Koiran ja kissan punkkilääkityksen suunnittelukäynti 39€

Varaa aika punkkilääkityksen suunnittelukäynnille! Punkit voivat levittää tauteja sekä lemmikkeihin että ihmisiin. Siksi lemmikki kannattaa suojata punkeilta hyvin. 

Käynnillä eläinlääkäri tekee lemmikillesi yleistutkimuksen ja määrää sopivan punkkilääkityksen. Käynnin yhteydessä voit hankkia punkkilääkkeen edullisesti klinikalta. Jos edellisestä käynnistä meidän klinikallamme on alle 12 kuukautta, sama klinikka voi yleensä määrätä punkkilääkityksen myös ilman vastaanottokäyntiä. Tässä tapauksessa ole yhteydessä kyseiselle klinikalle.  

VARAA AIKA

Lemmikin punkkilääkitys suojaa myös omistajaa punkeilta

Punkkeja esiintyy lähes koko Suomessa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn saakka. Lemmikkien sisätiloihin tuomat puutiaiset voivat löytää tiensä lopulta myös ihmisen iholle. Suojaamalla lemmikkisi suojaat siis myös itsesi ja perheesi. Punkkiaikana säännöllinen punkkitarkastus ja jo kiinnittyneiden punkkien irrottaminen ovat tärkeä päivittäinen rutiini ja merkittävä osa punkkien levittämiltä taudelta suojautumista.

Koska punkkien levittämien sairauksien toteaminen ja hoito on hankalaa, on helpointa välttää vaivat suojaamalla lemmikkisi punkkien häätöön tarkoitetuilla lääkkeillä. Eläinlääkärisi auttaa sinua valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivimman punkkivalmisteen ennaltaehkäisemään ja torjumaan punkkitartuntoja.

Lue lisää punkkien levittämistä sairauksista