Ohjeet klinikkakäynnille

1. Potilasohje leikkaukseen tai anestesiatoimenpiteeseen tulevalle 

Mikäli lemmikkisi on tulossa leikkaukseen tai muuhun anestesiaa vaativaan toimenpiteeseen, kuten hammashoitoon, lue ohjeet muun muassa paastotuksesta, lääkityksistä ja rasvahappovalmisteiden käytöstä. Potilasohje löytyy täältä. Osassa yksiköistämme käynnin yhteydessä täytetään tämä lomake. Vuoden 2023 aikana lomake tulee käyttöön kaikissa yksiköissämme. Lomakkeen avulla varmistetaan, että toimenpiteeseen liittyvät tärkeät asiat ovat tulleet läpikäydyksi ymmärrettävällä tavalla. 

2. Sairaalahoitoon jäävät lemmikit

Joissain tapauksissa lemmikin tila vaatii yhden tai useamman vuorokauden sairaalahoitoa, silloin hoitoon jäämisen yhteydessä osassa yksiköistämme täytetään tämä lomake. Vuoden 2023 aikana lomake tulee käyttöön kaikissa yksiköissämme.

3. Ennakkolähetteet koiran virallisiin terveystutkimuksiin

Koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta. Tilaa lähete Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Ohje lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta

4. Ajanvarauksen peruutus

Ajanvaraus tulee peruuttaa tai siirtää suoraan kyseessä olevalle klinikalle viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta, muutoksesta tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme 49 € eläinlääkärin ja 89 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, tähystystoimenpiteet, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, MRI- ja CT-tutkimukset). Kampanjahintaista ajanvarausta ei voi siirtää kampanja-ajan ulkopuolelle.

Maksutavat

Eläinlääkäriasemillamme voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Lisäaikaa eläinlääkärikäynnin maksamiseen voit saada hakemalla rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.