Evidensia, Hill’s ja kissanomistajat yhteistyössä: lähes 800 kg ruokalahjoitus löytökissoille

perjantai 22. maaliskuuta 2019
kissakampanja-kuvakilpailu

Evidensian kissakampanjan Facebook-kuvakilpailuun osallistui lähes 13 000 kissanomistajaa.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut järjesti kevään kissakampanjaan liittyen Facebookissa jo perinteeksi muodostuneen, nyt jo kolmatta kertaa järjestetyn kuvakilpailun, johon lähetettiin tänä vuonna ennätysmäärä – lähes 13 000 – kissakuvaa.

Evidensian yhteistyökumppani Berner Oy lahjoittaa jokaisesta kuvasta annoksen laadukasta Hill’s-kissanruokaa löytökissoille. Koska osallistujien määrä ylitti odotukset, Bernerillä haluttiin tuplata lahjoitettavien annosten määrä, ja lopulta apua tarvitseville kissoille lahjoitettava ruokamäärä on yhteensä upeat lähes 800 kg!

Lahjoituksen saa Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. Lahjoituskohde valittiin yhdessä arvonnan voittajan kanssa.

Suomessa hylätään tai lopetetaan vuosittain jopa 20 000 kissaa, ja kodittomia kissoja on paljon enemmän kuin niille on tarjolla hyviä koteja. Tästä syystä leikkauttaminen on suositeltava toimenpide jokaiselle lemmikkikissalle.

Kissakampanjamme – mikrosirutus kaupan päälle sterilisaation tai kastraation yhteydessä – on voimassa vielä 13.4. asti. Lue lisää ja varaa leikkausaika kissallesi nyt