Eläinlääkäriasema Käpälämäki

Eläinlääkäriasema Käpälämäki

Meille jokainen lemmikki on kuin omamme!

Tänään: Suljettu

0300 484 755

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Kullervonkatu 20, 00610 Helsinki
4.5
220 Google reviews

Hinnasto

Tästä löydät esimerkkihintoja yleisimmistä palveluistamme. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä. Käytetyt ja mukaan luovutetut lääkkeet ja tarvikkeet sekä mahdollinen rauhoitus tai nukutus riippuvat lemmikistäsi ja vaikuttavat käynnin hintaan.

Hinnat alkaen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, poliklinikkamaksun arkipäivänä sekä lääkekäsittelymaksun. Hinnat ovat voimassa klinikan aukioloaikana. Mahdolliset kotiin mukaan annettavat lääkkeet ja tarvikkeet laskutetaan erikseen. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Eläinlääkäripalvelun kokonaishintaan vaikuttavat käynnin pituus, tehtävät toimenpiteet ja tutkimukset (mm. laboratorio, röntgen, ultraääni), eläimen koko, tarvikkeet ja lääkitys. Erikoiseläinlääkärin tutkimus ja hoito hinnoitellaan erikseen. Annamme mielellämme etukäteen hinta-arvion eläimesi hoitokustannuksista.

Tiedustelut voit tehdä klinkalta puh. 0300 484 755. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä, kun eläinlääkäri on kartoittanut potilaan tilanteen ja tarpeet.

Askarruttaako saamasi lasku, lue lisää täältä.

Hammashoitokampanja:
Sis. hammastarkastuksen, inhalaatioanestesian, koko suun röntgenkuvauksen, hammaskivenpoiston ja kiillotuksen
- Koiran hammashoito  400 €+ lääkkeet 10-50 €
- Kissan hammashoito 300 €+ lääkkeet 10-30 €
Hampaan poistot ja kotiin lähtevät lääkkeet laskutetaan erikseen
Kampanja-aika 1.12.2023 - 31.1.2024

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärin vastaanotto, yksi vaiva

  Mahdolliset lisätutkimukset/lääkkeet laskutetaan erikseen

  n. 160 €

 • Eläinlääkärin vastaanotto, useampi vaiva

  Mahdolliset lisätutkimukset/lääkkeet laskutetaan erikseen

  n. 194 €

 • Kissan tai koiran perusterveystarkastus

  Terveystarkastus on oireettomalle eläimelle tarkoitettu ns. hyvinvointikäynti, joka on suunniteltu mahdollisten piilevien terveysongelmien havaitsemiseksi. Jos lemmikillä on sairauden oireita, varaa tavanomainen eläinlääkärikäynti. Teemme lemmikillesi perusteellisen terveystarkastuksen, arviomme mahdollista piilevää kipua kipukaavakkeen avulla ja tarkastamme lemmikkisi rokotus- ja loishäätötarpeen. Löydösten perusteella teemme tarvittaessa jatkotutkimus-/hoitosuunnitelman. Saavu vastaanotolle noin 15-20 min ennen varattua aikaa kipukaavakkeen täyttöä varten. Tuo käynnille mukaan puhtaaseen purkkiin tai minigrip-pussiin kerätty ulostenäyte loishäätötarpeen arvioimista varten. Näytteenotto-ohjeet löydät nettisivuiltamme.

  n. 150 €

 • Kissan tai koiran laaja terveystarkastus

  Laaja terveystarkastus on oireettomalle eläimelle tarkoitettu ns. hyvinvointikäynti, joka on suunniteltu mahdollisten piilevien terveysongelmien havaitsemiseksi. Jos lemmikillä on sairauden oireita, varaa tavanomainen eläinlääkärikäynti. Laajassa terveystarkastuksessa teemme lemmikillesi perusteellisen terveystarkastuksen, arvioimme mahdollista piilevää kipua kipukaavakkeen avulla ja tarkastamme lemmikkisi rokotus- ja loishäätötarpeen. Lisäksi tutkimme joukon lemmikkisi peruslaboratorionäytteitä. Löydösten perusteella teemme tarvittaessa jatkotutkimus-/hoitosuunnitelman. Saavu vastaanotolle noin 15-20 min ennen varattua aikaa kipukaavakkeen täyttöä varten. Tuo käynnille mukaan puhtaaseen purkkiin tai minigrip-pussiin kerätty ulostenäyte loishäätötarpeen arvioimista varten, sekä puhtaaseen purkkiin kerätty tuore vapaasti laskettu virtsanäyte (alle 4 h vanha, säilytys jääkaapissa). Näytteenotto-ohjeet löydät nettisivuiltamme. Pidäthän lemmikin syömättä 8-12 h ennen käyntiä verinäytteenottoa varten. Vettä saa olla tarjolla.

  n. 210 €

 • Puhelinkonsultaatio Tanja Hakkaraiselle

  Kysy lisää klinikalta, puh. 0300 484 755

  86 €

 • Kissan tai koiran tunnistusmerkintä (sis. mikrosirun)

  49 €

 • Kissan tai koiran tunnistusmerkintä muun toimenpiteen yhteydessä (sis. mikrosirun)

  29 €

 • Ulostenäytteen tutkiminen terveeltä lemmikiltä loishäädön tarpeen arvioimiseksi

  Tarkemmat ohjeet näytteen keräämiseksi saat klinikalta.

  29 €

 • Lääkemääräys

  Lääkemääräys edellyttää eläinlääkärin tekemää arvioita potilaasta ja käyntiä vähintään 1 vuoden sisällä. Reseptin pituus ja lääkemäärä riippuu eläinlääkärin arvioimasta kontrollintarpeesta.

  15 €

 • Lääkemääräyksen uusinta

  Lääkemääräys edellyttää eläinlääkärin tekemää arvioita potilaasta ja käyntiä vähintään 1 vuoden sisällä. Reseptin pituus ja lääkemäärä riippuu eläinlääkärin arvioimasta kontrollintarpeesta.

  8 €

 • Lemmikin kynsien leikkaus, hoitajakäynti

  22 €

Rokotuskäynnit

 • Koiran nelosrokotus (penikkatauti, parvo, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä)

  59 €

 • Koiran raivotauti- eli rabiesrokotus

  59 €

 • Koiran nelosrokotus ja rabiesrokotus

  69 €

 • Kissan kolmoisrokotus (kissarutto ja kissaflunssa)

  59 €

 • Kissan raivotauti- eli rabiesrokotus

  59 €

 • Kissan kolmoisrokotus ja rabiesrokotus

  69 €

Sterilisaatio

 • Kissa

  Kotiin lähtevät lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  noin 281 €

 • Koira

  Kotiin lähtevät lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  alk. 640 €

Kastraatio

 • Kissa

  Kotiin lähtevät lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  noin 162 €

 • Koira

  Hinta muodostuu koiran painon mukaan. Kotiin lähtevät lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  alk. 450 €

Viralliset tutkimukset (PEVISA)

 • Virallinen lonkkakuvaus

  + käytetyt lääkkeet

  alk. 300 €

 • Virallinen lonkka- ja kyynärkuvaus

  + käytetyt lääkkeet

  alk. 355 €

Eutanasia

 • Kissa

  Ulkopuolinen tuhkauspalvelu laskutetaan erikseen

  alk. 150 €

 • Koira

  Hinta muodostuu koiran painon mukaan, ulkopuolinen tuhkauspalvelu laskutetaan erikseen

  alk. 200 €

Hammaskivenpuhdistus

 • sis. hammastarkastuksen, inhalaatioanestesian, koko suun röntgenkuvauksen, hammaskivenpoiston ja kiillotuksen

 • Kissa

  Hampaan poistot ja kotiin lähtevät lääkkeet laskutetaan erikseen

  alk. 370 €

 • Koira

  Hampaan poistot ja kotiin lähtevät lääkkeet laskutetaan erikseen

  alk. 450 €

Käytösterapia

 • Tapaamisella keskitytään käytösongelman syiden selvittämiseen ja kodille sopivan hoito-ohjelman rakentamiseen sekä mahdollisuuksien mukaan tehdään harjoituksia käytännössä. Tapaamisen jälkeen omistaja saa koosteen tapaamisella puhutuista asioista sekä hoito- ja harjoitusohjeet. Tapaamisen jälkeen pidetään säännöllisesti yhteyttä sähköpostin ja puhelimen välityksellä, jotta varmistetaan harjoittelun sujuminen ja eteneminen oikeaan suuntaan.

  197 €

Matkustavan lemmikin palvelut

 • Lemmikkieläinpassi

  n. 73 €

 • Lemmikkieläinpassi ja rabiesrokotus

  n. 132 €

 • Ekinokokkiloislääkitys matkustusta varten

  + käytetyt lääkkeet

  29 €

Asiakkaiden arvostelut

Eli Saarinen

5

Viihtyisä ja rauhallinen tila. Ystävällinen henkilökunta heti vastaanotossa ja eläinlääkärinä oli Millie Anttila. Ystävällinen, asiallinen ja asiantunteva palvelu. Seniorikoiraa alussa hiukan jännitti mutta sai tarkastuksen ja rokotuksen jälkeen iloisen hepulin :-D ja kotimatkalla häntä heilui edelleen. Tämä oli ensimmäinen, mutta ei viimeinen, käynti Käpälämäessä ja voi lämpimästi suositella.

Jaana Immovaara

5

Luotto lääkäri ja erittäin hyvää palvelua. Erittäin joustavia ja ovat hoitaneet myös edesmenneet kaverit hyvin. Luotan tähän klinikkaan.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 ­- 20:00
 • Tiistai 5.12.
  08:00 - 16:00
 • Itsenäisyyspäivä 6.12.
  Suljettu
 • Torstai
  08:00 ­- 20:00
 • Perjantai
  08:00 ­- 18:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

Tanja Hakkarainen

Klinikan johtaja

Tanja Hakkarainen

Eläinlääkäri

”Joka pelastaa yhden pelastaa koko maailman” Tämä lause tiivistää miksi Tanja eläinlääkäriksi ryhtyi – se ajatus, että jokaisen eläimen elämä on arvokas, toimii Tanjan ohjenuorana sekä työssä että vapaa-ajalla oman hyväntekeväisyysyhdistyksen pyörittämisessä ja onpa lause Tanjan ihoonkin tatuoituna. Tanja hoitaakin vastaanotollaan runsaasti ns. rescue-eläimiä ja on perehtynyt etenkin näiden terveydenhoidon ja sairauksien erikoispiirteisiin. Muita Tanjan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat etenkin sisätaudit sekä iho-ongelmat ja iäkkäiden lemmikkien elämänlaadun parantaminen, mutta vastaanotolla käy laaja joukko vakituisia potilaita laidasta laitaan. Mikäli joko lemmikkiä tai muuta perhettä eläinlääkärikäynti kovin jännittää ottaa Tanja mielellään vastaan ja pyrkii siihen, että käynti olisi kaikille osapuolille mahdollisimman mukava. Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Kiinnostuksen kohteet Ihosairaudet / Dermatologia Sisätaudit Trooppiset taudit Käytösongelmat Lämpökameratutkimukset Rescue- lemmikit Iäkkäät-lemmikit Kielitaito Suomi, Ruotsi, Englanti, Espanja
Lue lisää työntekijästämme Tanja
Senja Ahlberg

äitiysvapaalla

Senja Ahlberg

Eläinlääkäri

”Otan mielellään vastaan kaikenlaisia potilaita, erityisesti yleiseläinlääketiede ja lemmikkien hyvä elämänlaatu ovat lähellä sydäntäni. Haluan kohdata jokaisen lemmikin ja omistajan empaattisesti ja tarjota parasta mahdollista hoitoa.” Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Kiinnostuksen kohteet Yleislääketiede Kielitaito Suomi, Englanti
Lue lisää työntekijästämme Senja
Pihla Filppula

Pihla Filppula

Eläinlääkäri

”Lemmiksi luottolääkäri, koska tavoitteenani on saada yhdessä omistajien ja potilaiden kanssa hyvä ja pitkä hoitosuhde, jossa molemminpuolinen luottamus on läsnä. Koen, tämän olevan paras tapa auttaa ja ylläpitää lemmikkien hyvinvointia” Filppula-sukunimi aiheuttaa joskus päänvaivaa. Nimen tyypillisin muunnos on Vilppula, muita kuultuja variaatioita ovat muun muassa Silppula, Fippula ja Kirppula. Lapsuuden tähtihetken kaupungin paikallissanomalehdessä vei Pihla Vilppula. Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Kiinnostuksen kohteet Yleislääketiede Kielitaito Suomi, Englanti
Lue lisää työntekijästämme Pihla
Hannele Hänninen

Hannele Hänninen

Eläinlääkäri

Klinikalla Hannelen löytääkin useimmiten hammashoitohuoneen tai leikkaussalin lähettyviltä. Anestesioiden aikana klinikan perältä kuuluu monenlaista musiikkia, toisinaan (valitettavasti) myös laulua. Hannelen kanssa leikkaussalissa on aina letkeä tunnelma, mutta hommat hoituvat huolellisesti ja ripeästi. Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Evidensian erityisosaaja, suu- Ja hammassairaudet Kiinnostuksen kohteet Hammashoidot Kielitaito Suomi, Englanti
Lue lisää työntekijästämme Hannele
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa