Sydänsairauksien Evidensia-erikoisklinikat

Koirien sydänsairaudet ovat melko tavallisia, sillä niitä tavataan noin 10 %:lla koirista ja eniten niitä esiintyy ikääntyvillä koirilla. Yleisin kissoilla tavattavista sydänsairauksista on hypertrofinen kardiomyopatia (HCM), jota esiintyy erityisesti tietyissä kissaroduissa.

Kardiologian eli sydänsairauksien Evidensia-erikoisklinikoilla sydänpotilaita vastaanottavat kokeneet ja koulutetut eläinlääkärit, joilla on oikeus suorittaa Kennelliiton virallisia sydäntutkimuksia. Klinikoilta löytyy koirien virallisiin sydänultraäänitutkimuksiin soveltuva laitteisto.

Varmistathan tarvittaessa soittamalla, tehdäänkö lähimmällä sydänsairauksien Evidensia-erikoisklinikallasi myös kissojen virallisia sydäntutkimuksia.

Lue lisää koiran sydänsairauksista tai kissan sydänsairauksista.

Evidensia-erikoisklinikat toimivat osana eläinlääkäriaseman muuta palvelutarjontaa ja ne on varusteltu kunkin erikoisalueen mukaan korkeatasoisesti niin osaamisen, anestesian, tilojen kuin laitteistonkin osalta. Erikoisklinikat tarjoavat koirille ja kissoille kattavasti myös muita erikoishoitoa tukevia palveluita.

Tutustu tarkemmin Evidensia-erikoisklinikoihin

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat

Odota, eläinlääkäriasemien tiedot latautuvat

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa