Eläinsairaala Vethaus 24h päivystys!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Vethaus

Evidensia Hattula on jälleen vanha tuttu Eläinsairaala Vethaus!

Vethaus Eläinsairaala – Evidensia Hattula on täydenpalvelun päivystävä pieneläinsairaala. Tarjoamme sairaalatasoista hoitoa lemmikillesi kaikkina vuorokauden aikoina vuoden jokaisena päivänä!

PÄIVYSTYS AIKOINA 24h p. 0600 550 139  tai AJANVARAUKSEEN 020 180 0820

Olemme kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala ja palvelemme lemmikkejä laajasti koko Länsi- ja Etelä Suomen alueelta, mutta meille voi tulla myös kauempaakin. Eläinsairaala tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Toimimme osana Evidensiaa, mutta kehitämme toimintaamme ja palveluamme yhä paikallisemmin, juuri sinun ja eläinystäväsi parhaaksi. 

Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä. Rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat mm.  ortopedia ja selkäkirurgia, pehmytosakirurgia, hammashoidot, tähystyskirurgia, mahalaukun ja hengitysteiden tähystykset, röntgentutkimukset ja CT- kuvaus, silmäsairaudet, iho- ja korvasairauksien hoito tai sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset sekä laboratoriopalvelut. Eläinfysioterapeuttimme auttaa potilaiden kuntoutuksessa.

Vethaus Hattulassa voidaan hoitaa myös lemmikkisi akuutit ongelmat. Ympärivuorokautinen laajan palvelun sairaalatoimintamme mahdollistaa potilaan kokonaisvaltaisen hoidon, ensihoidosta kuntoutukseen saakka. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Koirille ja kissoille ovat omat sairaalaosastonsa, joissa potilaat voivat rauhassa toipua toimenpiteistä ja olla sairaalahoidossa. Käytössämme on röntgensäteisiin perustuva tietokonetomografia- eli CT-kuvaus, joka parantaa hoidon tarkkuutta ja ennakkosuunnittelua. Tarkkojen viipalekuvien ansiosta nähdään esimerkiksi koiran luiden ja nivelten sisälle.

Veripankkimme auttaa traumapotilaiden hoidossa ja etsimmekin säännöllisesti sopivia verenluovuttajia, joista ilmoitamme myös Vethausin facebook-sivuilla.

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Meiltä löydät asiantuntijan palvelut, olipa sitten kyseessä rutiininomainen rokotus tai vaativa kirurginen toimenpide. Evidensia Hattulassa toimii hammassairauksien, ortopedian ja selkäsairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Eläinsairaalassamme on käytössä useiden vakuutusyhtiöiden (LähiTapiola, Agria, Pohjantähti) suorakorvauspalvelut.

Meiltä saat lemmikillesi myös laadukasta ruokaa (Hill’s, Royal Canin), lisäravinteita ja tarvikkeita.

Meillä lemmikkisi on hyvissä käsissä. Lämpimästi tervetuloa!

Katso Vethaus esitteemme klikkaamalla tästä.

 

Emo&pentu – kasvattajan neuvolapaketti nyt meiltä!

Tarjoamme kokonaisvaltaisen terveen emon ja pentujen hoitokokonaisuuden aina tiineyden suunnittelusta pentujen luovutukseen asti.

Lue lisää ja varaa aika!

Viralliset kuvaukset kampanjahintaan nyt meiltä!

Tarjoamme koirien viralliset tarkastukset kampanjahinnoin ajalla 20.1.–20.3.2020.

Lue lisää ja varaa aika

Viralliset tarkastukset Kamppanjahintaan 20.1.-20.3-2020

Viralliset tarkastukset kampanjahinnoin!
Kampanja-aika 20.1. – 20.3.2020

Hinnat ovat samat koiran koosta riippumatta ja ne sisältävät käytettävän rauhoitusaineen. Mikäli
koirallasi on jokin sairaus tai muu erityisriski, joka aiheuttaa poikkeavia vaatimuksia anestesialle,
laskutetaan tarvittavat lisätoimenpiteet ja -tutkimukset erikseen.

Kampanjahinnat koskevat ajalla 20.1.– 20.3.2020 varattuja ja tehtyjä toimenpiteitä.

Virallinen lonkkakuvaus 129 €
Virallinen lonkka- ja kyynärkuvaus 159 €
Virallinen selkäkuvaus (max 5 kuvaa) 169 €
Virallinen polvitarkastus 59 €
Selkäkuvaus, 79 €
muun rauhoitustoimenpiteen yhteydessä (max 5 kuvaa)
Selkäkuvaus, lisäkuvat 15€

Varaa aika asiakaspalvelustamme 020 180 0820 tai päivystys numerosta 0600 550139.

Eläinsairaala Vethaus ja Evidensia Hämeenlinna yhdistyvät keväällä 2020

Hyviä uutisia, yhdistämme voimamme! Ennen uuden sairaalan avajaisia remontoimme varta vasten eläinsairaalan käyttöön soveltuvat tilat hyvien kulkuyhteyksien äärelle Tiiriöön, Kultakeskuksen kiinteistöön. Ennen uuden sairaalan valmistumista molemmat klinikat palvelevat normaalisti tutuissa osoitteissa.

Aloitamme uusien tilojen remontoinnin tammikuussa, ja kerromme remontin etenemisestä Facebook-sivullamme. Pysyttehän siis kuulolla – tehdään Hämeeseen maan hienoin eläinsairaala!

PÄIVYSTYSPUHELIN 0600 550 139

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Päivystyspuhelin 0600 550 139 (1,97 €/min +pvm)
tai ajanvaraus 0201 800 820

Viikonloppuisin ja yö aikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa, jonka vuoksi olettehan hetken päästä uudelleen puhelimitse yhteydessä, kiitos joustavuudestanne!

Eläinsairaala on 24h/vrk auki, joten meillä on aina henkilökuntaa paikalla!


Oma Evidensia - mobiilisovellus

Hyvä asiakkaamme! Olethan ladannut jo Oma Evidensia -mobiilisovelluksen?
Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ja lataa mobiili sovellus