Eläinsairaala Vethaus

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 550 139 (1,97 €/min + pvm)
0300 484 667

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Paroistenraitti 4, 13600 Hämeenlinna
4.2
269 Google reviews

Työntekijät

Petra Nieminen

Eläinlääketieteellinen asiantuntija

Petra Nieminen

Eläinlääkäri

Eläinlääkäri, jonka kädessä pysyvät niin tähystyslaitteet, kirurginveitsi kuin korvalamppukin. Syttyy kirurgiasta, nauttii vapaa-ajalla koiraharrastuksista. Petra on aina iloinen, eläinlääketieteen rautainen ammattilainen, joka on ylläpitänyt Vethausin rentoa tekemisen meininkiä jo vuodesta 2011. Petra toimii myös Eläinsairaala Vethausin eläinlääketieteellisenä asiantuntijana. Yli kymmenen vuoden kokemuksella hän taitaa erittäin laajalla skaalalla eläinlääketieteen moninaisia saloja. Petra on perehtynyt erityisesti esim. hengitys- ja ruoansulatuskanavan tähystyksiin, pehmytosa- ja yleiskirurgiaan sekä yleislääketieteeseen. Petra ottaa mielellään vastaan myös ihosairaita potilaita. Petran vapaa-ajan pitävät kiireisenä belgianpaimenkoira malinoisien sekä dobermannien kasvatustoiminta. Kodin vakiokalustoon kuuluvat dobermanni Hulk, belgianpaimenkoira malinois Puhti, ja saksanpaimenkoira Dima. Kuten varmasti jo arvaattekin, näiden koirien kanssa ei ”sohvaperunoida”, vaan illat kuluvat tyypillisesti erilaisten vauhdikkaiden koiraharrastusten parissa. Pehmytosakirurgia ja tähystykset: ”Lemmikkisi hyvinvointi lähtee sisältäpäin – diagnoosista suunnitelmalliseen hoitoon!” Kielitaito: Suomi Svenska English Eesti Taidot Ihosairaudet / Dermatologia Pehmytosakirurgia Yleiskirurgia Yleislääketiede Gastroskopia Kokemus ja koulutuksia Eläinlääkäri (Tartto, 2010), ESAVS Dermatology 1-3, polvioikeudet Eläinsairaala Vethaus 2011-  
Lue lisää työntekijästämme Petra
Juha Virolainen

Kirurgian osasto

Juha Virolainen

Osaston vastaava eläinlääkäri, ELT

Vethausin isähahmo ja perustajajäsen. Tehnyt praktiikkaa jo vuodesta 1997. Tuttu lähes jokaiselle Vethausin asiakkaalle – eikä suotta! Juha on ollut alusta saakka Vethausin vakiokalustoa ja on alkuperäisen Vethausin perustajajäsen. Juhan vastaanotolle voivat hakeutua lemmikit, jotka kaipaavat erikoisosaajaa tuki- ja liikuntaelinsairauksissa (ortopedia), suu- ja hammassairauksissa tai yleislääketieteellisissä pulmissa. Myös lemmikit, jotka hyötyvät röntgen- tai CT-kuvaamisesta, kuuluvat Juhan suosikkeihin. Juhalta onnistuu leikkaussalissa niin tähystys-, pehmytosa- kuin vaativa ortopedinen kirurgia. Vapaa-ajallaan Juha harrastaa mielellään urheilua. Juhan kotona ”jöötä” pitävät kotikissat Tuuma ja Sulfa. Juha ottaa potilaita vastaan ympäri Suomen myös lähetteellä: murtumat polvioperaatiot, ristisidevammat (TPLO, TTA) niveltähystykset välilevyongelmat proteesit ja osaproteesit (kyynärpää, lonkka) brakykefaalisten rotujen hengityselinten avarrusleikkaukset Eläinsairaala Vethaus Ortopedit: ”Pidämme lemmikkisi liikkeellä!”   Kiinnostuksen kohteet Ortopedinen kirurgia Tuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia Suu- ja hammassairaudet Pehmytosakirurgia Yleiskirurgia  
Lue lisää työntekijästämme Juha
Tea Sipilä

Kirurgian osasto

Tea Sipilä

Osastonhoitaja

Tarkkasilmäinen ja tunnollinen Tea on ollut osa Vethausin vakiokalustoa jo yli kymmenen vuoden ajan. Klinikkaeläinhoitajana työskentelevä Tea on tärkeä osa kirurgian tiimiä. Hän omaa valtavan tietotaidon myös välinehuollosta sekä eläinsairaalan hygienia-asioista. Lisäksi Tea huolehtii kirurgian osaston työvuorosuunnittelusta. Hänelle kuuluu osastonhoitajan ominaisuudessa paljon muitakin vastuita. Tean kotona asustelee kaksi bordercollieta, joiden kanssa hän harrastaa aktiivisesti agilityä ja tokoa. ”Pidämme lemmikkisi liikkeellä!”
Lue lisää työntekijästämme Tea
Milja Rantanen

Kirurgian osasto, Päivätoiminnan osasto, Äitiyslomalla

Milja Rantanen

Eläinlääkäri

Päivätiimin hymyileväinen moniosaaja, joka tyynnyttää ammattitaitoisesti huolestuneen omistajan ja selättää lemmikin murheet aina korvavaivoista ontumiin. Milja edustaa eläinlääkäreidemme ammattitaitoista rivistöä päivätoiminnan puolella. Milja on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2019. Eläinlääketieteellisesti Miljaa kiinnostavat erityisesti pehmytosakirurgia sekä ontumatutkimukset. Lemmikkisi pääsee Miljan taitaviin käsiin, jos tarvetta on esimerkiksi sterilaatiolle tai kastraatiolle, tai jos lemmikkisi on alkanut ontua. Tulevaisuudessa Miljan haaveena on perehtyä entistä enemmän ortopedian pariin. 12-vuotias shetlanninlammaskoira Sara on Miljan luottoystävä. Sara on ollut kisakaverina agilityssä. Nykyisin Sara on jo eläkkeellä, ja sen myötä harrastus on vaihtunut rauhallisiin päiväkävelyihin. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”   Eläimet shetlanninlammaskoira Sara Kokemus ja koulutuksia Eläinlääketieteen lisensiaatti Helsingin yliopisto 2019. Eläinsairaala  Vethaus 2019-  
Lue lisää työntekijästämme Milja
Vilja Kajanti

Kirurgian osasto, hammastiimi

Vilja Kajanti

Eläinlääkäri

Huolellinen ja hyväntuulinen, hampaisiin perehtynyt eläinlääkäri. Hammaspeikkojen arkkivihollinen, hammaskeijujen haltiakummi. Vilja aloitti työt Eläinsairaala Vethausin hammastiimissä syksyllä 2021. Helsingin yliopistosta vuonna 2010 valmistunut eläinlääkäri on tehnyt vuosien varrella töitä useammalla klinikalla, edistäen uraansa monipuolisesti erilaisin koulutuksin. Vethausissa Vilja työskentelee pelkästään hammaspotilaiden parissa tehden perusteellisen suun ja hampaiston tutkimuksen, koko suun röntgenkuvauksen, tarvittaessa tietokonetomografiatutkimuksen, hampaiden poistot, pinnoitukset, paikkaukset, pulpa-amputaatiot ja juurihoidot. Vilja ottaa vastaan potilaita myös lähetteellä. Viljan vapaa-ajasta laadukasta tekee paitsi oma perhe, myös erilaiset liikuntaharrastukset. Etenkin voimanosto, pyöräily ja vaeltaminen ovat Viljan sydäntä lähellä. Kodin kissakiintiöstä huolen pitää Brittiläinen lyhytkarva, rescue-kissa Humu. Käydyt koulutukset: Fennovet, Koiran ja kissan hammashoito, käytännön perusteet ESAVS Dentistry II-III -kurssit Terve Suu – hyvinvoiva lemmikki!
Lue lisää työntekijästämme Vilja
Senja Savola

Kirurgian osasto, Hammastiimi

Senja

Hoitaja

Nauravainen Senja on valmistunut eläintenhoitajaksi 2018 ja 2020 klinikkaeläinhoitajaksi. Työstään motivoitunut Senja toimi pitkään Eläinsairaala Vethausin päivystystiimissä, mutta siirtyi osaksi hammastiimiä marraskuussa 2021, aloittaessaan klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon koulutuksen! Senjalle kaapin paikkaa kotona näyttää kotikissa Siiri. Terve Suu – hyvinvoiva lemmikki!  
Lue lisää työntekijästämme Senja
Katja Sibakov

KIRURGIAN OSASTO, HAMMASTIIMI

Katja Sibakov

Hoitaja

Eläinsairaala Vethausin hammashuoneessa työskentelevä Katja on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuoden 2023 alussa. Hammaspotilaista huolta pitävä Katja on hyvää pataa hammaskeijujen kanssa, eivätkä tähän tiimiin hammaspeikot ole alkuunkaan tervetulleita! Katja harrastaa lukemista ja ulkoilua. Lisäksi Katjan vapaa-aika kuluu mukavasti nelijalkaisten perheenjäsenten kanssa. Katjan kanssa asuinneliöitä jakavat Sirius ja Miska -kissat. Miska on arka, populaatiotaustainen musta pitkäkarvainen kotikissa. Sirius puolestaan on Maine Coon, sijoitus-uros. Sirius on luonteeltaan todella seurallinen ja leikkisä kaveri. Tervetuloa palveltavaksi Eläinsairaala Vethausin hammasosastolle! Terve Suu – hyvinvoiva lemmikki!
Lue lisää työntekijästämme Katja
Petra Roponen

Kirurgian osasto, Hammastiimi

Petra Roponen

Hoitaja

Petra on ollut alusta saakka liikenteessä Vethausissa kolmen T:n taktiikalla: hän on tarkka, taitava ja tunnollinen. Petran oma tontti on kirurgian osastolla, hammastiimissä hoitajana. Hän huolehtii hammashoitoon saapuneen lemmikin sujuvasta eläinlääkärikäynnistä aina alkuvalmisteluista kotiutukseen saakka. Alalla Petra on ollut vuodesta 2017 saakka, ja Vethaus-perheen jäsenistöön hän on kuulunut vuodesta 2019. Petra on suorittanut myös klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon. Valmistujaisia juhlittiin keväällä 2022. Petran vapaa-aika kuluu rakkaiden harrastusten parissa: hän pitää koirien kouluttamisesta, ulkoilusta ja luonnosta. Hän harrastaa koirien kanssa agilitya, tokoa, paimennusta ja kaikenlaista yhdessä tekemistä. Petran kanssa aktiivista elämää viettävät australianpaimenkoirat Kerttu ja Pirkko, sekä Espanjasta Suomeen lentänyt rescue-koira Kaapo. Terve Suu – hyvinvoiva lemmikki!  
Lue lisää työntekijästämme Petra
Veera Jääskeläinen

kirurgian osasto

Veera Jääskeläinen

Hoitaja

Varmaotteinen ja näääääääin ison tietotaidon omaava Veera on osa kirurgian osaston hoitajatiimiä. Vethausin jäsenistöön hän on kuulunut vuodesta 2012 saakka. Veera taitaa hoitajana paitsi kirurgisten potilaiden kiemurat, myös CT-kuvantamisen salat ja välinehuollon. Oikeastaan, töissä ei löydy osa-aluetta missä Veera ei olisi taitava. Ja hyvä niin; jokainen työpaikka tarvitsisi yhden Veeran! Vapaa-ajalla Veeran pitävät kiireisenä sileäkarvainen noutaja Posse, dreeveri Tykki ja lyhytkarvainen saksanseisoja Rova. Leikki- ja lenkkikavereita Veeralta ei siis puutu! ”Pidämme lemmikkisi liikkeellä!”
Lue lisää työntekijästämme Veera
Ida Forsstèn

KIRURGIAN OSASTO

Ida Forsstèn

Hoitaja

Motivoitunut ja kehitystä janoava eläintenhoitajamme Ida siirtyi Eläinsairaala Vethausin kirurgian osastolle Kannelmäen Evidensiasta syksyllä 2021, kun Ida halusi ottaa seuraavan askeleen urallaan! Ida haki Vethausiin valmiina eläintenhoitajana, joka oli jo pätevöitynyt muun muassa anestesiavalvontaan ja laboratoriotyöhön, mutta tavoitteena hänellä oli ortopedisen hoitajan vastuullinen työ. Ida on sujahtanut saumattomasti Vethausin tiimiin ja aloittanut heti syventävän harjoitusjakson vastuussa olevan hoitajamme Veera Jääskeläisen opissa. Jos lemmikkisi tulee meille ortopediseen operaatioon, Ida on hyvin todennäköisesti ollut yksi lemmikkisi leikkauksessa avustaneista henkilöistä! Saatat tavata ihastuttavan ja selkeän Idan kotiutuksen yhteydessä! ”Pidämme lemmikkisi liikkeellä!”  
Lue lisää työntekijästämme Ida
Kaisu Vuori

Päivätoiminnan osasto

Kaisu Vuori

Osaston vastaava eläinlääkäri

Kaisulla on kyky saada selville lemmikin sydämen salat. Empaattisen ja ammattitaitoisen Kaisun päivät täyttyvätkin sydänten ultraäänitutkimuksista. Jos epäilemme lemmikillä sydänongelmia, tällöin varaamme lemmikille ajan Kaisulta. Eläinlääkäri Kaisu Vuori on tehnyt pieneläinpraktiikkaa syntymäkaupungissaan Hämeenlinnassa vuodesta 1999 lähtien. Erityisinä kiinnostuksen kohteina Kaisulla ovat sydänsairaudet, joiden diagnosointiin ja hoitamiseen hän on saanut jatkokoulutuksen arvostetun ESAVSin (European School for Advanced Veterinary Studies) koulutuskursseilta. Kaisu on kouluttautunut ESAVSin kursseilla myös yleisiin ultraäänitutkimuksiin ja pehmytosakirurgiaan. Lisäksi Kaisu on perehtynyt ihosairauksiin eli dermatologiaan. Ihosairaudet ovat aina kiehtoneet Kaisua haasteellisuutensa vuoksi. Kaisu ylläpitää osaamistaan kouluttautumalla vuosittain myös Suomessa. Perheen lisäksi Kaisun vapaa-aikaa rikastuttavat kääpiösnautsereiden Cherryn ja Fionan kanssa ulkoilu, sekä lukeminen. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!” Eläimet Kääpiösnautseri Cherry Kääpiösnautseri Fiona Taidot Ihosairaudet / Dermatologia Sydänsairaudet / Kardiologia
Lue lisää työntekijästämme Kaisu
Jenni Uusiautti

Päivätoiminnan osasto

Jenni Uusiautti

Osastonhoitaja

Osaava ja kokenut, päivätoiminnan osastonhoitaja Jenni aloitti työskentelyn meillä työharjoittelun kautta jo vuonna 2013. Kainuun ammattiopistosta 2014 valmistunut Jenni suoritti klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon syksyllä 2015. Jennin kiinnostuksen kohteena on  perioperatiivinen hoitotyö sekä eksoottiset eläimet. Jenni huolehtii päivätoiminnan osaston työvuorojärjestelyistä. Lisäksi hänelle kuuluu osastonhoitajan ominaisuudessa paljon muitakin vastuita. Kotona Jenniä viihdyttää chihuahua Kupe, joka on temperamenttinen ja tomera mummo. Lisäksi sohvan nurkkaa lämmittävät 3 kissaa; lempeä Amalia, herkkäsieluinen Maine coon -prinsessa Diana, sekä Maine coon Ivar, joka jostain syystä on saanut myös liikanimen ”ilkikurinen…” Tämän katraan lisäksi Jennillä on myös kolme kania. Vapaa-ajalla iloinen Ranuan kasvatti metsälenkkeilee koirien kanssa ja harrastuksiin kuuluu myös viulunsoitto. Jennin kanssa voit jutella niin suomeksi kuin englanniksikin. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”  
Lue lisää työntekijästämme Jenni
Antri Ioannou

Päivätoiminnan osasto

Antri Ioannou

Eläinlääkäri

Vethausin päivätiimin lämminhenkinen vahvistus, joka tarttuu mieluusti koirien ja kissojen yleislääketieteellisiin pulmiin. Laittaa luontopoluilla mielellään tossua toisen eteen. Päivätoiminnan eläinlääkäri Antri aloitti työt Evidensialla 2019. Ensin Hämeenlinnan toimipisteessä, mistä hän sittemmin siirtyi Vethausiin toimipisteiden yhdistymisen myötä kesällä 2020. Lämminhenkinen ja suurisydäminen Antri on kotoisin Kyprokselta. Hän opiskeli eläinlääkäriksi Viron Tartossa, josta hän valmistui eläinlääkäriksi kesällä 2019. Vapaa-ajallaan Antri nauttii luonnossa liikkumisesta, uimisesta ja matkustelusta. Taitava Antri tekee mielellään kissojen ja koirien yleislääketiedettä. Lisäksi Antrilla on Kennelliiton virallinen sydänkuunteluoikeus. Antri puhuu sujuvasti äidinkielensä kreikan lisäksi englantia, ja opiskelee ahkerasti lisää suomen kieltä. Peruskäynnit sujuvatkin jo täysin suomen kielellä ja asiakkailta tulee jatkuvasti hyvää palautetta! Kielimuuria on turha pelätä – Antrin kanssa työskentelee aina kielitaitoinen eläintenhoitaja, jolta onnistuu tarvittaessa myös tulkkaus. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!” Taidot Yleislääketiede Yleiskirurgia Kokemus ja koulutuksia Eläinlääkäri Tartton yliopisto 2019 Eläinsairaala Vethaus 2019-  
Lue lisää työntekijästämme Antri
Sini Kivipato

Päivätoiminnan osasto

Sini Kivipato

Eläinlääkäri

Pieneläinpotilaiden empaattinen ystävä, joka nujertaa lemmikin kivut ja kolotukset. Vapaa-ajalla ulkoilutusta saavat lenkkitossut ja keilauskengät. Sinin eläinlääkärin ura on ollut hyvässä vauhdissa vuodesta 2018 alkaen. Työkokemusta hän on kerryttänyt Vethausin lisäksi eri pieneläinklinikoilta sekä Evidensia Eläinsairaala Tammistosta. Sini hoitaa mielellään kaikenlaisia pieneläinpotilaita. Sini on erityisen kiinnostunut sisätautipotilaiden hoidosta. Sini pitää tärkeänä, että lemmikin elämänlaatu on korkea aina pennusta vanhuuteen saakka, ja että jokaisen potilaan ongelmiin etsitään ratkaisu. Sinin vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat mm. keilaaminen, hevoset, raviurheilu ja ulkoilu. Perheen hevosvoimista vastaa suomenhevonen Hippu. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!” EläimetSuomenhevonen HippuTaidotYleislääketiedeYleiskirurgia
Lue lisää työntekijästämme Sini
Yuval Shtalhaim

Päivätoiminnan osasto

Yuval Shtalhaim

Eläinlääkäri

Päivätoiminnan osastolla työskentelevä Yuval on saapunut Hämeenlinnan kauniisiin maisemiin kaukaisesta Israelista. Yuvalin voit tavata esimerkiksi lemmikkisi perusterveydenhuollon käynneillä. Perusterveydenhuollon palvelujen piiriin kuuluvat mm. tiineyteen ja pentuaikaan liittyvät käynnit, kuten tiineysultrat, pentuetarkastukset, tai pentujen ensimmäiset rokotukset. Yuvalilta voit varata ajan myös lemmikin vuosittaisiin perusterveystarkastuksiin tai kääntyä hänen puoleensa, kun lemmikkisi tarvitsee lemmikkieläinpassin. Yuvalilta saat apua myös silloin, kun epäilet lemmikilläsi silmä- tai korvavaivoja, iho kutisee, tai lemmikillä on vaikkapa virtsaamis- tai ulostamisongelmia. Yuval puhuu sujuvasti äidinkielensä lisäksi englantia, ja opiskelee koko ajan ahkerasti suomen kieltä. Kielimuuria on turha pelätä – Yuvalin kanssa työskentelee aina kielitaitoinen eläintenhoitaja, jolta onnistuu tarvittaessa myös tulkkaus. Yuval harrastaa lukemista ja ulkona liikkumista. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”
Lue lisää työntekijästämme Yuval
Leena Ruotsalainen-Ryökkynen

Silmätarkastuseläinlääkäri

Leena Ruotsalainen-Ryökkynen

Eläinlääkäri

Silmäeläinlääkäri, joka vierailee Vethausissa tasaisin väliajoin. Nujertaa silmämurheet ja tekee viralliset silmätarkastukset. Leena on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingissä vuonna 1991. Hän on perehtynyt erityisesti silmäsairauksiin. Hän työskentelee pääosin Evidensia Tammistossa ja HauMaussa ja suorittaa Evidensia Tammistossa myös silmäkirurgiset leikkaukset. Leenalla on Suomen Kennelliiton myöntämät viralliset silmätarkastusoikeudet. Leena vierailee Vethausissa säännöllisesti ja tekee viralliset silmätutkimukset ja -tarkastukset. Löydät Leenan seuraavat silmätarkastuspäivät etusivun alaosasta. Leenan lemmikkikavalkaadiin kuuluu joukko borderterriereitä. Eläimet Liuta borderterriereitä Taidot Silmäsairaudet / Oftalmologia Kokemus ja koulutuksia Eläinlääketieteen lisensiaatti Helsingin yliopisto 1991.  
Lue lisää työntekijästämme Leena
Maarit Keskitalo

Päivätoiminnan osasto

Maarit Keskitalo

Hoitaja

Motivoitunut ja tyyni Maarit valmistui klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella Vethausissa syksyllä 2022. Aiemmin Maaritin ansioluetteloon on kertynyt merkintöjä mm. eläinkaupassa työskentelystä sekä talliyrittäjänä ja ratsuttajana olosta. Maarit listaa kiinnostuksen kohteikseen klinikkaeläinhoitajan monipuolisessa työssä erityisesti anestesian sekä sisätautitapaukset. Maarit kasvattaa musta-harlekiini -väriryhmän tanskandoggeja. Niitä kuuluu perheeseen 4kpl, ”kiintiökääpiönä” lisäksi westie, sekä 2 kissaa. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”
Lue lisää työntekijästämme Maarit
Piia Heinilä

Päivätoiminnan osasto

Piia Heinilä

Hoitaja

Aurinkoinen Piia aloitti avustajana Eläinsairaala Vethausissa elokuussa 2020, siirtyi siitä klinikkaeläinhoitajan oppisopimusopiskelijaksi, ja 2022 saimme pitää juhlat valmistumisen johdosta! Piia on työskennellyt aiemmin eläintenhoitajana myös USA:ssa. Lisäksi hänellä on  erikoisosaamista eläintenruoista sekä ruokinnasta. Piia toimiikin Eläinsairaala Vethausin ruokavastaavana. Piialle on todella tärkeää eläinten viihtyminen ja oppiminen sairaalaympäristöön – sellaista pikkupentua ei olekaan, joka ei Piian kanssa leikkisi ensikäyntiensä yhteydessä! Piia kertoo työssään parasta olevan suloiset pennut, jotka tulevat niin iloisina ja reippaina rokotuskäynnille. Parasta ovat myös viisaat, vanhat veteraanit, jotka osaavat jo lukea omistajansa ajatuksetkin. -Ja kaikki karvaiset ystävät siinä välissä. Jokainen päivä on erilainen. Piia harrastaa koiriensa "Ponin" ja "Hilman" kanssa mm. palveluskoiralajeja, rallytokoa ja vepeä. Toivottavasti nähdään pian! Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”  
Lue lisää työntekijästämme Piia
Anja Kaiser

Päivätoiminnan osasto

Anja Kaiser

Hoitaja

Tarkka ja tunnollinen Anja aloitti työt hoitajana Eläinsairaala Vethausissa, päivätoiminnan osastolla kesällä 2022. Anjalla on takataskussaan sekä hevostalouden perustutkinto, maatalousalan perustutkinto, että klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto. Anja harrastaa ratsastusta sekä Muusa-whippetin kanssa metsissä samoilua. Tulevaisuudessa Muusan kanssa tähtäimessä ovat myös rodunomaiset lajit, kuten rata- ja maastojuoksu. Muusan lisäksi Anjan kotona asustelevat seniori-ikää lähestyvät kotikissat Valtsu ja Pusu. Kissojen lempipuuhaa on lintujen ja oravien tähystely ikkunasta, sekä ruoan äänekäs kerjääminen aina sopivin väliajoin. Anjan voit tavata lemmikkisi rokotuskäyntien, tai vaikkapa sydänultraäänitutkimusten yhteydessä. Anjan kanssa voit asioida sekä suomeksi että englanniksi. Tervetuloa palveltavaksi! Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”
Lue lisää työntekijästämme Anja
Riia

Päivätoiminnan osasto

Riia

Hoitaja

Riia omaa pitkän ja kattavan kokemuksen työskentelystä eläinten parissa. Riia aloitti työskentelyn Vethausissa, päivätoiminnan osastolla vuoden 2022 lopulla. Klinikkaeläinhoitaja-opintonsa Riia viimeisteli ansiokkaasti, valmistuen kesän kynnyksellä 2023. Erityiseksi kiinnostuksen kohteekseen Riia listaa eksoottisten eläinten hoidon. Riian luona on vuosien varrella asustellut useita käärmeitä, liskoja, marsuja, hamstereita, gerbiilejä, sekä kaneja. Tällä hetkellä Riian luona asuu 3 saksanpaimenkoiraa, 2 belgianpaimenkoira malinoisia, 2 greyhoundia, sekä 3 maatiaiskissaa. Riia harrastaa palveluskoiralajeja, ja kun aikaa liikenee, myös neulontaharrastus vie Riiaa mennessään. Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”  
Lue lisää työntekijästämme Riia
Kia Viirret

Päivätoiminnan osasto

Kia Viirret

Hoitajaharjoittelija

Kia liittyi mukaan Vethausin päivätiimiin joulukuussa 2022. Töidensä ohessa Kia opiskelee klinikkaeläinhoitajaksi. Pohjakoulutuksenaan Kialla on pieneläinhoitajan tutkinto, josta hän on valmistunut syksyllä 2022.  Lemmikkeinään Kialla on ollut pääasiassa jyrsijöitä, ja nykyäänkin päiväänsä piristää kaksi gerbiilipoikaa. Näiden lisäksi perheestä löytyy kaksi seniori-ikäistä kissaa, sekä parta-agama.   Harrastuksia Kialla on ollut monen laisia. Ratsastus on ollut se tärkein juttu jo pienestä pitäen! Eläinsairaala Vethaus, Päivätoiminnan osasto: ”Yhdessä koko matkan!”
Lue lisää työntekijästämme Kia
Jenni Hatakka

Päivystys- ja sairaalaosasto

Jenni Hatakka

Osaston vastaava eläinlääkäri

Toivotimme avosylin Jennin Eläinsairaala Vethausin päivystystiimiin syksyllä 2021. Hän on vakuuttanut niin tiimin kuin asiakkaatkin taidoillaan, tyyneydellään sekä empaattisella otteellaan. Jennillä on taito kommunikoida tärkeät asiat selkeästi omistajalle myös hädän hetkellä. Jennillä on yli kymmenen vuoden kokemus pieneläinlääkärin työstä ja nyt on aika viedä osaamista uusille urille akuutti- ja tehohoidon sekä kirurgian parissa. Jenni toimii myös päivystysosaston esimiehenä. Jos lemmikkisi tarvitsee akuuttia apua, olet aina tervetullut Eläinsairaala Vethausin päivystykseen, mihin kellonaikaan tahansa, mistä päin Suomea tahansa! Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Jenni
Sini Härkönen

Sairaalamanageri/Päivystys- ja sairaalaosasto

Sini Härkönen

Osastonhoitaja

Sini toivotettiin tervetulleeksi Eläinsairaala Vethausiin syksyllä 2021. Sinillä on taskussaan niin eläintenhoitajan kuin klinikkaeläinhoitajankin koulutukset, sekä vuosien monipuolinen kokemus hoitajan ja vastuuhenkilön tehtävistä eri pieneläinklinikoilta. Sini on äärettömän kiinnostunut sairaalatoiminnan kehittämisestä, työn sujuvoittamisesta sekä johtamisesta. Eläinsairaala Vethausissa osa Sinin työajasta kuluu osastonhoitajan  tehtäviin. Lisäksi Sini suunnittelee uusien hoitajien perehdytysaikataulut ja sisällöt. Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”  
Lue lisää työntekijästämme Sini
Emma Alve

Päivystys- ja sairaalaosasto

Emma Alve

Eläinlääkäri

Äitiyslomalla Päivystystiimin empaattinen tehopakkaus, joka ei koskaan tule työvuoroonsa yksin. Emman varjot ovat nelijalkaisia ja haukahtelevatkin tarvittaessa. Aina ystävällinen ja toimelias Emma on ollut osa Vethaus-perhettä keväästä 2019 saakka. Emma kuuluu päivystystiimiin. Emmalta hoituu niin akuuttia päivystyskirurgiaa, tehohoitoa kuin akuutteja sisätautisia vaivoja potevien potilaiden hoito. Eläinlääketieteen lisensiaatiksi hän valmistui Helsingin Yliopistosta keväällä 2016. Emman vanavedessä kulkevat labradorit Simba ja Rapu, sekä bordercollie Manki. Labradoriherrasmiehiä pääset muuten halutessasi tapaamaan valokuvan muodossa, sillä tämä kaksikko komeilee sairaalamme toimenpidehuoneen nro 2 seinätapetissa. Aktiivista ja harrastusten täyteistä elämää koiriensa kanssa harrastava lääkärimme kilpailee yhdessä Simban ja Rapun kanssa pääpainona palveluskoiralajit. Manki on vielä vauva, mutta sen voinemme jo luvata, että ihailtavan virikkeellistä elämää tämä bordercollienkin alku tulee kasvettuaan viettämään. Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”    
Lue lisää työntekijästämme Emma
Musa Atilison

Päivystys- ja sairaalaosasto

Musa Atilison

Eläinlääkäri

Vethausin aina ystävällinen päivystyseläinlääkäri, jolla vapaa-aikana pysyy kädessä niin tennismaila kuin soppakauhakin. Musa työskentelee Vethausissa päivystyseläinlääkärinä. Päivystyseläinlääkärinä Musan potilaaksi voi tulla mitä tapauksia tahansa! Osa vaatii ensihoitoa, osa kirurgiaa tai yleislääketieteen tarpeita, osa vaatii sairaalahoitoa. Musa pitää vaihtelevista työpäivistä. Lisäksi Musa omaa oikeudet virallisiin polvi- ja sydäntutkimuksiin. Musa on valmistunut eläinlääkäriksi jo 1997 (DVM, Ahmadu Bello University, Nigeria), ja suomalaisen eläinlääkäritutkinnon laillistumistutkinnon hän suoritti Helsingin Yliopistossa 2014. Musan kotona sohvanlämmittäjän virkaa toimittaa Viipurista adoptoitu monirotuinen Nalle-koira. Nallen kanssa ulkoilun lisäksi Musa harrastaa vapaa-ajallaan mielellään tennistä, jalkapalloa sekä ruoanlaittoa. Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365” Kokemus ja koulutuksia Eläinlääkärin tutkinto D.V.M, Ahmadu Bello University, Zaria, Nigeria 1997 Ell. Helsingin Yliopisto Eläinlääketiedekunta 2014   Eläinsairaala Vethaus 2019-  
Lue lisää työntekijästämme Musa
Maria Suhonen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Maria Suhonen

Eläinlääkäri

Empaattinen ja tyyni Maria valmistui eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta keväällä 2022. Vuodesta 2021 alkaen Maria on työskennellyt eläinlääkärinä hyvinkääläisellä pieneläinklinikalla pääasiassa ajanvaraustyötä tehden. Nyt Maria on hypännyt vauhdikkaaseen päivystysympäristöön, ja liittynyt osaksi Vethausin päivystystiimiä.   Vastapainoa työelämälle Marian kotona tarjoavat aviomies sekä kääpiösnautseri Väinö. Väinön kanssa Maria rentoilee sohvalla lötköillen, sekä agilitya harrastaen. Myös tenniksen peluu kuuluu vapaa-ajan viettotapoihin säännöllisen epäsäännöllisesti.  Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Maria
Saara Joukanen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Saara Joukanen

Eläinlääkäri

Saara on kuulunut Vethausin vakiokalustoon vuodesta 2013 saakka. Päivystyksen hektisyydessä Saara on kuin kala vedessä, eikä sormi mene suuhun tiukassakaan paikassa. Saara tykkää päivystyksen vaihtelevuudesta ja rakastaa kirurgiaa. Hän on kouluttautunut kirurgian lisäksi akuutti- ja tehohoitoon. Saaralle tärkeää on omistajan empaattinen kohtaaminen. Hän pyrkii aina hoitamaan potilaan niin, että sekä potilaalle että omistajalle jää käynnistä hyvä mieli. Vethausissa potilasta hoitaa eläinlääkärin luotsaama hoitotiimi, johon kuuluu hoitajia ja avustajia. Tämän vuoksi tiimityö korostuu kaikessa tekemisessämme. "Mielestäni hyvässä tiimissä kaikki ovat tasa-arvoisia, vaikka vastuu ja hoidon suunnittelu loppuviimeksi onkin eläinlääkärillä. Vethausin tiimihenki on aina ollut sen tosi vahva kantava voima, ihan sieltä alusta asti. Hyvässä tiimissä kaikki voivat rennosti olla omia itsejään. Pidän myös todella tärkeänä sitä, että myös uudet, kokemattomammat työkaverit tuntevat olonsa turvalliseksi, ja uskaltavat kysyä meiltä kokeneemmilta mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Se on kaikkien tiimiläisten kehityksen ja potilaidenkin etu." (Saaran kuva: Valokuvaus Viirukka/Niina Kivirasi) Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Saara
Jenny Moilanen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Jenny Moilanen

Eläinlääkäri

Jenny liittyi sujuvasti osaksi Vethausin päivystystiimiä syksyllä 2022. Vuodesta 2020 eläinlääkärinä työskennellyt Jenny on kartuttanut ennen Vethausin Eläinsairaalaan tuloaan ammattitaitoaan paitsi pääkaupunkiseudun eläinlääkäriasemilla, myös  maaseudun pienillä klinikoilla. Ammatillisiksi kiinnostuksen kohteikseen Jenny listaa kirurgian, sekä akuutti- ja tehohoidon. Jennyn kanssa voit asioida niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Myös viron kielen alkeet ovat Jennyllä hallussa. Jennyn kotona sohvan nurkkia lämmittävät kingcharlesinspanieli-seniori Mysse, welsh corgi pembroke -pojat Falo, Helix ja Ilo, sekä maatiaiskissat Papu ja Ritz. Jennylle tasapainoa ajoittain hektiselle työympäristölle tuo koirien kanssa ulkona puuhastelu sekä neulontaharrastus. Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”  
Lue lisää työntekijästämme Jenny
Reetta Pitkänen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Reetta Pitkänen

Eläinlääkäri

Reetan koti Vethausissa on päivystys- ja sairaalaosastolla, jossa hän työskentelee eläinlääkärinä. Tietoa janoava, ja osaamistaan jatkuvasti syventävä Reetta haluaa työskennellä Evidensialla, sillä yrityksen kattavat koulutusmahdollisuudet takaavat sen, että itsensä ammatillisessa kehittämisessä vain taivas on rajana! Myös päivystystyö tarjoaa kattavan ympäristön kehittää ja kehittyä. Sen hektisyys ja tempo takaavat sen, ettei kahta samanlaista päivää tule vastaan! Kokemusta Reetalla on monipuolisesta kuntapraktiikasta, sekä eläintenhoitajan töistä muutamalla pieneläinklinikalla. Ammatillisesti Reetta toivoo, että työssään välittyisi erityisesti asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen.  Reetta harrastaa monipuolisesti erilaisia urheilulajeja. Lisäksi hän rakastaa hyvää ruokaa ja yhdessä järjestettyjä illallisia. Myös aurinkoiset lomamatkat saavat Reetan iloiseksi!  Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Reetta
Jeanette Nieminen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Jeanette Nieminen

Vastuuhoitaja, sairaalaosasto

Aina avulias klinikkaeläinhoitajamme Jeanette eli ”Nette” työskentelee paitsi veripankkitiimin toisena vastuuhoitajana, myös Vethausin sairaalaosastolla.  Sairaalaosaston hoitajan toimenkuvaan kuuluu huolehtia sairaalahoidossa viipyvän potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta, aina lääkityksistä ja ulkoilutuksista vierihoitoon ja asiakaskommunikaatioon. Sairaalaosasto toimii tiiviissä yhteistyössä päivystyksen kanssa.  Nette on koulutukseltaan paitsi eläintenhoitaja (2013) ja klinikkaeläinhoitaja (2021), häneltä löytyy myös merkonomin paperit asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalalta (2018). Hän palvelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kotona Netelle seuraa pitävät 4-vuotias samojedinkoira Midas, iloinen herra Valkoinen, jonka lempipuuhiin kuuluvat orava- ja jänisbongailu. Midaksen painikaverina ja ärsyttävänä pikkusiskona toimii kotikissa Ulla-Maija, kavereiden kesken Ullis, joka harrastaa mm. yöllisiä juoksukisoja ja pompuloiden ja vanupuikkojen kanniskelua. Neten harrastuksiin kuuluvat ratsastus, sienestys, sekä käsityöt. Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365
Lue lisää työntekijästämme Jeanette
Sari Rekola

Päivystys- ja sairaalaosasto

Sari Rekola

Hoitaja

Sari on Vethausin vakiokalustoa; jo pitkään talossa viihtynyt konkari, joka tietää ja taitaa monenlaisia asioita klinikkaeläinhoitajan työstä ja talon tavoista. Sarin voit tavata Vethausissa päivystysosastolta, niin yö- kuin päiväsaikaankin. Lisäksi hän huolehtii päivystystoiminnan osaston työvuorosuunnittelusta. Koulutukseltaan Sari on hevosenhoitaja. Tämän lisäksi CV:stä löytyy merkintä pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suorittamisesta. Sari toimii ohjaajana ja mentorina Eläinsairaala Vethausissa myös uusille opiskelijoille. Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Sari
Reetta-Leena Kokkoniemi

Päivystys- ja sairaalaosasto

Reetta-Leena Kokkoniemi

Hoitaja

Reetta työskentelee Eläinsairaala Vethausin päivystystiimin hoitajana. Hän on äärimmäisen tunnollinen, ystävällinen ja kokenut. Reetta on arvostettu työyhteisömme jäsen, joka auttaa mielellään toisia oppimaan. Koulutus: Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja, yo-linja, YSAO, Iisalmi 2009 Eläintenhoitajan ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitaja, YSAO/aikuiskoulutus 2010 Kielitaito: Suomi English Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365” Kokea   Työkokemus: Eläinsairaala Vethaus 2011-  
Lue lisää työntekijästämme Reetta-Leena
Nina Henttonen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Nina Henttonen

Hoitaja

Jo paljon työssään näkemään ehtinyt Nina on surffaillut hektisessä päivystyksessä vuodesta 2013 saakka. Klinikkaeläinhoitajan tutkinnon hän suoritti Iisalmessa vuonna 2012, jonka jälkeen saimme onneksemme hänet osaksi Vethausin tiimiä. Luontoa rakastava Nina saa lenkkipoluille seurakseen sheltit Kaiton ja Kibon. Kaito ja Kibo ovat luonteiltaan iloisia hulluttelijoita, jotka rakastavat pitkiä luontoretkiä säässä kuin säässä. Nina harrastaa koirineen tokoa, rallytokoa ja noseworkia. He tykkäävät kierrellä kansallispuistoja, ja tavoitteenaan heillä on päästä kiertämään ne kaikki! Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”    
Lue lisää työntekijästämme Nina
Riikka Seppänen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Riikka Seppänen

Hoitaja

Arvostettu päivystystiimin jäsen, joka on viihtynyt Vethausissa Hattulankin ajanlaskun alusta. Riikka on tarkka, täsmällinen ja ahkera työntekijä, johon voi luottaa kuin kiveen. Erityisesti kissat ja kissojen sairaalaosaston varustelu ja toimivuus on Riikan sydäntä lähellä. Riikkaan voi törmätä jos vierailet joskus Eläinsairaala Vethausin päivystyksessä tai hän saattaa palvella Sinua puhelimessa, jos soitat yöaikaan hätäpäivystysnumeroomme. Kielitaito: Suomi English Eesti Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365” Eläimet Maatiaiskissa Sofia
Lue lisää työntekijästämme Riikka
Emma Pitkänen

PÄIVYSTYS- JA SAIRAALAOSASTO

Emma Pitkänen

Hoitaja

Emma on valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2016, jonka jälkeen hän jatkokoulutti itsensä vielä klinikkaeläinhoitajaksi valmistuen ammattiin vuonna 2018. Emma työskentelee Eläinsairaala Vethausin päivystystiimissä. Päivystystyön luonteessa Emmaa viehättää erityisesti se, kun akuutisti sairastunut, tai tapaturmaisesti loukkaantunut lemmikki saa nopeasti tarvitsemansa avun: lemmikkiä voidaan auttaa, kuntouttaa, ja jälleen onnellisesti kotiuttaa. Vapaa-ajalla Emman pitää kiireisenä monipuolinen koiraharrastus. Koirat ovat muodostuneet vuosien varrella Emmalle elämäntavaksi. Hänellä on kotona kaksi belgianpaimenkoira malinoisia, Nasta & Haades. Lisäksi sohvan pinta-alaa valtaa kotikissa Demon. Mielenrauhaa Emma tankkaa luonnosta ja ulkoilusta, yhdessä koirien kanssa tietenkin! Suomen luonto jaksaa ihastuttaa Emmaa, vuodenajasta riippumatta! Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Emma
Serafiina Tiiri

Päivystys- ja sairaalaosasto

Serafiina Tiiri

Hoitaja

Serafiina on hoitajana päivystys- ja sairaalaosastolla. Tunnollisena ja tarkkana työntekijänä tutuksi tullut Serafiina on eläinpuolelle alaa vaihtanut sairaanhoitaja amk. Serafiina aloitti työt Eläinsairaala Vethausissa loppuvuodesta 2021. Hektinen, antoisa ja opettavainen päivystys- ja sairaalatyö on Serafiinalle mielekästä, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukoissakaan tilanteissa. Ennen Vethausissa työskentelyään humaanipuolella töitä paiskinut Serafiina profiloitui lasten ja nuorten hoitotyöhön.  Serafiina rakastaa käsitöiden tekemistä, ja lisäksi "viherpeukalo" on se liika- ja lempinimi, mikä kuvaa häntä hyvin. Kotoa häneltä löytyy runsaasti viherkasveja, ja keväisin hän kasvattaa tomaatin ja kurkun taimet itse.  Serafiinalla on kotonaan käsitöitä ja kasveja varten oma harrastehuone, joihin keeshond-neitosilla Lilyllä ja Ritalla on ainoastaan katseluoikeus, mutta ei kulkuoikeutta. Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365
Lue lisää työntekijästämme Serafiina
Laura Nikkanen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Laura

Hoitaja

Vethausin päivystys- ja sairaalaosastolla hoitajana työskentelevä Laura on raudanluja ammattilainen. Vuonna 2014 klinikkaeläinhoitajaksi valmistunut Laura on ehtinyt kartuttaa tietojaan ja taitojaan eläinlääketieteen ammattilaisena jo monenlaisista tehtävistä. Kotona Lauran ja miehensä kanssa asustelee parhaassa iässä oleva käyttölinjainen labradorinnoutaja, kahden seniori-ikäisen kiinanharjakoiran kanssa. Vapaa-aikaansa Laura viettää mielellään luonnossa liikkuen, sen hetkisen sesongin mukaisia luonnon antimia samalla keräillen. Koriin päätyvät niin karpalot kuin sienetkin. Lisäksi Lauran mottoihin kuuluu: "When I sit, I knit". Toinen toistaan upeammat villapaidat Lauran tekeminä luomuksina saavat jokaisen toivomaan sopivan viileitä "villapaitakelejä"! Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Laura
Reetta Tepsa

Päivystys- ja sairaalaosasto

Reetta Tepsa

Hoitaja

Rento ja reipas Reetta valmistui klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuskoulutuksella vuonna 2022. Työtä pelkäämättömän ja avuliaan Reetan tunnistaa kirkkaan keltaisista hiuksistaan ja iloisesta asenteestaan. Hän työskentelee osana päivystystiimiä, joten hänet voit tavata, jos lemmikkisi joskus tarvitsee akuuttia apua. Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Reetta
Henna Raukola

Päivystys- ja sairaalaosasto

Henna Raukola

Hoitaja

Henna valmistui oppisopimuskoulutuksella klinikkaeläinhoitajaksi kesän kynnyksellä 2023, mutta ollut osana Vethausin porukkaa jo useamman vuoden.  Työssään hän pyrkii aina kehittymään ja oppimaan uutta. Tyyni ja ahkera Henna on tärkeä osa Vethausin päivystystiimiä.  Hennan voit tavata, jos lemmikkisi joskus tarvitsee päivystyksellistä ja akuuttia apua. Vapaa-aikansa Henna viettää ulkoillen luonnossa vanhempiensa koirien kanssa, tai hikoillen kuntosalilla.  Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Henna
Emmi Kauppinen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Emmi

Hoitaja

Emmi liittyi Vethausin sairaalaosasto- ja päivystystiimiin syksyllä 2022. Aiempaa työ- ja koulutushistoriaa eläinten parista Emmillä on takataskussaan jo mukavasti. Emmi on työskennellyt aikaisemmin mm. hevostalleilla ja kotieläinpuistoissa. Vethausissa Emmi työskentelee pääasiassa sairaalaosastolla, ja kertookin sen olevan työn luonteensa vuoksi erityisesti sydäntään lähellä. Emmistä on ihanaa päästä auttamaan eläimiä ja heidän omistajiaan hädän hetkellä! Vapaa-ajallaan Emmi harrastaa hevosten kanssa puuhailua, ja myös koiraharrastukset vievät häntä usein mm. metsälenkeille ja toko-harrastuksen pariin. Emmi janoaa nähdä maailmaa niin paljon, kuin mahdollista: hän tahtoisi käydä jokaisessa maailman maassa! Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”
Lue lisää työntekijästämme Emmi
Johanna Nurminen

Asiakaspalvelu

Johanna Nurminen

Asiakaspalvelun osastovastaava

Iloinen ja auttavainen Johanna on ollut osa Evidensiaa vuodesta 2018 saakka. Työnteon lomassa kuuluvasta hiljaisesta hyräilystä ja lauleskelusta on tullut Johannan tavaramerkki -Vethausin kävelevä jukebox? Johannan vastuulla ovat Eläinsairaala Vethausin sosiaalisen median kanavat sekä paikallinen markkinointi yhdessä sairaalan johtajan kanssa. Johanna toimii myös asiakaspalvelun osastovastaavana. Lisäksi hän on toinen Vethausin veripankkitiimin vastuuhoitajista. Klinikkaeläinhoitaja-tutkinnon Johanna suoritti marraskuussa 2018. Ennen sitä hän työskenteli lähes kymmenen vuotta lemmikkitarvikemyymälöissä. Takataskusta löytyvät myös eläintenhoitajan sekä myynnin ammattitutkinnon paperit. Vapaa-ajallaan Johanna harrastaa laulamista ja tallustelee pitkospuita luontoretki kerrallaan. Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!”  
Lue lisää työntekijästämme Johanna
Marianne Kilkki

Asiakaspalvelu

Marianne Kilkki

Asiakaspalvelija

Aurinkoinen Marianne on osa asiakaspalvelun vakiotiimiä! Iloinen hymy ja lempeä ote ovat Mariannen tavaramerkkejä kovemmankin kiireen keskellä. Ne ovatkin ilahduttaneet Eläinsairaala Vethausin asiakkaita jo yli kymmenen vuoden ajan! Varmimmin löydät Mariannen viettämästä vapaa-aikaansa golfkentältä. Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!” Koulutus: Amiedu eläintenhoitajan ammattitutkinto 2006. Työkokemus: Eläinsairaala Evidensia Hattula 2011- Kielitaito: Suomi English
Lue lisää työntekijästämme Marianne
Susanna Pohjola

Asiakaspalvelu

Susanna Pohjola

Asiakaspalvelija

Susanna eli tuttavallisemmin Suski on asiakaspalvelutiimin vakiojäsen ja intohimoinen koirankasvattaja. Susanna toimii myös Vethausin lähetekoordinaattorina. Kotona Susannan pitää aktiivisena upea lauma englanninspringerspanieleita, joiden kanssa harrastellaan koiranäyttelyitä. Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!” Koulutus: Maatalousteknikko. Eläintenhoitajan tutkintoon valmistava koulutus. Työkokemus: Maatalouslomittajana 5 v, Eläinlääkäriasema Helmessä 5 v Eläinsairaala Vethaus 2016- Jäsenyydet: Kennelliiton jäsen, Springerspanielit ry:n jäsen Kielitaito: Suomi English
Lue lisää työntekijästämme Susanna
Susanna Salomäki

Asiakaspalvelu

Susanna Salomäki

Asiakaspalvelija

Susannan paikka Vethausissa on asiakaspalvelutiimissä, eikä suotta! Hän on osaava, liki 30 vuoden asiakaspalvelukokemuksen omaava ammattilainen. Lisäksi Susannalla on hallussaan eläintenhoitajan ammattitutkinto. Huumorintajuisella Susannalla on aina pilke silmäkulmassa, ja hän palvelee mielellään kaikenlaisia asiakkaita. Susanna kasvattaa karkeakarvaisia mäyräkoiria. Kotoa löytyykin useampi upea jalostuskoira. Susanna harrastaa mm. koiranäyttelyitä. Mäyräkoirien lisäksi Susannalla on kaksi maatiaiskissaa sekä työlinjainen bordercollie, jonka kanssa harrastetaan agilityä ja paimennusta. Bordecollien paimennusopetukseen löytyy ihka oma lammaskatras! Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!”  
Lue lisää työntekijästämme Susanna
Annika Koivusalo

Asiakaspalvelu

Annika Koivusalo

Asiakaspalvelija

Annika valikoitui kymmenien hakijoiden joukosta Vethausin uudeksi asiakaspalvelijaksi syksyllä 2021. Kokenut Annika elää ja hengittää asiakaspalvelua ja haluaa, että jokaisesta kohtaamisesta asiakkaalle jäisi lämminhenkinen ja hyvä olo. Helsingistä Kanta-Hämeeseen asettuneen Annikan sydäntä lähellä ovat amerikkalaiset autot, matkailu ja laulaminen. Annika toimii viikonloppuiltaisin myös karaokejuontajana. Annikan kotona, puolisonsa lisäksi, kotireviiriä jakaa kaksi hevosta, kaksi tanskandoggia sekä kummitussirkkoja. Annika pitää Sinusta ja lemmikistäsi huolen asiakastiloissa ja toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi Eläinsairaala Vethausiin! Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!”  
Lue lisää työntekijästämme Annika
Oona Uski

Asiakaspalvelu

Oona Uski

Asiakaspalvelija

Vethausissa keväällä 2023 työt aloittanut Oona on valmistunut tradenomiksi vuonna 2017. Tällä hetkellä hän jatko-opiskelee työn ohella kaupan alan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Aikaisemmin Oona on kartuttanut työkokemustaan mm. vammaistyön parissa, kirjakaupassa, teemyymälässä sekä lehden toimituksessa. Oona on asiakaspalvelija, joka tekee työnsä aina tunnollisesti ja suurella sydämellä! Työssään asiakaspalvelijana hän haluaa tarjota helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä palvelua kaikille Vethausin vierailijoille. Lemmikeistä heidän omistajiinsa, ja sieltä taas takaisin. "On todella merkityksellistä saada seurata lemmikin ja omistajan ainutlaatuista vuorovaikutusta paraatipaikalta," Oona kertoo. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat Oonalle mieluista tekemistä. Myös virkkaaminen on muodostunut Oonalle mieluisaksi ajanvietteeksi. Luonnossa oleilu ja ihmettely kuuluu Oonan elämän suurimpiin iloihin. Luonnollisesti myös eläimet ovat sydäntään lähellä: "Pidän kaikenlaisista eläimistä, niin kotia ilahduttavista lemmikeistä kuin luonnon vapaista kulkijoista. Eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia. Tällä hetkellä minulla ei ole omaa lemmikkiä, mutta ystävien ja tuttujen eläimiä käy säännöllisesti pidemmillä hoitovisiiteillä. Vammaistyössä pääsin myös tutustumaan avustajakoirien koulutukseen. Oma koira on lähitulevaisuudessa hankinnassa." Eläinsairaala Vethaus; asiakaspalvelu: ”Täällä teitä varten!”
Lue lisää työntekijästämme Oona
Tiia Veko

Sairaalamanageri

Tiia Veko

Tiiassa yhdistyy vankka ammattitaito, pitkä työkokemus hoitoalalta, sekä silmiin saakka ulottuva lämpö ja empatia.  Tiia toimii Eläinsairaala Vethausin sairaalamanagerina. Sairaalamanageri toimii sairaalan johtajan työparina sairaalan toiminnan ja talouden suunnittelussa. Tiia on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja kätilö. Lisäksi Tiia on suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon sekä johtamisen erikoistumisopinnot. Tiialla on raudanluja ammattitaito ja kokemus humaanipuolelta, jossa hän on ollut ikääntyneiden palveluissa yrittäjänä sekä työntekijänä esimies- ja johtotehtävissä. Tiia huolehtii siitä, että työt tehdään niin kuin yhdessä on sovittu, ja suunnitelmat toteutuvat aikataulussa. Oli kyse sitten yrityksen hallinnollisista kiemuroista tai happikonehuoltajan puhelinnumerosta – sellaista mitä Tiia ei tiedä tai selvitä – ei tarvita! Tiian vapaa-ajasta mielekästä tekevät metsälenkit koiran kanssa, matkustelu, mökkielämä ja musiikki eri muodoissa. 
Lue lisää työntekijästämme Tiia
default avatar

Eläinfysioterapia Tmi Sini Pirkkalainen

Sini Pirkkalainen

Eläinfysioterapeutti, yhteistyö

Eläinfysioterapeutti Sini Pirkkalainen tekee yhteistyötä Eläinsairaala Vethausin kanssa. Eläinsairaala Vethausin ortopedisiin leikkauksiin kuuluu yksi käynti eläinfysioterapeutin luona, jolla pyritään varmistamaan mahdollisimman sujuva toipuminen operaatiosta. Ajat sovitaan kotiutuksen yhteydessä, ja Sini ottaa vastaan näitä potilaita Vethausin tiloissa aina lauantaisin.   Sini työskentelee fysioterapeuttina myös humaanipuolella. Humaanipuolen tietoa hän hyödyntää mahdollisuuksien mukaan myös eläinten kuntoutuksessa. Sini on käynyt kattavasti lisä- ja täydennyskoulutuksia vuosien varrella ja omaa laajan taitotason. Sinillä on käytettävissä eläinpotilaiden hoitoon myös 4-luokan laser.    Sini harrastaa ratsastusta, ulkoilua, opiskelua, sekä perheen kanssa puuhailua.
Lue lisää työntekijästämme Sini

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa