Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Apunasi paikasta riippumatta

Puhelinneuvonnassa eläinlääkäri arvioi lemmikkisi hoidontarpeen, antaa jatkohoito-ohjeita tai tarjoaa muuta neuvontaa lemmikin hoitoon. Puhelinneuvonta tuo eläinlääkärin neuvot lähelle sinua ja lemmikkiäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärin puhelinneuvonnassa sinua palvelevat Evidensian eläinlääkärit.  Eläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa ilman ajanvarausta. Eläinlääkärin konsultaatio puhelumaksun hinnalla.

Soita 0600418802  (1,97€/min + pvm/mpm) Puhelinjonotus on maksullista.

Jos olet asioinut aiemmin lemmikkisi kanssa Evidensia-eläinlääkärisemalla, eläinlääkäreillä on neuvonnan aikana käytössä lemmikkisi potilastiedot. Voit kysyä myös lisätietoja saamiisi kotihoito-ohjeisiin tai arviointia.

Muissa kuin lemmikin vointiin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä suoraan klinikalle tai asiakaspalvelukeskukseen.

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, puhelun sisältö kirjataan ylös jotta eläimen hoitotiedot ovat saatavilla myös mahdollisilla jatkokäynneillä Evidensiassa. Näin luodun hoitosuhteen myötä pystymme tarjoamaan yksilöityä neuvontaa lemmikkisi terveyteen liittyvissä asioissa. Voit nopeuttaa asiointia kirjautumalla OmaEvidensiaan, jolloin asiakastieto löytyy potilastietojärjestelmästä.

Usein kysytyt kysymykset

  • Voinko olla yhteydessä hätätilanteessa?

Hätätilanteessa tai akuuteissa tapauksissa ole suoraan yhteydessä lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

  • Voinko uusia lemmikkini reseptin?

Neuvontanumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

  • Onko palvelu maksuton?

Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97€/min + pvm/mpm.

  • Pitääkö palveluun rekisteröityä? 

Suosittelemme ennakkorekisteröitymistä OmaEvidensiaan.Soita eläinlääkärin neuvontaan

0600418802 (1,97€/min + pvm/mpm)  

Palvelemme ilman ajanvarausta

Eläinlääkärin neuvontanumero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 8–20. 

Viikonloppuisin (la-su) sekä arkipyhinä palvelemme 9–15.

Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa

Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97€/min + pvm/mpm.

Näin autamme

Voit kysyä yleisesti neuvoa liittyen lemmikksi terveydentilaan tai kysyä esimerkiksi saamistasi kotiutusohjeista lisätietoja.