Koiran tai kissan laserterapia

Laserterapia on lempeä hoitomuoto, joka lievittää koiran tai kissan kipua, vähentää tulehdusreaktioita ja nopeuttaa paranemista.

Sen teho on tieteellisesti todistettu monissa akuuteissa ja kroonisissa vaivoissa (mm. nivelrikko) ja esimerkiksi leikkausten jälkihoidossa.

Miksi koira tai kissa tarvitsee laserterapiaa?

Eläinlääkäri voi suositella laserterapiaa, jos koirasi tai kissasi kärsii esimerkiksi nivelrikosta, rasitusvammoista tai tulehduksista. Nivelrikkopotilailla laserterapia auttaa ylläpitämään liikkuvuutta ja toimii tukihoitona lääkkeellisen kivunlievityksen lisäksi. Oikein käytettynä laserterapialla ei ole tunnettuja haittavaikutuksia. Se ei vahingoita koiran kudoksia eikä kuormita lemmikkisi elimistöä. Lyhyen hoitokerran aikana potilas aistii hellää ja rauhoittavaa lämpöä ja hoidon vaikutukset alkavat nopeasti.

Miten laserterapiaa annetaan?

Yksi hoitokerta kestää yleensä alle kymmenen minuuttia eikä vaadi lemmikin rauhoittamista. Laserterapiaa suositellaan 3–6 hoitokerran sarjoissa, ja useimmat potilaat tulevat hoitoon mielellään opittuaan yhdistämään hoidon ja hyvän olon. Kroonisista vaivoista kärsiville potilaille suositellaan hoitosarjan jälkeen ylläpitohoitoa kerran kuussa.

Terapialaser tuottaa laservaloa, joka kulkeutuu koiran tai issan kudokseen vahingoittamatta sitä. Se saa kudoksissa aikaan biologisen vasteen, joka nopeuttaa paranemista ja vähentää kipua ja tulehdusta.

Varaa aika eläinystäväsi laserterapiaan Evidensia-eläinlääkäriasemaltasi!

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat

Odota, eläinlääkäriasemien tiedot latautuvat

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa