Eläinlääkäriasema Evidensia Rauma

Eläinlääkäriasema Evidensia Rauma

Välittävä eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 08:00 ­- 18:00

0300 484 790

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Sahankatu 2, 26100 Rauma
4.5
154 Google reviews

Meistä

Klinikallamme on monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin tutkimus-ja hoitotoimenpiteisiin.

Röntgen-ja ultraäänitutkimukset ovat osa päivittäisiä hoitotoimenpiteitämme.

Klinikaltamme löytyy myös hammasröntgenlaite, sekä hammasporayksikkö koko suun hammashoitoja varten.

Kaikki vähänkään pidempää anestesiaa vaativat toimenpiteet suoritetaan aina inhalaatioanestesiassa, koulutettu hoitaja valvoo ja monitoroi lemmikkisi hyvinvointia operaation aikana.

Klinikkamme laboratorio: Verinäytteistä tutkimme laajasti erilaisia sisäelinarvoja. Hematologian laitteella saamme tietoa lemmikin puna- ja valkosoluarvoista, hemoglobiinista ja hematokriitista. Tarvittaessa verisolut tutkitaan myös mikroskopoiden. Klinikallamme onnistuu narttukoirien progesteroniarvon mittaus pikamittauksella, sekä kissojen T4 eli kilpirauhasen liikatoiminnan tutkiminen. Korva-iho ja virtsanäytteet tutkitaan mikroskoopilla.
Lisäksi verinäytteestä voidaaan tutkia hyytymistekijöitä sekä tulehdusarvoja, joista koiralla mitataan CRP (c-reaktiivinen proteiini) ja kissalla SAA (seerumin amyloidi A).

Lääkärimme Ville Härmä hoitaa myös eksoottisten eläinten perusterveydenhuolto -käynnit. Esimerkiksi kanien hampaiden hiomiset onnistuvat meillä. Kanien RHD-rokotuskäynti onnistuu klinikallamme.

Klinikkamme tarjoaa myös lemmikkien laserterapiahoitoja edullisesti!

Klinikaltamme löytyy Satakunnan ainut neljännen luokan terapialaserlaite, joka on tukena niin haavanhoidossa kuin nivelrikko- ja selkäpotilaiden kivunhallinnassa.

Laserterapia on lempeä hoitomuoto, joka lievittää koiran tai kissan kipua, vähentää tulehdusreaktioita ja nopeuttaa paranemista. Voidaan käyttää myös lihasten kiputilojen lievittämiseen.

Varaa aika puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta!

 

Asiakkaiden arvostelut

Teemu Tammi

5

Kauttaaltaan erinomaista palvelua ja hyvää tiedon jakamista, kissammekin kiittää!😸

Aada MacGregor

5

Tosi hyvää palvelua. Mukava lääkäri ja osaavaa henkilökuntaa.

Jane Sivonen

5

Loistava palvelu! Prinssi kiittää leikkauksesta. ❤

Satu Krook

5

Suosittelen! Huippuihanat hoitajat ja ell Ville Härmä todellakin asiansa osaava. Kohtelevat eläimiä oikeasti hyvin ja ymmärtävät miten suhtautua eri rotuihin, niiden vaatimalla tavalla. Hoito ei voisi parempaa voinut olla. Tästä tuli meidän vakipaikka. Rommi kiittää ja lähettää terveiset.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 ­- 18:00
 • Tiistai
  08:00 ­- 18:00
 • Keskiviikko
  08:00 ­- 18:00
 • Torstai
  08:00 ­- 18:00
 • Perjantai
  08:00 ­- 16:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

Eveliina Alhoranta

Klinikan johtaja

Eveliina Alhoranta

Eläinlääkäri

Eveliina on opiskellut eläinlääkäriksi Estonian University of Life Sciences -opinahjossa. Erityisinä kiinnostuksen kohteina hänellä on muun muassa pehmytkudoskirurgia ja hammassairauksien hoito. Eveliina hoitaa klinikallamme koirien ja kissojen hammashoitojen lisäksi myös perusterveydenhoitoon liittyvät käynnit. Potilaiden fyysisen terveyden lisäksi sydäntä lähellä on näiden psyykkinen hyvinvointi. Eveliina on valmistunut 12/20 Graduate Academy koulutuksesta. Jäsenyydet: Suomen Eläinlääkäriliitto Kielitaito: Suomi English Eesti KokeaYleislääketiede Kissojen ja koirien hammassairaudet Yleiskirurgia
Lue lisää työntekijästämme Eveliina
Mymme Lehtonen

Eläinlääkäri

Mymme Lehtonen

Eläinlääkäri Mymme Lehtonen Mymme on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2023 Helsingin Yliopistosta. Hänen erityisiä mielenkiinnon kohteitaan ovat hammassairauksien hoito sekä pehmytosakirurgia, mutta hoitaa vastaanotolla jo laajasti monenlaisia potilaita. Hän jatkokouluttautuu parhaillaan Graduate Academyssa. KIELITAITO: Suomi ja englanti LEMMIKIT: kultainennoutaja JÄSENYYDET: Suomen Eläinlääkäriliitto
Lue lisää työntekijästämme Mymme
Ville Härmä

Ville Härmä

Eläinlääkäri

Ville on opiskellut eläinlääkäriksi Slovakiassa ja tehnyt töitä opiskelujen ohessa Košicen Eläinlääketieteellisessä Yliopistossa. Erityisenä mielenkiinnonkohteena hänellä on koirien ja kissojen sisätaudit, ontumat sekä erilaiset ihotautipotilaat. Lisäksi mukavana lisänä klinikallemme Villeltä löytyy tietoa ja kiinnostusta myös eksoottisten eläinten kuten kanien, marsujen ja muiden pienjyrsijöiden perusterveydenhuoltoon ja hammashoitoihin. Klinikallamme on oma hammashoitovälineistö jyrsijöille ja kaneille. Villellä on myös viralliset oikeudet polvitutkimuksien tekemiseen. Koulutukset: ESAVS Dermatology 1 Jäsenyydet: Suomen Eläinlääkäriliitto Kielitaito: Suomi English Eläimet Kotikissa Oreo Kokemus: Yleislääketiede Diagnostinen kuvantaminen Ihosairaudet ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT:  Porin eläinklinikka Syke Eläinlääkäriasema Rauma  
Lue lisää työntekijästämme Ville
Krista Salminen

Vastuuhoitaja

Krista Salminen

Hoitaja

Krista on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi Amiedusta 2000. Krista on Klinikkaeläinhoitajat Ry:n valinta vuoden pieneläinhoitajaksi 2016. Työkokemus: Rauman Eläinlääkäriasema Oy 1995-2013 Univet Rauma Eläinlääkäriasema 2013-2015 Eläinlääkäriasema Evidensia Rauma 2015- Kielitaito: Suomi English EläimetMonirotuinen PinjaAustraliankelpie ArmiMaatiaiskissat Pilli ja Pulla
Lue lisää työntekijästämme Krista
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa