Ohjeet klinikkakäynnille


1. Klinikkakäynnin yleiset ohjeet 

Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme yhä varotoimia eläinlääkäriasemillamme. Huolehdimme hyvästä hygieniasta ja pyrimme noudattamaan 1-2 metrin turvaväliä. Kasvomaskia voi käyttää oman harkinnan mukaan. Vastaanotolle on hyvä saapua vasta juuri ennen omaa aikaa ja välttää turhaa oleskelua odotustiloissa. Asioithan klinikallamme vain terveenä.

Koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset voivat vaihdella merkittävästi alueiden välillä. Tämän takia ohjeistuksissa voi olla klinikkakohtaisia eroja. Tarkasta aina oman eläinlääkäriasemasi sivuilta ajantasaiset ohjeet ennen käyntiäsi. Katso klinikat täältä.

2. Potilasohje leikkaukseen tai anestesiatoimenpiteeseen tulevalle 

Mikäli lemmikkisi on tulossa leikkaukseen tai muuhun anestesiaa vaativaan toimenpiteeseen, kuten hammashoitoon, lue ohjeet muun muassa paastotuksesta, lääkityksistä ja rasvahappovalmisteiden käytöstä. Potilasohje löytyy sivuvalikon kautta.

3. Ennakkolähetteet kaikkiin koiran virallisiin terveystutkimuksiin

Vuoden 2022 alusta alkaen koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta. Tilaa lähete Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Lähetteen tilaaminen ei vaadi Kennelliiton jäsenyyttä. Ohje lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta

4. Ajanvarauksen peruutus

Ajanvaraus tulee peruuttaa tai siirtää puhelimitse klinikan aukioloaikojen puitteissa, kuitenkin viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta, muutoksesta tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme 39 € eläinlääkärin ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, tähystystoimenpiteet, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, MRI- ja CT-tutkimukset).

Maksutavat

Eläinlääkäriasemillamme voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Lisäaikaa eläinlääkärikäynnin maksamiseen voit saada hakemalla rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.