Eläinsairaala Mevet

Eläinsairaala Mevet

Eläinlääkintää yli 45 vuoden kokemuksella

Tänään: 07:30 ­- 22:00

Päivystys 0600 55 6500 (1,97€/min + pvm/mpm)
Arkisin klo 14–22, ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 12–20. 
0300 484 664

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Hiomotie 4, 00380 Helsinki
4.3
846 Google reviews
Työntekijämme
Onerva Jyskä

opintovapaalla

Onerva Jyskä

Eläinlääkäri, ell

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinsairaala Mevet

 

ONERVA JYSKÄ
eläinlääkäri
Erityisosaaminen / Perehtyneisyys 

  • päivystys ja tehohoito
  • pehmytkudoskirurgia

Jatkokoulutus
Vuoden Internship -ohjelma vuonna 2018 sekä 6 kk pieneläinsairauksien kirurgiapainotteiset syventävät opinnot keväällä 2024 Helsingin Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa.
Lukuisat kurssit sekä koti- että ulkomaassa, mm. pehmytkudoskirurgiasta, ultraäänidiagnostiikasta, akuutti- ja tehohoidosta sekä eksoottisten lemmikkien hoidosta. 
Olen loppusuoralla pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon suorittamisessa

Työkokemus
Olen saanut praktiikkaoikeudet keväällä 2014 ja valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta Tammikuussa 2016. Valmistumisen jälkeen kesä- ja joululomasijaisuuksia kunnassa, mutta pääasiassa työskennellyt pieneläinpraktiikassa pk-seudulla sekä Tampereen alueella. Vuodesta 2019 alkaen olen työskennellyt Mevetin päivystys- ja tehohoitotiimissä. 

Kielitaito
Suomi, englanti

Jäsenyydet
Suomen eläinlääkäriliitto, Suomen eläinlääkäripraktikot ry

Vapaamuotoinen esittely

Olen työskennellyt viime vuodet pääasiassa akuutti- ja tehohoidon parissa. Päivystykselliset leikkaukset ovatkin suurin mielenkiinnon kohteeni, mutta myös muu pehmytkudoskirurgia kiinnostaa. Päivystystyössä kohtaan jatkuvasti myös sisätautipotilaita, joiden diagnostiikka ja hoito ovatkin mieluisaa vastapainoa leikkaussalissa toimimiselle. Päivystystyössä kohtaa lähes kaikki mahdolliset eläinlääketieteen osa-alueet, joka tekee työstä haastavaa ja todella mielenkiintoista! Uutena kiinnostuksen kohteena minulla on tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien diagnosointi sekä konservatiivinen hoito, jota tavoitteenani on opiskella lisää lähivuosina. 

Kotona minulla on kaksi koiraa, joiden kanssa harrastan agilityä vaihtelevalla menestyksellä.