Asioithan klinikallamme vain terveenä

perjantai 13. maaliskuuta 2020
Espoo asiakaskohtaaminen

Terveydenhuoltoalan toimijana velvollisuutemme on noudattaa äärimmäistä varovaisuutta ja huolellisuutta kaikkien terveysriskien suhteen, erityisesti tartuntatautien ollessa kyseessä. Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden.

Toimintamme jatkuu normaalisti. Olet siis tervetullut vierailemaan klinikallamme, mutta asioithan meillä vain terveenä. Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, pyydämme jättämään klinikkakäynnin väliin. Voit tällöin pyytää jotakuta toista tuomaan lemmikkisi hoitoon. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös puhelinkonsultaatiota tai varaudumme muilla erityisjärjestelyillä. Mikäli kyseessä on kiireellistä hoitoa vaativa potilas, tarvittaessa henkilökuntamme voi noutaa lemmikin ulkotiloista klinikalle hoitoon. Tässä tilanteessa pyydämme omistajan odottamaan klinikan ulkopuolelle.

Saavuthan paikalle vain juuri ennen varatun ajan alkamista (ei etuajassa). Odotustiloissa pidetään 12 metrin väliä toisiin asiakkaisiin. Klinikan tiloihin vain yksi saattaja per lemmikki. 

Hygieniatasomme on normaalistikin erittäin korkea, mutta olemme entisestään lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia klinikkatiloissamme. Huolehditaan yhdessä myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta!

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39 €). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.

 

Lemmikit ja koronavirus COVID-19

Monet pohtivat voiko koronavirus COVID-19 tarttua lemmikkeihin tai voiko tartunnan saada lemmikistä. Usein kysyttyihin kysymyksiin ajantasaista tietoa löytyy Ruokaviraston sivulta tästä linkistä.