Päivystävä eläinlääkäri

Eläinlääkärimme päivystävät Vantaalla, Raisiossa, Oulussa, Tampereella, Espoossa ja Hattulassa vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Olemme sinun ja lemmikkisi apuna, arjessa ja hädän hetkellä, kattavasti ympäri Suomen. Päivystävät eläinlääkärit Eläinsairaala Evidensia Tammisto, Eläinsairaala Vettori, Eläinsairaala Vethaus, Eläinsairaala Veter, Espoon Eläinsairaala ja Pohjois-Suomen Eläinsairaala palvelevat 24/7.

Sairaaloidemme eläinlääkäripäivystykseen voit tulla ilman lähetettä mistä päin Suomea tahansa. Ympärivuorokautinen laajan palvelun sairaalatoimintamme mahdollistaa potilaiden kokonaisvaltaisen hoidon ensiavusta ja tehohoidosta leikkauksiin ja kuntoutukseen. Laboratorio-, röntgen- ja ultraäänipalvelut ovat käytettävissä myös päivystysaikaan. Jatkuvaa hoitoa tai valvontaa vaativat potilaat voivat jäädä eläinsairaaloihimme yön yli. Eläinsairaalamme tarjoavat päivystyshoidon tueksi kattavat erikoisosaamisen palvelut eläinlääkinnän eri osa-alueilta.

Lue lisää, katso yhteystiedot ja tutustu osaajiimme eläinsairaaloiden omilla sivuilla.

Päivystävät eläinlääkäriasemat

Myös jotkin muut Evidensia-eläinlääkäriasemat tarjoavat eläinlääkäripäivystystä ja vastaanottavat akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita laajennetuin aukioloajoin iltaisin ja viikonloppuisin. Katso päivystyspalvelua tarjoavat eläinlääkäriasemamme ohesta.

Hätätilanteessa otathan yhteyttä lähimpään päivystävään Evidensia-eläinlääkäriasemaan tai -eläinsairaalaan.

Palvelun hinta vaihtelee klinikoittain. Löydä oman Evidensia-eläinlääkäriasemasi hinta tästä:

Tutustu hinnastoihin

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat