Eläinlääkäriasema Evidensia Rauma

Välittävä eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–20.00

Eläinlääkäriasema Evidensia Rauma

Vastaanotollamme on monipuoliset valmiudet erilaisiin tutkimus- ja hoitotoimenpiteisiin, olemme päiväsairaala tasoinen eläinklinikka. Moderni ja monipuolinen tutkimus- ja laboratoriolaitekantamme vahvistaa palvelujamme. Suun ja hammastautien hoidossa käytössämme on hammasröntgen ja hammasporayksikkö. Hyvin varustellussa leikkaussalissamme panostetaan pehmytosakirurgiaan ja anestesiaan. Kivunhoito on tärkeä osaamisalueemme, meiltä löytyy Satakunnan ainut neljännen luokan terapialaserlaite, joka on tukena niin haavanhoidossa kuin nivelrikko- ja selkäpotilaiden kivunhallinnassa. Röntgen-ja ultraäänitutkimukset ovat osa päivittäisiä hoitotoimenpiteitämme. Lisäksi klinikallamme onnistuu myös eksoottisten eläinten perusterveydenhuolto ja hampaiden hionnat.

Meiltä saat myös laadukkaat lemmikkien Hill’s ja Royal Canin -ruokavaliot.

Klinikallamme sinua ja lemmikkiäsi palvelevat eläinlääkärit Ville Härmä, Eveliina Alhoranta ja Marianna Paulenkova. Sekä koulutetut klinikkaeläinhoitajat Krista Salminen, Leena Uskali-Leskinen, Elisa Haatainen, Tanja Ikonen, Hanna Vuorinen ja Riina Leiniö.

Klinikan tiloissa toimii myös fysioterapeutti Tanja Pitkänen, jonka vastaanotolta löytyy mm. vesijuoksuallas  http://www.movewell.fi/.

sekä trimmaaja Emilia Männistö p.044 2651366

Lämpimästi tervetuloa!

HUOM. Sisäänkäynti kauppakeskus Pick’N’Payn palolaitoksen puoleisen parkkialueen puolella.

Viralliset kuvaukset kampanjahintaan nyt meiltä!

Tarjoamme koirien viralliset tarkastukset kampanjahinnoin ajalla 20.1.–20.3.2020.

Lue lisää ja varaa aika

Laserterapiaa lemmikillesi!

Klinikaltamme löytyy Satakunnan ainut neljännen luokan terapialaserlaite, joka on tukena niin haavanhoidossa kuin nivelrikko- ja selkäpotilaiden kivunhallinnassa.

Laserterapia on lempeä hoitomuoto, joka lievittää koiran tai kissan kipua, vähentää tulehdusreaktioita ja nopeuttaa paranemista. Voidaan käyttää myös lihasten kiputilojen lievittämiseen.
Laserterapia pitkä 24,00€
Laserterapia lyhyt 13,00€
Varaa aika puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta!

Etsimme nyt klinikallemme kahta klinikkaeläinhoitajan kesälomasijaista kesälle 2020

Haemme nyt eläinklinikalle Raumalle KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA, eri pituisiin työsuhteisiin ajalle 1.6. – 30.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu potilaiden hoitotyö ja eläinlääkäreiden avustaminen. Tehtäviä hoidetaan aamu- ja iltavuorossa, ei viikonloppupäivystystä.

Toivomme, että olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai olet eläinlääkäriopiskelija. Voit olla myös eläintenhoitaja, jolla on jo aikaisempaa kokemusta klinikalla työskentelystä toivottavaa. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen
krista.salminen@evidensia.fi
tai
eveliina.alhoranta@evidensia.fi