Uutiset

Uutiset

205 artikkelia

Evidensia mukana Hännät Heiluu -DogFestin kiertueella

Turusta viime syksynä alkanut Hännät heiluu -DogFest laajenee tänä vuonna valtakunnalliseksi tapahtumakiertueeksi. Luvassa on kymmenen hyvän mielen koiratapahtumaa ympäri Suomen. 

Lue lisää

Perustietoa Suomen Evidensian toiminnasta

Lue lisää

Evidensia panostaa henkilöstönsä kouluttamiseen

Meillä Suomen Evidensiassa käy vuodessa puoli miljoonaa lemmikkiä ja niitä hoitaa yli 1500 eläinlääkintäalan ammattilaista. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, ja jaamme oppia sekä omalle väelle että muille alamme toimijoille. Koostimme tähän yhteenvedon viime vuodestamme. Tutustu ja ole yhteydessä, jos haluat kuulla lisää tai tulla osaksi tiimiämme!

Lue lisää

Tiedote koskien Kennelliiton päätöstä luolakoirakokeista

Lue lisää

Tietoa lintuinfluenssasta ja lemmikeistä

Lue lisää
kessut_piavatanen

Varhaisrokotus mahdollistaa pennun sosiaalistumisen nuorempana

Lue lisää

Eläinklinikka Syke aloittaa kokoaikaisen päivystyksen Porissa 26. kesäkuuta

Eläinklinikka Syke aloittaa ympärivuorokautisen ja jokapäiväisen pieneläinlääkäripäivystyksen Porin yhteistoiminta-alueella 26. kesäkuuta 2023 alkaen. Porin yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Pori, Eurajoki, Ulvila, Nakkila ja Harjavalta. Sykkeen ajanvarausnumero on myös muuttunut. 

Lue lisää
Promovoidut Evidensialaiset

Seitsemän evidensialaista vihittiin tohtoriksi

Lue lisää

Evidensia-stipendin jakoperusteissa painotetaan arvoja

Evidensialla arvot ohjaavat kaikkea yrityksen toimintaa. We Care, We Dare, We Share – näiden arvojen pohjalta Evidensia jakaa vuosittain 1000 € Evidensia-stipendin. Stipendi jaetaan sellaiselle tulevalle kollegalle, joka toteuttaa arvojamme arjessaan jo opintojensa aikana.

Lue lisää