Eläinlääkäriasema Käpälämäki

Eläinlääkäriasema Käpälämäki

Meille jokainen lemmikki on kuin omamme!

Tänään: Suljettu

0300 484 755

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Kullervonkatu 20, 00610 Helsinki
4.5
227 Google reviews

Hinnasto

Tästä löydät esimerkkihintoja yleisimmistä palveluistamme. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä. Käytetyt ja mukaan luovutetut lääkkeet ja tarvikkeet sekä mahdollinen rauhoitus tai nukutus riippuvat lemmikistäsi ja vaikuttavat käynnin hintaan.

Hinnat alkaen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, poliklinikkamaksun arkipäivänä sekä lääkekäsittelymaksun. Hinnat ovat voimassa klinikan aukioloaikana. Mahdolliset kotiin mukaan annettavat lääkkeet ja tarvikkeet laskutetaan erikseen. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Eläinlääkäripalvelun kokonaishintaan vaikuttavat käynnin pituus, tehtävät toimenpiteet ja tutkimukset (mm. laboratorio, röntgen, ultraääni), eläimen koko, tarvikkeet ja lääkitys. Erikoiseläinlääkärin tutkimus ja hoito hinnoitellaan erikseen. Annamme mielellämme etukäteen hinta-arvion eläimesi hoitokustannuksista.

Tiedustelut voit tehdä klinkalta puh. 0300 484 755. Tarkemman hinta-arvion saat käynnin yhteydessä, kun eläinlääkäri on kartoittanut potilaan tilanteen ja tarpeet.

Askarruttaako saamasi lasku, lue lisää täältä.

Terveydenhoito

 • Lemmikin hoidon tarpeen arviointi, 10 min

  Käynnillä ei hoideta lemmikkiä, vaan arvioidaan lemmikin hoidon tarve ja suunnitellaan tarvittavat jatkotoimenpiteet

  49 €

 • Eläinlääkärin vastaanotto, yksi vaiva

  Mahdolliset lisätutkimukset/lääkkeet laskutetaan erikseen

  n. 160 €

 • Eläinlääkärin vastaanotto, useampi vaiva

  Mahdolliset lisätutkimukset/lääkkeet laskutetaan erikseen

  n. 194 €

 • Kissan tai koiran perusterveystarkastus

  Terveystarkastus on oireettomalle eläimelle tarkoitettu ns. hyvinvointikäynti, joka on suunniteltu mahdollisten piilevien terveysongelmien havaitsemiseksi. Jos lemmikillä on sairauden oireita, varaa tavanomainen eläinlääkärikäynti. Teemme lemmikillesi perusteellisen terveystarkastuksen, arviomme mahdollista piilevää kipua kipukaavakkeen avulla ja tarkastamme lemmikkisi rokotus- ja loishäätötarpeen. Löydösten perusteella teemme tarvittaessa jatkotutkimus-/hoitosuunnitelman. Saavu vastaanotolle noin 15-20 min ennen varattua aikaa kipukaavakkeen täyttöä varten. Tuo käynnille mukaan puhtaaseen purkkiin tai minigrip-pussiin kerätty ulostenäyte loishäätötarpeen arvioimista varten. Näytteenotto-ohjeet löydät nettisivuiltamme.

  n. 150 €

 • Kissan tai koiran laaja terveystarkastus

  Laaja terveystarkastus on oireettomalle eläimelle tarkoitettu ns. hyvinvointikäynti, joka on suunniteltu mahdollisten piilevien terveysongelmien havaitsemiseksi. Jos lemmikillä on sairauden oireita, varaa tavanomainen eläinlääkärikäynti. Laajassa terveystarkastuksessa teemme lemmikillesi perusteellisen terveystarkastuksen, arvioimme mahdollista piilevää kipua kipukaavakkeen avulla ja tarkastamme lemmikkisi rokotus- ja loishäätötarpeen. Lisäksi tutkimme joukon lemmikkisi peruslaboratorionäytteitä. Löydösten perusteella teemme tarvittaessa jatkotutkimus-/hoitosuunnitelman. Saavu vastaanotolle noin 15-20 min ennen varattua aikaa kipukaavakkeen täyttöä varten. Tuo käynnille mukaan puhtaaseen purkkiin tai minigrip-pussiin kerätty ulostenäyte loishäätötarpeen arvioimista varten, sekä puhtaaseen purkkiin kerätty tuore vapaasti laskettu virtsanäyte (alle 4 h vanha, säilytys jääkaapissa). Näytteenotto-ohjeet löydät nettisivuiltamme. Pidäthän lemmikin syömättä 8-12 h ennen käyntiä verinäytteenottoa varten. Vettä saa olla tarjolla.

