Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema Evidensia Rauma

Välittävä eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: Suljettu

Klinikallamme on monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin tutkimus-ja hoitotoimenpiteisiin.

Röntgen-ja ultraäänitutkimukset ovat osa päivittäisiä hoitotoimenpiteitämme.

Klinikaltamme löytyy myös hammasröntgenlaite, sekä hammasporayksikkö koko suun hammashoitoja varten.

Kaikki vähänkään pidempää anestesiaa vaativat toimenpiteet suoritetaan aina inhalaatioanestesiassa, koulutettu hoitaja valvoo ja monitoroi lemmikkisi hyvinvointia operaation aikana.

Klinikkamme laboratorio: Verinäytteistä tutkimme laajasti erilaisia sisäelinarvoja. Hematologian laitteella saamme tietoa lemmikin puna- ja valkosoluarvoista, hemoglobiinista ja hematokriitista. Tarvittaessa verisolut tutkitaan myös mikroskopoiden. Klinikallamme onnistuu narttukoirien progesteroniarvon mittaus pikamittauksella, sekä kissojen T4 eli kilpirauhasen liikatoiminnan tutkiminen. Korva-iho ja virtsanäytteet tutkitaan mikroskoopilla.
Lisäksi verinäytteestä voidaaan tutkia hyytymistekijöitä sekä tulehdusarvoja, joista koiralla mitataan CRP (c-reaktiivinen proteiini) ja kissalla SAA (seerumin amyloidi A).

Lääkärimme Ville Härmä hoitaa myös eksoottisten eläinten perusterveydenhuolto -käynnit. Esimerkiksi kanien hampaiden hiomiset onnistuvat meillä. Kanien RHD-rokotuskäynti onnistuu klinikallamme.

Klinikkamme tarjoaa myös lemmikkien laserterapiahoitoja edullisesti!

Klinikaltamme löytyy Satakunnan ainut neljännen luokan terapialaserlaite, joka on tukena niin haavanhoidossa kuin nivelrikko- ja selkäpotilaiden kivunhallinnassa.

Laserterapia on lempeä hoitomuoto, joka lievittää koiran tai kissan kipua, vähentää tulehdusreaktioita ja nopeuttaa paranemista. Voidaan käyttää myös lihasten kiputilojen lievittämiseen.
Laserterapia pitkä 24,00€
Laserterapia lyhyt 13,00€
Varaa aika puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta!