Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Vethaus

Kohtaamme tunteella - Hoidamme tieteellä

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Vethaus – päivystävä 24h eläinsairaala!

Päivystyspuhelinnumero 24/h: 0600 550 139 ( 1,97 €/min + pvm) 
Asiakaspalvelu ja ajanvaraus arkisin 7.30- 21.00: p. 0201 800 820 paikallisverkkomaksun hintaan.

Eläinsairaala Vethaus on täyden palvelun päivystävä eläinsairaala Kanta-Hämeen sydämessä. Meillä toimii kolme pääosastoa: päivätoiminta, päivystys ja kirurgia. Tilanteen sitä vaatiessa, lemmikkisi voi jäädä meille sairaalahoitoon. Voit varata ajan päivätoiminnan ja kirurgian osastoille ajanvarauksen kautta joko puhelimitse tai internetin kautta. Talossa on jatkuvasti paikalla päivystävä eläinlääkäri, ja hädän hetkellä lemmikkisi on aina meille tervetullut – myös ilman lähetettä!

Eläinsairaalamme tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä. Rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. ortopedia ja selkäkirurgia, pehmytosakirurgia, hammashoidot, tähystyskirurgia, mahalaukun ja hengitysteiden tähystykset, röntgentutkimukset ja tietokonetomografia- eli CT-kuvaus, silmäsairaudet, iho- ja korvasairauksien hoito, sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset sekä laajat laboratoriopalvelut. Eläinfysioterapeuttimme auttaa potilaiden kuntoutuksessa ja laajasta ravintovalikoimastamme löydät lemmikkisi terveyden tueksi sopivan ruokavalion. Tutustu tästä linkistä syvemmin Vethausin palveluihin!

Eläinsairaalassamme toimii myös koirien veripankki ja etsimmekin säännöllisesti sopivia verenluovuttajia, joista ilmoitamme myös Vethausin facebook-sivuilla.

Eläinsairaalassamme on käytössä useiden vakuutusyhtiöiden (LähiTapiola, Agria, Pohjantähti, If) suorakorvauspalvelut.

Tavoitteenamme on jatkuva toiminnan ja palveluidemme kehittäminen, sinun ja eläinystäväsi parhaaksi!

Lämpimästi Tervetuloa Eläinsairaala Vethausiin!

Terveisin, koko Vethausin tiimi!

VIRALLISET SILMÄTARKASTUSPÄIVÄT 2021 ovat 26.10 ja 14.12.2021 klo 12-18:00. Virallisen silmätarkastuksen hinta on 100€. Eläinlääkärinä Leena Ruotsalainen-Ryökkynen.

Pääset varaamaan aikasi kätevästi  TÄSTÄ

 

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

PÄIVYSTYSPUHELIN 0600 550 139

Olemme auki 24h vuorokaudessa- meillä on aina henkilökuntaa paikalla.

Viikonloppuisin ja yöaikaan henkilökuntamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Jos emme vastaa niin soitattehan hetken päästä uudelleen. Kiitos joustavuudestanne!

Oma Evidensia - mobiilisovellus

Hyvä asiakkaamme! Olethan ladannut jo Oma Evidensia -mobiilisovelluksen?
Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ja lataa mobiili sovellus