Matkalle koiran kanssa – muista nämä!

torstai 9. toukokuuta 2019
Sava-passi-evidensia

Kesän koittaessa matkustaminen lisääntyy, ja yhä useammin matkalle otetaan mukaan myös pörröiset perheenjäsenet. Mutta miten valmistautua ulkomaanmatkaan koiran kanssa?

”Kun kaikki muut asiat matkan ja hotellin, autonvuokrauksen sekä lentojen osalta hoidettu, oli aika ryhtyä Savan passin hankintaan ja muiden hommien selvittelyyn. Otin Savan passiasioiden kanssa luonnollisesti yhteyttä Evidensiaan, sillä Evidensian Tikkurilan toimipiste on Savalle ja meille tutuin eläinlääkäriasema”, kirjoittaa bloggaaja Mira Viitasalo Pöndekengissä-blogissaan.

Kesällä Sloveniaan suuntaava Viitasalo vieraili Sava-koiran kanssa Evidensia Tikkurilassa matkustavan koiran eläinlääkärikäynnillä. Käynnillä eläinlääkäri Suvi Ikäläinen kirjoitti Savalle jokaiselle matkustavalle lemmikille tärkeän lemmikkieläinpassin. Lisäksi karvakuono omistajineen sai kullanarvoisia vinkkejä matkaan valmistautumiseen, liittyen muun muassa rokotuksiin kohdemaan tautiriskit huomioiden sekä ulkomailta Suomeen palaavan koiran loishäätölääkityksiin.

Lue Pöndekengissä-blogista tärkeät vinkit matkaan valmistautumiseen
Seuraa koiraperheen matkailua Miran Instagramissa

”Meille oli selvää, että käännymme passin ja mahdollisten rokotteiden osalta Evidensian puoleen, sillä Tikkurilan Evidensia on meidän lähin eläinlääkäriasemamme ja olemme yhtä poikkeusta lukuun ottamatta tehneet kaikki Savan vaadittavat käynnit Evidensiassa”, Viitasalo kirjoittaa.

Kiitos käynnistä Mira ja Sava – ja turvallista matkaa!

Kuvat: Mira Viitasalo