  n. 210 €

 • Puhelinkonsultaatio Tanja Hakkaraiselle

  Kysy lisää klinikalta, puh. 0300 484 755

  86 €

 • Kissan tai koiran tunnistusmerkintä (sis. mikrosirun)

  49 €

 • Kissan tai koiran tunnistusmerkintä muun toimenpiteen yhteydessä (sis. mikrosirun)

  29 €

 • Ulostenäytteen tutkiminen terveeltä lemmikiltä loishäädön tarpeen arvioimiseksi

  Tarkemmat ohjeet näytteen keräämiseksi saat klinikalta.

  29 €

 • Lääkemääräys

  Lääkemääräys edellyttää eläinlääkärin tekemää arvioita potilaasta ja käyntiä vähintään 1 vuoden sisällä. Reseptin pituus ja lääkemäärä riippuu eläinlääkärin arvioimasta kontrollintarpeesta.

  15 €

 • Lääkemääräyksen uusinta

  Lääkemääräys edellyttää eläinlääkärin tekemää arvioita potilaasta ja käyntiä vähintään 1 vuoden sisällä. Reseptin pituus ja lääkemäärä riippuu eläinlääkärin arvioimasta kontrollintarpeesta.

  8 €

 • Lemmikin kynsien leikkaus, hoitajakäynti

  22 €

Rokotuskäynnit

 • Koiran nelosrokotus (penikkatauti, parvo, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä)

  59 €

 • Koiran raivotauti- eli rabiesrokotus

  59 €

 • Koiran nelosrokotus ja rabiesrokotus

  69 €

 • Kissan kolmoisrokotus (kissarutto ja kissaflunssa)

  59 €

 • Kissan raivotauti- eli rabiesrokotus

  59 €

 • Kissan kolmoisrokotus ja rabiesrokotus

  69 €

Sterilisaatio

 • Kissa

  lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  179 €

 • Koira

  Kotiin lähtevät lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  alk. 640 €

Kastraatio

 • Kissa

  lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  109 €

 • Koira

  Hinta muodostuu koiran painon mukaan. Kotiin lähtevät lääkkeet ja kauluri laskutetaan erikseen

  alk. 450 €

Viralliset tutkimukset (PEVISA)

 • Virallinen lonkkakuvaus

  + käytetyt lääkkeet

  alk. 300 €

 • Virallinen lonkka- ja kyynärkuvaus

  + käytetyt lääkkeet

  alk. 355 €

Eutanasia

 • Kissa

  Ulkopuolinen tuhkauspalvelu laskutetaan erikseen

  alk. 150 €

 • Koira

  Hinta muodostuu koiran painon mukaan, ulkopuolinen tuhkauspalvelu laskutetaan erikseen

  alk. 200 €

Hammaskivenpuhdistus

 • sis. hammastarkastuksen, inhalaatioanestesian, koko suun röntgenkuvauksen, hammaskivenpoiston ja kiillotuksen

 • Kissa

  Hampaan poistot ja kotiin lähtevät lääkkeet laskutetaan erikseen

  alk. 370 €

 • Koira

  Hampaan poistot ja kotiin lähtevät lääkkeet laskutetaan erikseen

  alk. 450 €

Käytösterapia

 • Tapaamisella keskitytään käytösongelman syiden selvittämiseen ja kodille sopivan hoito-ohjelman rakentamiseen sekä mahdollisuuksien mukaan tehdään harjoituksia käytännössä. Tapaamisen jälkeen omistaja saa koosteen tapaamisella puhutuista asioista sekä hoito- ja harjoitusohjeet. Tapaamisen jälkeen pidetään säännöllisesti yhteyttä sähköpostin ja puhelimen välityksellä, jotta varmistetaan harjoittelun sujuminen ja eteneminen oikeaan suuntaan.

  197 €

Matkustavan lemmikin palvelut

 • Lemmikkieläinpassi

  n. 73 €

 • Lemmikkieläinpassi ja rabiesrokotus

  n. 132 €

 • Ekinokokkiloislääkitys matkustusta varten

  + käytetyt lääkkeet

  29 €

Asiakkaiden arvostelut

Merja Kujala

5

Aina hyvää hoitoa ja huolenpitoa. Aitoa kiinnostusta ko.asiaan. Erityiskiitos Pihlalle, josta tullut luottolääkärimme.

Eli Saarinen

5

Viihtyisä ja rauhallinen tila. Ystävällinen henkilökunta heti vastaanotossa ja eläinlääkärinä oli Millie Anttila. Ystävällinen, asiallinen ja asiantunteva palvelu. Seniorikoiraa alussa hiukan jännitti mutta sai tarkastuksen ja rokotuksen jälkeen iloisen hepulin :-D ja kotimatkalla häntä heilui edelleen. Tämä oli ensimmäinen, mutta ei viimeinen, käynti Käpälämäessä ja voi lämpimästi suositella.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 ­- 18:00
 • Tiistai
  08:00 ­- 18:00
 • Keskiviikko
  08:00 ­- 18:00
 • Torstai
  08:00 ­- 18:00
 • Perjantai
  08:00 ­- 18:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

default avatar

Klinikan johtaja

Jonna Packalén

Eläinlääkäri

Jonna on valmistunut eläinlääkäriksi 2015. Hän on tehnyt pieneläinpraktiikkaa ja perehtynyt erityisesti pieneläinten hammashoitoihin. Vuodesta 2021 lähtien Jonna on ollut osana myös Evidensian etäeläinlääkäritiimiä. Samoihin aikoihin hän alkoi kiinnostua johtamisesta ja klinikoiden liiketoiminnan kehittämisestä ja aloittikin kaupallisen koulutuksen. Nyt taskusta löytyy myös tradenomin tutkinto. Työhyvinvointi on hyvin lähellä Jonnan sydäntä ja siihen hän haluaakin panostaa Käpälämäen klinikan johtajana. Jonna uskoo vakaasti, että työntekijöiden hyvinvointi heijastuu myös asiakaspalveluun ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen. Kotona Jonnalla on pitkäkarvainen colliepoika Rasmus.
Lue lisää työntekijästämme Jonna
Senja Ahlberg

äitiysvapaalla

Senja Ahlberg

Eläinlääkäri

”Otan mielellään vastaan kaikenlaisia potilaita, erityisesti yleiseläinlääketiede ja lemmikkien hyvä elämänlaatu ovat lähellä sydäntäni. Haluan kohdata jokaisen lemmikin ja omistajan empaattisesti ja tarjota parasta mahdollista hoitoa.” Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Kiinnostuksen kohteet Yleislääketiede Kielitaito Suomi, Englanti
Lue lisää työntekijästämme Senja
Pihla Filppula

Pihla Filppula

Eläinlääkäri

”Lemmiksi luottolääkäri, koska tavoitteenani on saada yhdessä omistajien ja potilaiden kanssa hyvä ja pitkä hoitosuhde, jossa molemminpuolinen luottamus on läsnä. Koen, tämän olevan paras tapa auttaa ja ylläpitää lemmikkien hyvinvointia” Filppula-sukunimi aiheuttaa joskus päänvaivaa. Nimen tyypillisin muunnos on Vilppula, muita kuultuja variaatioita ovat muun muassa Silppula, Fippula ja Kirppula. Lapsuuden tähtihetken kaupungin paikallissanomalehdessä vei Pihla Vilppula. Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Kiinnostuksen kohteet Yleislääketiede Kielitaito Suomi, Englanti
Lue lisää työntekijästämme Pihla
Hannele Hänninen

Hannele Hänninen

Eläinlääkäri

Klinikalla Hannelen löytääkin useimmiten hammashoitohuoneen tai leikkaussalin lähettyviltä. Anestesioiden aikana klinikan perältä kuuluu monenlaista musiikkia, toisinaan (valitettavasti) myös laulua. Hannelen kanssa leikkaussalissa on aina letkeä tunnelma, mutta hommat hoituvat huolellisesti ja ripeästi. Tutkinto ja erityisosaaminen ja sitten Evidensian erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti Evidensian erityisosaaja, suu- Ja hammassairaudet Kiinnostuksen kohteet Hammashoidot Kielitaito Suomi, Englanti
Lue lisää työntekijästämme Hannele
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa