Päivystävä eläinlääkäri

Tarjoamme eläinlääkärin päivystystä vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden eri puolilla Suomea.

Ympärivuorokautinen päivystys eläinsairaaloissa

Olemme sinun ja lemmikkisi apuna, arjessa ja hädän hetkellä, kattavasti ympäri Suomen. Päivystävät eläinsairaalamme palvelevat 24/7. 

Sairaaloidemme eläinlääkäripäivystykseen voit tulla ilman lähetettä mistä päin Suomea tahansa. Ympärivuorokautinen laajan palvelun sairaalatoimintamme mahdollistaa potilaiden kokonaisvaltaisen hoidon ensiavusta ja tehohoidosta leikkauksiin ja kuntoutukseen. Laboratorio-, röntgen- ja ultraäänipalvelut ovat käytettävissä myös päivystysaikaan. Jatkuvaa hoitoa tai valvontaa vaativat potilaat voivat jäädä eläinsairaaloihimme yön yli. Eläinsairaalamme tarjoavat päivystyshoidon tueksi kattavat erikoisosaamisen palvelut eläinlääkinnän eri osa-alueilta.

Lue lisää, katso yhteystiedot ja tutustu osaajiimme eläinsairaaloiden omilla sivuilla.
Siirry eläinlääkäriasemien hakuun!

Sairaalahoito eläinsairaaloissa

Sairaalaosastoillamme hoidetaan potilaita, joiden hoidon tarve vaihtelee tarkkailusta vaativaan tehohoitoon. Hoidosta vastaavat eläinlääkärit ja klinikkaeläinhoitajat. Sairaaloissa ei ole omistajille säännöllisiä vierailuaikoja, mutta vierailumahdollisuus arvoidaan potilaskohtaisesti lemmikin voinnin mukaan. Yhteydenotot sairaalaosastolle tapahtuvat eläinsairaalan vaihteen kautta. Omistaja pidetään lemmikin tilasta ajantasalla sairaalahoidon aikana.

Päivystävät eläinlääkäriasemat

Myös jotkin muut Evidensia-eläinlääkäriasemat tarjoavat eläinlääkäripäivystystä ja vastaanottavat akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita laajennetuin aukioloajoin iltaisin ja viikonloppuisin. Katso päivystyspalvelua tarjoavat eläinlääkäriasemamme ohesta.

Hätätilanteessa otathan yhteyttä lähimpään päivystävään eläinlääkäriasemaan tai eläinsairaalaan.

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat

Odota, eläinlääkäriasemien tiedot latautuvat

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa