Koiran kotikäynti

Eläinlääkärin tekemä koiran kotikäynti on paikallaan erityisesti silloin, kun koiran kanssa on vaikea liikkua vastaanotolle tai kun halutaan rauhallinen ympäristö esimerkiksi lemmikin eutanasialle.

Kotikäynti helpottaa asiointia

Kotikäynti helpottaa koiranomistajan elämää, koska lemmikkiä ei tarvitse itse kuljettaa eikä siirtää. Kotikäynti pitää lemmikin levollisempana ja sen tutkiminen on usein helpompaa kotioloissa. Kotikäynti säästää aikaa ja vaivaa.

Kotikäynneillä tehtäviä toimenpiteitä ovat mm. rokotukset, yleistutkimukset, eutanasia, kontrolliverinäytteiden otto ja ennalta sovittuna monet muut toimenpiteet. Voimme myös arvioida klinikalla tarvittavan hoidon tai diagnoosin tarpeen ja varata jatkoajan vaikka heti.

Rauhallinen ympäristö viimeiselle matkalle

Eutanasia on yksi yleisimpiä kotikäynnin syitä. Lemmikistä luopuminen kodin rauhassa on monien asiakkaidemme toivoma vaihtoehto. Eutanasian yhteydessä toimitamme koiran klinikallemme odottamaan tuhkaukseen toimittamista. Tuhkauksen suorittaa eläintuhkaamo Verna.

Millä alueilla Evidensia tekee kotikäyntejä?

Teemme kotikäyntejä pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sekä Sipoossa ja mahdollisuuksien mukaan myös Tuusulassa ja Keravalla. Teemme käyntejä arkisin klo 9–20. Tiedustele meiltä tarvittaessa myös akuuttiaikoja.

Huomioithan, että ainoastaan oheisesta valikosta löytyvät Evidensia-eläinlääkäriasemat tekevät kotikäyntejä erikseen sovittuna. 
 
Mikäli haluat varata lemmikillesi eläinlääkärin kotikäynnin, olethan aina klinikalle yhteydessä puhelimitse. Kotikäyntejä ei valitettavasti voida varata nettiajanvarauksen kautta.
 

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat

Odota, eläinlääkäriasemien tiedot latautuvat

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa