Eläinsairaala Vethaus

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 550 139 (1,97 €/min + pvm)
0300 484 667

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Paroistenraitti 4, 13600 Hämeenlinna
4.2
265 Google reviews
Työntekijämme
Oona Uski

Asiakaspalvelu

Oona Uski

Asiakaspalvelija

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinsairaala Vethaus
Vethausissa keväällä 2023 työt aloittanut Oona on valmistunut tradenomiksi vuonna 2017. Tällä hetkellä hän jatko-opiskelee työn ohella kaupan alan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.
Aikaisemmin Oona on kartuttanut työkokemustaan mm. vammaistyön parissa, kirjakaupassa, teemyymälässä sekä lehden toimituksessa.

Oona on asiakaspalvelija, joka tekee työnsä aina tunnollisesti ja suurella sydämellä! Työssään asiakaspalvelijana hän haluaa tarjota helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä palvelua kaikille Vethausin vierailijoille. Lemmikeistä heidän omistajiinsa, ja sieltä taas takaisin. "On todella merkityksellistä saada seurata lemmikin ja omistajan ainutlaatuista vuorovaikutusta paraatipaikalta," Oona kertoo.

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat Oonalle mieluista tekemistä. Myös virkkaaminen on muodostunut Oonalle mieluisaksi ajanvietteeksi.

Luonnossa oleilu ja ihmettely kuuluu Oonan elämän suurimpiin iloihin. Luonnollisesti myös eläimet ovat sydäntään lähellä:

"Pidän kaikenlaisista eläimistä, niin kotia ilahduttavista lemmikeistä kuin luonnon vapaista kulkijoista. Eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia. Tällä hetkellä minulla ei ole omaa lemmikkiä, mutta ystävien ja tuttujen eläimiä käy säännöllisesti pidemmillä hoitovisiiteillä. Vammaistyössä pääsin myös tutustumaan avustajakoirien koulutukseen. Oma koira on lähitulevaisuudessa hankinnassa."

Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!”