Eläinsairaala Mevet

Eläinsairaala Mevet

Eläinlääkintää yli 45 vuoden kokemuksella

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys
0600 55 6500 (1,97€/min + pvm/mpm)
0300 484 664

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Hiomotie 4, 00380 Helsinki
4.3
830 Google reviews

Eläinsairaala Mevet on muuttanut uusiin upeisiin tiloihin! Osoitteemme on Hiomotie 4, Helsinki. Tervetuloa!

Eläinsairaala Mevetin uudet tilat sijaitsevat Stockmannin vanhassa pääkonttorirakennuksessa Pitäjänmäessä vain muutaman korttelin päässä entisestä sijainnista.

Täyden palvelun 24/7-eläinsairaala

Eläinsairaala Mevet on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva täyden palvelun eläinsairaala. Tarjoamme kaikki pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut yksilöllisesti, lemmikkisi tarpeet huomioiden, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. 

Otamme arkisin ajanvarauksella vastaan akuutisti sairastuneita lemmikkejä, rokotus-, terveystarkastus- ja leikkauspotilaita sekä jatkotutkimuspotilaita lähetteellä ja ilman lähetettä. Meillä on kirurgiaan, ortopediaan, sisätauteihin, iho-, hammas-, silmä- ja sydänsairauksiin sekä ruoansulatuskanavan sairauksiin perehtyneitä eläinlääkäreitä, jotka hoitavat tarvittaessa myös päivystyksen kautta sairaalaan tulevia lemmikkejä. Näin pystymme tarjoamaan potilaillemme koko hoitoketjun joustavasti sairaalamme sisällä. 

Kissoille täysin oma sairaala

Joillekin kissoille eläinlääkärikokemus on erityisen stressaava, ja ne jännittävät vieraassa ympäristössä enemmän kuin koirat. Uudessa sairaalassa kissat huomioidaan entistä paremmin. Mevetissä kissoille on täysin erillinen sairaala, jossa on omat odotustilat, vastaanotto, tutkimushuoneet ja teho-osasto.

Omilla tiloilla eläinlääkärikäyntiin liittyvää stressiä voidaan lieventää, kun kissat eivät kuormitu esimerkiksi vieraista äänistä tai koiran hajusta. Tämä vähentää esimerkiksi rauhoitteiden käyttöä toimenpiteissä.

Eläinsairaala päivystää 24/7

Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja otamme vastaan potilaita mistä päin Suomea tahansa. Päivystyksessämme on valmius mm. vierasesineiden tähystykselliseen poistoon, kirurgisiin toimenpiteisiin sekä CT-kuvauksiin ympäri vuorokauden. 

Mahdollisuus ympärivuorokautiseen tehohoitoon

Tehohoidossa eläimen terveydentilaa tarkkaillaan jatkuvasti vuorokauden ympäri, potilasta lääkitään, ruokitaan ja sen hyvinvoinnista huolehditaan tarkasti hellää huolenpitoa unohtamatta.

Veripankki auttaa mm. kyynpuremissa

Sairaalan veripankin ansiosta varastossa on jatkuvasti tarjolla punasoluja ja plasmaa, joilla voidaan auttaa esimerkiksi äkillisestä anemiasta, vakavasta tulehduksesta tai kyynpuremasta kärsiviä potilaita.

Nopea ja tarkka CT-laite diagnostiikan apuna

Muuton yhteydessä sairaalan laitteita ja varustelua on uusittu. Uusi CT-laite eli tietokonetomografialaite on Mevetin erityinen ylpeys. Vastaavia laitekokonaisuuksia on kansainvälisestikin vain harvoissa eläinsairaaloissa. Laitteen erottelukyky auttaa tuomaan kehittynyttä diagnostiikkaa eläinpotilaille. Sen nopeuden ansiosta akuutteja potilaita pystytään kuvaamaan tarvittaessa jopa ilman rauhoittamista.

 

Asiakkaiden arvostelut

Minna Moilanen

5

Sauli koiraani hoidettiin lempeällä otteella, mutta rautaisella ammattitaidolla vatsakipujen vuoksi viime perjantaina. Huolestunutta omistajaakin osattiin käsitellä. Toimenpiteissä mukana oleminen oli mukavaa ja vei jännitystä pois. Mukaan lähti selkeät hoito-ohjeet ja muistutuksena että aina voi ottaa yhteyttä tilanteen muuttuessa. Kiitos lääkäri-Varpulle hyvästä kokemuksesta sekä hoitajille jotka oli mukana. Meillä voidaan nyt oikein hyvin!

Päivystys
0600 55 6500 (1,97€/min + pvm/mpm)

Aukioloajat

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Miira Nyman

Miira Nyman

Sairaalan johtaja

Pauliina Kotamäki

Pauliina Kotamäki

Sairaalamanageri

default avatar

Minna Aarnio

Sairaalakoordinaattori

Tiiu Varelius

Tiiu Varelius

Eläinlääkäri, ell

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta kesällä 2017. Olen työskennellyt useilla pääkaupunkiseudun klinikoilla peruspraktiikassa ja päivystystyössä. Aloitin työskentelyn Mevetin päivystystiimissä 2018. Erityisesti olen kiinnostunut päivystys- ja tehohoidosta. Kotona minulla on australianpaimenkoira, jonka kanssa harrastan paimentamista. Vapaa-ajalla harrastan myös joogaa ja kiipeilyä.
Lue lisää työntekijästämme Tiiu
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa