Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema Salovet

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–19.00
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Raisa Miettinen

Klinikkaeläinhoitaja

Raisa Miettinen

Eläinlääkäriasemat:

Eläinlääkäriasema Salovet

Työssään Raisa on omimillaan asiakaspalvelussa ja se onkin hänen lempihommaansa. Leikkauspotilaat ja anestesiavalvonta on myös lähellä Raisan sydäntä. Raisa on klinikkamme laboratoriovastaava ja remontti reiska, Raisan kädessä pysyy jos jonkinmoiset työkalut.

Raisa opiskeli Paimion maaseutuoppilaitoksessa ja valmistui klinikkaeläinhoitajan ammattiin vuonna 2010. Hän on työskennellyt klinikallamme jo opiskeluajoistaan asti.

Vapaa-ajan kanssa hänellä ei ole ongelmia, sillä kotona asustavat neljä suomenhevosta Vipsu, Taru, Emppu ja Roihu pitävät Raisan kiireisenä. Hevosten lisäksi Raisan kotona asustelee sekarotuinen koira Lissu sekä kissat Kerri ja Lenni.

Raisan rakkaus suomenhevosia ja niiden monimuotoisuuden säilyttämistä kohtaan on johdattanut Raisan myös jalostuksen pariin ja Raisan kotitilalla syntyykin hänen omia kasvattejaan noin joka toinen vuosi. Raisan omista hevosista nuorimmat Emppu ja Roihu ovatkin kotitilalla syntyneitä pikkupoikia.

Kielitaito:
Suomi
Svenska
English

Omat lemmikit:

Monirotuinen koira Lissu, Maatiaiskissa Leevi, Maatiaiskissa Kerri, Suomenhevoset Vipsu, Taru, Pertti ja Frinna, Akvaario