Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on täyden palvelun eläinsairaala Vantaalla hyvien yhteyksien äärellä. Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.


Tarjoamme lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta ensiapuun ja korkeatasoiseen sairaalahoitoon. Erityisosaamista Tammistosta löytyy mm. akuutti- ja tehohoidosta, hammassairauksista, ortopediasta, vaativista kirurgisista toimenpiteistä, sisätaudeista, ihosairauksista, eksoottisista lemmikeistä, silmäsairauksista, sydänsairauksista ja syöpäsairauksista – pentuajasta aina viimeiselle matkalle asti.

Eläinlääkäreiden apuna toimivat laajat laboratoriopalvelut, välinehuolto, nykyaikaiset ultra– ja röngtenlaitteet sekä uusin TT-tekniikka. Viiden leikkaussalimme ansiosta voimme tehdä pikaisiakin leikkauksia sekä ortopedian että pehmytosakirurgian saralla. Veripankki mahdollistaa traumapotilaiden korkeatasoisen hoidon. Uusimpana erityisosaamisena Tammistosta löytyy radiojodihoito kissan kilpirauhasen liikatoimintaan.

Tiedote asiakkaille ja muille eläinlääkäriasemille radiojodihoitojen tilanteesta:
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi tarjota kissojen radiojodihoitoja saatavuusongelmien vuoksi. Saatavuusongelma nestemäiselle radiojodille on maailmanlaajuinen. Tiedotamme radiojodihoitojen jatkumisesta.
Radiojodihoidoista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä klinikallemme sähköpostitse. Lisäämme potilaat jonotuslistallemme ja olemme omistajiin yhteydessä heti kun tiedämme hoitojen jatkumisesta.
Mikäli teillä on kysyttävää tai kiinnostusta osallistua tulevaisuudessa radiojodihoitoihin, laitattehan viestiä sähköpostiosoitteeseemme radiojodihoito.tammisto@evidensia.fi


Toimimme lähetesairaalana, eli tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille. Sairaalassa potilasta hoitaa usein monen eri erikoisalan moniammatillinen asiantuntijatiimi, mahdollistaen parhaan mahdollisen diagnostiikan ja hoidon lemmikillesi.

Päivystykseemme saa tulla mistä päin tahansa ja milloin tahansa, lähetteellä tai ilman. Suosittelemme soittamaan päivystysnumeroon etukäteen – näin osaamme valmistautua tuloosi ja myös kertoa Sinulle, mikä päivystyksen sen hetkinen tilanne on. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä. Lemmikin tilan vaatiessa, pystymme tarjoamaan ympärivuorokautista korkeatasoista sairaala- ja tehohoitoa kriittisesti sairaille lemmikeille.

Tavoitteenamme on jatkuva toiminnan ja palveluidemme kehittäminen, Sinun ja eläinystäväsi parhaaksi. Lämpimästi tervetuloa Evidensia Tammistoon!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla! Soita 0300 484 656 (0,42 €/min + pvm/mpm). Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0300-alkuiseen numeroon maksaa 0,42 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Mar Salm

5

hyvä palvelu ja erittäin miellyttävät lääkärit. Varmasti alueen parasta hoitoa, riippumatta lemmikistä, erillisiä huoneita myös eksoottisille eläimille. On myös paikka jonne kaikesta huolimatta on hyvä mennä, iso kiitos ja isompi suositus, Kiitos !

Nea Nurmi

5

Koirani on saanut täällä jokaisella kerralla erinomaisen hoidon. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista, mistä johtuen täällä on mukava asioida. Suosittelen lämpimästi!

Sawa N

5

Kiitän sydämeni pohjasta, miten inhimillisesti ja arvokkaasti hoiditte kuolemaisillaan olevan koirani Annikin hoidon, ja siitä että teitte kaikkenne, että hänet olisi saanut pelastettua ja annoitte minun ja toisen koirani Julian hyvästellä hänet rauhassa. Olen kiitollinen kaikesta ja kuinka ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä olitte minuakin kohtaan kun olin järkytyksestä ihan sekaisin teille tullessani ja otitte Annikin heti hoitoon ja vastaanoton ihana sydämellinen virkailija jäi lohduttamaan minua. Kiitos vielä kerran.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Puhelinnumero ja aukioloajat

Arkisin klo 7 - 22: 
0300 484 663 (0,42 eur/min + pvm/mpm)
Muina aikoina: 
0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)
Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä puhelimitse.
Kiitos joustavuudestanne!

Olemme auki 24h vuorokaudessa!
Toimenpiteiden normaalit päivystyshinnat:
 • arkisin klo: 20-22 +50%
 • arkisin klo 22-07:30 +100%
 • lauantaisin 07:30-22 +50%
 • sunnuntaisin koko päivän ajan +100%. 
Päivystyskorotus koskee toimenpideosuutta ja klinikkamaksua.
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Aija Leinonen

Aija Leinonen

Erikoiseläinlääkäri

Aijan erityisosaamiseen kuuluvat silmäsairaudet, viralliset silmätarkastukset, viralliset sydänkuuntelut sekä polvitarkastukset. Aija on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1981 ja on nykyään pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja silmätarkastuseläinlääkäri. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 1990, silmätarkastuseläinlääkäri 1985, eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 1981.   Jäsenyydet SOFT (Suomen oftalmogieläinlääkärit) ESVO (European Society of Veterinary Oftalmology) SEP (Eläinlääkäripraktikot)   Kielitaito suomi svenska english   Eläimet Yorkshirenterrieri Nasu   Kiinnostuksen kohteet Silmäsairaudet / Oftalmologia   Työkokemus Evidensia Tammisto 2016- Evidensia Pakila 2016- Animagi Pakila 2013-2015 Univet Lahti Eläinlääkäriasema 2013- Pakilan Eläinlääkäriasema Tikki 2010-2012 Lahden Eläinlääkäriasema 2010–2013 Kuopion yksityinen eläinlääkäriasema 1982-2010
Lue lisää työntekijästämme Aija
Anne Paasikangas

Anne Paasikangas

Eläinlääkäri/Vanhempainvapaa

Anne valmistui eläinlääketieteen lisensiaattiksi Helsingin Yliopistosta 2014. Hän toimii Tammistossa eläinlääkärinä ja erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sisätaudit. Työkokemus: -Animagi Kouvola (ent. Syke) 2013-2015 -Univet Kouvola Eläinsairaala 2015-2016 -Eläinsairaala Evidensia Tammisto 2016- Kielitaito: Suomi English Eläimet Portugalinvesikoira Jemma Taidot Sisätaudit Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Anne
Anu Jäminki

Klinikan johtaja, Eläinlääkäriasema HauMau

Anu Jäminki

Eläinlääkäri

Anu on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2005 ja työskennellyt siitä lähtien pieneläinpraktiikassa. Erityisesti mielenkiinnon kohteena on sydänsairaudet, joihin hän on perehtynyt eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa. Anu on käynyt eläinlääkäreiden kansainvälisen eläinakupunktiokoulutuksen ja tekee akupunktiohoitoja pieneläimille Tammistossa ja HauMaussa. Kielitaito: Suomi English EläimetKarkeakarvainen mäyräkoira NetteTaidotSydänsairaudet / Kardiologia Yleiskirurgia Sisätaudit Yleislääketiede Akupunktio
Lue lisää työntekijästämme Anu
Anniina Saure

Anniina Saure

Eläinlääkäri

Anniina on valmistunut  eläinlääkäriksi keväällä 2015. Hänen ammatillisia mielenkiinnon kohteita ovat kivunhoito ja sisätaudit. Anniina kuuluu Tammiston päivystystiimiin. Kielitaito: Suomi English EläimetSaksanseisojaShetlanninlammaskoira2 maatiaiskissaa2 Egyptin mau kissaaPitkäkarvainen WeimarinseisojaTaidotSisätauditTehohoito
Lue lisää työntekijästämme Anniina
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa