Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema Salovet

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–19.00
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Tiina Jämsä

Klinikkaeläinhoitaja

Tiina Jämsä

Eläinlääkäriasemat:

Eläinlääkäriasema Salovet

Tiina on 24v. kahden koiran omistaja Salosta. Kotona Tiinaa ilahduttaa siis 15v. japaninpystykorva Milli sekä hoitajamme Idan kasvatti, metsästyslinjainen labradorinnoutajapentu Manu. Milli on vahvasti eläkkeellä oleva rouva, jonka päivät täyttyvät nukkumisella ja rentoutumisella. Manun kanssa sen sijaan Tiinalla on aktiivisia harrastusajatuksia ja suunnitelmissa on tehdä sekä rodunomaisia lajeja että tokoa ja rallytokoa.

Tiina on käynyt alkujaan Kannuksessa eläintenhoitajan perustutkinnon, jonka jälkeen hakeutui Paimion Liviaan jatko-opiskelemaan klinikkaeläintenhoitajaksi. Hän valmistui joulukuussa vuonna 2018 ja alkuun teki sekä Lohjalla että Salossa tuurauksia, kunnes kesästä 2019 ankkuroitui Saloon kokopäiväisesti.

Vapaa-ajalla Tiina viettää aikaa ystäviensä kanssa, ulkoilee luonnossa ja tavoitteena Tiinalla on tutustua mahdollisimman moneen kansallispuistoomme – tähän mennessä kiinnostavin ja kaunein paikka on ollut Kolin kansallispuisto.

Klinikkaeläintenhoitajan työssä Tiina tykkää kaikesta: työn monipuolisuus ja vaihtelevuus ovat rikkauksia – mikään päivä ei ole samanlainen.