Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets

PURINA® VETERINARY DIETS®

Purinan ainutlaatuiset erikoisruokasarjat nyt saatavilla Suomessa Evidensian eläinlääkäriasemilta!

Erikoisruokavalioita hyödynnetään kissojen ja koirien ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa ja sairauksien hoidossa.  Evidensian eläinlääkäriasemilla on valikoimassa PURINA® VETERINARY DIETS®, joka on selkeä, kattava ja toimiva valikoima erikoisruokavalioita yleisimpiin ravitsemuksellista tukihoitoa vaativiin sairauksiin ja muihin tiloihin. Sarjassa on tieteellisesti kehitettyjä ruokia, joiden avulla eläinlääkärit voivat lisätä lemmikkieläinten hyvinvointia niiden elämän kaikissa vaiheissa – ja hyödyntää oikeaa ravitsemusta sairauksien ja terveydentilojen hoidossa.  Lisäksi valikoimassamme on ainutlaatuinen päivittäisruokasarja PURINA® PRO PLAN® Expert Care, joka on myynnissä yksinoikeudella vain Evidensiassa.

Veterinary Diets -erikoisruokavaliot

Purinan ProPlan Veterinary Diets -sarjaan kuuluu kattava valikoima erikoisruokia kissoille ja koirille, mm. painonhallinnan, nivelrikon, munuaisten vajaatoiminnan, ruuansulatuskanavan sairauksien ja allergioiden hoidon tueksi. Uutuutena on Purina Neurocare-koiranruoka, joka tukee vanhenevan koiran aivotoimintaa.

Makutakuu

Meiltä ostetuissa Veterinary Diets ja Expert Care -erikoisruuissa on makutakuu. Mikäli ruoka ei maistu, tai jostain syystä ei sovi lemmikillesi, voit palauttaa ruoan kuittia vastaan ja saat rahasi takaisin. Makutakuu on voimassa, kun ruokaa avatussa pussissa tai pakkauksessa on jäljellä vähintään puolet.

Koirille

HA HYPOALLERGENIC  Hydrolisoitu proteiinilähde, kuivaruoka, 3 kg ja 11 kg. Sisältää vain hydrolysoitua proteiinia ja puhdistettuja hiilihydraatin lähteitä, jotka auttavat ehkäisemään allergisia reaktioita.

NC  NEUROCARE  kuivaruoka, 3 kg ja 12 kg. Sisältää MCT-öljyä (keskipitkiä triglyseridejä) ja hermokudosta suojaavia ravintoaineita, joiden on osoitettu tukevan ikääntyvien koirien aivotoimintaa.

FORTIFLORA probioottivalmiste. Auttaa tukemaan immuunijärjestelmää, suoliston terveyttä ja bakteeritasapainoa. 1 g annospussi. Taattu määrä mikrokapseloituja probiootteja, joiden on osoitettu edistävän kaikenikäisten koirien mahan ja suoliston terveyttä, suoliston mikrobiotan tasapainoa ja vahvaa luonnollista vastustuskykyä.

EN GASTROINTESTINAL suolistoystävällinen kuivaruoka, 5 kg ja 12 kg. Vähärasvainen koostumus, joka sisältää helposti sulavia keskipitkiä rasvahappoja.

EN GASTROINTESTINAL suolistoystävällinen ruoka, säilyke

CN CONVALESCENCE (Canine & Feline) toipilasruoka (hyvä maistuvuus) säilyke 195 g. Erittäin ravitseva ja hyvin sulava ravinto toipilasaikaan.

Kissoille

HA HYPOALLERGENIC hydrolisoitu proteiinilähde. Kuivaruoka, 1,3 kg ja 3,5 kg. Sisältää vain hydrolysoitua proteiinia ja puhdistettuja hiilihydraatin lähteitä, jotka auttavat ehkäisemään allergisia reaktioita.

DM DIABETES MANAGEMENT, kuivaruoka, 5 kg. Vähän hiilihydraatteja ja runsaasti proteiineja sisältävä koostumus auttaa tutkitusti vähentämään insuliinihoidon tarvetta.

DM DIABETES MANAGEMENT diabetes ja painonhallinta, märkäruoka annospusseina. Vähän hiilihydraatteja ja runsaasti proteiineja sisältävä koostumus auttaa tutkitusti vähentämään insuliinihoidon tarvetta.

EN GASTROINTESTINAL suolistoystävällinen ruoka, kuivaruoka, 1,5 kg ja 5 kg. Helposti sulava, runsaasti energiaa sisältävä koostumus, jonka valikoidut proteiinin lähteet auttavat vähentämään ruoansulatuskanavaan kohdistuvaa rasitusta.

EN GASTROINTESTINAL suolistoystävällinen ruoka, märkäruoka annospusseina. Helposti sulava, runsaasti energiaa sisältävä koostumus, jonka valikoidut proteiinin lähteet auttavat vähentämään ruoansulatuskanavaan kohdistuvaa rasitusta.

FORTIFLORA -probioottivalmiste. Auttaa tukemaan immuunijärjestelmää ja suoliston terveyttä sekä bakteeritasapainoa. 1 g annospussi. Taattu määrä mikrokapseloituja probiootteja, jotka tutkitusti ylläpitävät kaikenikäisten kissojen mahan ja suoliston terveyttä, suoliston mikrobiotan tasapainoa ja vahvaa luonnollista vastustuskykyä.

CN CONVALESCENCE (Canine & Feline) toipilasruoka, säilyke 195 g. Erittäin ravitseva ja hyvin sulava ravinto toipilasaikaan.

Miksi PURINA® VETERINARY DIETS®?

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets -ruoilla on tukenaan vuosikymmenten tieteellinen tutkimus ja ne on valmistettu eläinlääketieteen ja ravitsemustieteen uusimpien tietojen pohjalta. Märkä- ja kuivaruoat on kehitetty uusimpia teknologioita hyödyntäen ja ne todistetusti auttavat monien ruokavaliolla hallittavien kissojen ja koirien sairauksien hoidossa. Kukin ruoka sisältää juuri oikean määrän ravinteita ja vastaa erikoisruokavalioiden tarpeisiin.

Kaikki reseptit ovat ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä, joten kova työ on jo tehty lemmikinomistajien puolesta. Voit luottaa siihen, että koirasi tai kissasi ateriat ovat helposti sulavia ja sisältävät oikean määrän ravintoaineita, kuten proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita.

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets sisältää lukuisia erilaisia ruokia, jotka vastaavat kissasi ja koirasi erityistarpeisiin. Veterinary Diets -ruokia tulee käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

Valikoima vaihtelee klinikoittain. Ellei toivomaasi tuotetta löydy hyllystä, voimme tilata sen sinulle.

Palvelun hinta vaihtelee klinikoittain. Löydä oman Evidensia-eläinlääkäriasemasi hinta tästä:

Tutustu hinnastoihin

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat