Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Apunasi paikasta riippumatta

Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Puhelinneuvonnassa eläinlääkäri arvioi lemmikkisi hoidontarpeen, antaa jatkohoito-ohjeita tai tarjoaa muuta neuvontaa lemmikin hoitoon. Puhelinneuvonta tuo eläinlääkärin neuvot lähelle sinua ja lemmikkiäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärin puhelinneuvonnassa sinua palvelevat Evidensian eläinlääkärit.  Eläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa ilman ajanvarausta. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta.

Soita 020 1800 900

Jos olet asioinut aiemmin lemmikkisi kanssa Evidensia-eläinlääkärisemalla, eläinlääkäreillä on neuvonnan aikana käytössä lemmikkisi potilastiedot. Voit kysyä myös lisätietoja saamiisi kotihoito-ohjeisiin tai arviointia.

Muissa kuin lemmikin vointiin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä suoraan klinikalle tai asiakaspalvelukeskukseen.

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, puhelun sisältö kirjataan ylös jotta eläimen hoitotiedot ovat saatavilla myös mahdollisilla jatkokäynneillä Evidensiassa.

Usein kysytyt kysymykset

  • Voinko olla yhteydessä hätätilanteessa?

Hätätilanteessa tai akuuteissa tapauksissa ole suoraan yhteydessä lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

  • Voinko uusia lemmikkini reseptin?

Neuvontanumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

  • Onko palvelu maksuton?

Eläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla. Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min

  • Pitääkö palveluun rekisteröityä? 

Suosittelemme ennakkorekisteröitymistä OmaEvidensiaan.



Soita eläinlääkärin neuvontaan

020 1800 900

Palvelemme ilman ajanvarausta

Eläinlääkärin neuvontanumero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 8–20. 

Viikonloppuisin (la-su) sekä arkipyhinä palvelemme 9–15.

Maksuton neuvonta

Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu). 

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.

Näin autamme

Voit kysyä yleisesti neuvoa liittyen lemmikksi terveydentilaan tai kysyä esimerkiksi saamistasi kotiutusohjeista lisätietoja.