kysyttiin halutaanko jatkaa. Kotiin tuli vielä papereita, jossa eriteltiin kaikki toimenpiteet ja lääkkeet ja niiden hinnat. Mitään ei jäänyt epäselväksi meille. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakkaita ja tämän jälkeen en suostuisi viemään Wilmaa mihinkään muuhun kuin Tammiston Evidensiaan. Erityisen isot kiitokset Viviane Knapperille, joka on erittäin empaattinen ja taitava lääkäri. Ilman hänen nopeaa päätöksentekoa ja ammattitaitoa, meillä ei olisi varmaan tänään koiraa ollenkaan.

Teemu Tuominen

4

Kaksi eläintä käynyt lopettamassa täällä. Hyvin empaattinen henkilökunta ja ikävä asia hoitunut hienosti. Melko kallis mutta niin taitaa olla kaikki eläinlääkärit nykyään.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Puhelinnumero ja aukioloajat

Arkisin klo 7 - 22: 
0300 484 663 (0,42 eur/min + pvm/mpm)
Muina aikoina: 
0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)
Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä puhelimitse.
Kiitos joustavuudestanne!

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Aija Leinonen

Aija Leinonen

Erikoiseläinlääkäri

Aijan erityisosaamiseen kuuluvat silmäsairaudet, viralliset silmätarkastukset, viralliset sydänkuuntelut sekä polvitarkastukset. Aija on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1981 ja on nykyään pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja silmätarkastuseläinlääkäri. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 1990, silmätarkastuseläinlääkäri 1985, eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 1981.   Jäsenyydet SOFT (Suomen oftalmogieläinlääkärit) ESVO (European Society of Veterinary Oftalmology) SEP (Eläinlääkäripraktikot)   Kielitaito suomi svenska english   Eläimet Yorkshirenterrieri Nasu   Kiinnostuksen kohteet Silmäsairaudet / Oftalmologia   Työkokemus Evidensia Tammisto 2016- Evidensia Pakila 2016- Animagi Pakila 2013-2015 Univet Lahti Eläinlääkäriasema 2013- Pakilan Eläinlääkäriasema Tikki 2010-2012 Lahden Eläinlääkäriasema 2010–2013 Kuopion yksityinen eläinlääkäriasema 1982-2010
Lue lisää työntekijästämme Aija
Anne Paasikangas

Anne Paasikangas

Eläinlääkäri/Vanhempainvapaa

Anne valmistui eläinlääketieteen lisensiaattiksi Helsingin Yliopistosta 2014. Hän toimii Tammistossa eläinlääkärinä ja erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sisätaudit. Työkokemus: -Animagi Kouvola (ent. Syke) 2013-2015 -Univet Kouvola Eläinsairaala 2015-2016 -Eläinsairaala Evidensia Tammisto 2016- Kielitaito: Suomi English Eläimet Portugalinvesikoira Jemma Taidot Sisätaudit Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Anne
Anu Jäminki

Klinikan johtaja, Eläinlääkäriasema HauMau

Anu Jäminki

Eläinlääkäri

Anu on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2005 ja työskennellyt siitä lähtien pieneläinpraktiikassa. Erityisesti mielenkiinnon kohteena on sydänsairaudet, joihin hän on perehtynyt eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa. Anu on käynyt eläinlääkäreiden kansainvälisen eläinakupunktiokoulutuksen ja tekee akupunktiohoitoja pieneläimille Tammistossa ja HauMaussa. Kielitaito: Suomi English EläimetKarkeakarvainen mäyräkoira NetteTaidotSydänsairaudet / Kardiologia Yleiskirurgia Sisätaudit Yleislääketiede Akupunktio
Lue lisää työntekijästämme Anu
Anniina Saure

Anniina Saure

Eläinlääkäri

Anniina on valmistunut  eläinlääkäriksi keväällä 2015. Hänen ammatillisia mielenkiinnon kohteita ovat kivunhoito ja sisätaudit. Anniina kuuluu Tammiston päivystystiimiin. Kielitaito: Suomi English EläimetSaksanseisojaShetlanninlammaskoira2 maatiaiskissaa2 Egyptin mau kissaaPitkäkarvainen WeimarinseisojaTaidotSisätauditTehohoito
Lue lisää työntekijästämme Anniina
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa