Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Pieneläinklinikka Pirkkalan Elli

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Pieneläinklinikka Pirkkalan Elli – Toiminta siirtyy Nekalaan

Uusi vuosi on tuonut mukanaan muutoksia koskien eläinlääkäripalvelujamme Pirkkalassa. Pieneläinklinikka Pirkkalan Ellin toiminta yhdistyy 8.2.2021 alkaen Evidensia Nekalan toimipisteen kanssa. Jatkossa palvelemme sinua ja lemmikkiäsi entistä kattavammin Nekalassa, arkisin klo 8-20.
Pirkkalan Ellin ajanvarausnumero sekä sähköposti sulkeutuvat 8.2.2021, joten pyydämme sinua olemaan jatkossa yhteydessä Nekalan toimipisteeseemme.
Evidensia Nekalan ilmaisine parkkipaikkoineen löydät osoitteesta
Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere
Tavoitat meidät Nekalassa puhelimitse numerosta
0201 800 840
Nekalan Nettiajanvaraukseen pääset tästä

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää