Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Vethaus 24h päivystys!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Vethaus

Evidensia Hattula on jälleen vanha tuttu Eläinsairaala Vethaus!

Vethaus Eläinsairaala – Evidensia Hattula on täydenpalvelun päivystävä pieneläinsairaala. Tarjoamme sairaalatasoista hoitoa lemmikillesi kaikkina vuorokauden aikoina vuoden jokaisena päivänä!

PÄIVYSTYSAIKOINA 24 h p. 0600 550 139  tai  AJANVARAUKSEEN 0201 800 820

Olemme kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala ja palvelemme lemmikkejä laajasti koko Länsi- ja Etelä-Suomen alueelta, mutta meille voi tulla myös kauempaakin. Eläinsairaala tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Toimimme osana Evidensiaa, mutta kehitämme toimintaamme ja palveluamme yhä paikallisemmin, juuri sinun ja eläinystäväsi parhaaksi. 

Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä. Rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. ortopedia ja selkäkirurgia, pehmytosakirurgia, hammashoidot, tähystyskirurgia, mahalaukun ja hengitysteiden tähystykset, röntgentutkimukset ja CT- kuvaus, silmäsairaudet, iho- ja korvasairauksien hoito tai sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset sekä laboratoriopalvelut. Eläinfysioterapeuttimme auttaa potilaiden kuntoutuksessa.

Vethaus Hattulassa voidaan hoitaa myös lemmikkisi akuutit ongelmat. Ympärivuorokautinen laajan palvelun sairaalatoimintamme mahdollistaa potilaan kokonaisvaltaisen hoidon, ensihoidosta kuntoutukseen saakka. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Koirille ja kissoille ovat omat sairaalaosastonsa, joissa potilaat voivat rauhassa toipua toimenpiteistä ja olla sairaalahoidossa. Käytössämme on röntgensäteisiin perustuva tietokonetomografia- eli CT-kuvaus, joka parantaa hoidon tarkkuutta ja ennakkosuunnittelua. Tarkkojen viipalekuvien ansiosta nähdään esimerkiksi koiran luiden ja nivelten sisälle.

Veripankkimme auttaa traumapotilaiden hoidossa ja etsimmekin säännöllisesti sopivia verenluovuttajia, joista ilmoitamme myös Vethausin facebook-sivuilla.

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Meiltä löydät asiantuntijan palvelut, olipa sitten kyseessä rutiininomainen rokotus tai vaativa kirurginen toimenpide. Evidensia Hattulassa toimii hammassairauksien, ortopedian ja selkäsairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Eläinsairaalassamme on käytössä useiden vakuutusyhtiöiden (LähiTapiola, Agria, Pohjantähti) suorakorvauspalvelut.

Meiltä saat lemmikillesi myös laadukasta ruokaa (Hill’s, Royal Canin), lisäravinteita ja tarvikkeita.

Meillä lemmikkisi on hyvissä käsissä. Lämpimästi tervetuloa!

Katso Vethaus esitteemme klikkaamalla tästä.

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Eläinlääkäriasemamme palvelee normaalisti, mutta asioithan klinikallamme vain terveenä. Koronavirustilanteen vuoksi pyydämme, että lemmikillä on vain yksi saattaja. Saavuthan varatulle ajalle juuri ennen sen alkamista, ei etukäteen. Jos olet sairaana, riskiryhmässä tai karanteenissa, ole puhelimitse yhteydessä klinikallamme.

Lue lisää toimintaohjeista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta

Olemme avanneet valtakunnallisen eläinlääkärin neuvontanumeron, 020 1800 900, helpottaaksemme asiointia suoraan eläinlääkärin kanssa tämänhetkisessä tilanteessa. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Neuvontanumerossa puheluusi vastaavat Evidensian eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä – lue ohjeet tästä.

Toimintamme jatkuu normaalisti, mutta koronavirusepidemia vaikuttaa asiointiin eläinlääkäriasemallamme. Jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme tarkkoja toimintaohjeita kaikilla eläinlääkäriasemillamme. Asioithan klinikallamme vain terveenä.

Lue lisää

Eläinsairaala Vethaus ja Evidensia Hämeenlinna yhdistyvät keväällä 2020

Hyviä uutisia, yhdistämme voimamme! Ennen uuden sairaalan avajaisia remontoimme varta vasten eläinsairaalan käyttöön soveltuvat tilat hyvien kulkuyhteyksien äärelle Tiiriöön, Kultakeskuksen kiinteistöön. Ennen uuden sairaalan valmistumista molemmat klinikat palvelevat normaalisti tutuissa osoitteissa.

Aloitamme uusien tilojen remontoinnin tammikuussa, ja kerromme remontin etenemisestä Facebook-sivullamme. Pysyttehän siis kuulolla – tehdään Hämeeseen maan hienoin eläinsairaala!

PÄIVYSTYSPUHELIN 0600 550 139

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Päivystyspuhelin 0600 550 139 (1,97 €/min +pvm)
tai ajanvaraus 0201 800 820

Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa, minkä vuoksi olettehan hetken päästä uudelleen puhelimitse yhteydessä. Kiitos joustavuudestanne!

Eläinsairaala on 24h/vrk auki, joten meillä on aina henkilökuntaa paikalla!


Oma Evidensia - mobiilisovellus

Hyvä asiakkaamme! Olethan ladannut jo Oma Evidensia -mobiilisovelluksen?
Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ja lataa mobiili sovellus