Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Vethaus – pieneläinpäivystys 24h ja paljon muuta!

Päivystyspuhelinnumero 24/h: 0600 550 139 ( 1,97 €/min + pvm) 
Asiakaspalvelu ja ajanvaraus arkisin 7.30- 21.00: p. 0201 800 820 paikallisverkkomaksun hintaan.

Eläinsairaala Vethaus on täyden palvelun eläinsairaala Hämeenlinnan Tiiriössä, Kanta-Hämeen sydämessä. Eläinsairaalamme tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta ensiapuun ja sairaalahoitoon, hammashoitoihin, vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen – pentuajasta aina viimeiselle matkalle asti.

Lue lisää palveluistamme alta. Tavoitteenamme on jatkuva toiminnan ja palveluidemme kehittäminen, sinun ja eläinystäväsi parhaaksi!

Lämpimästi Tervetuloa Eläinsairaala Vethausiin!

Terveisin, Eläinsairaala Vethausin tiimi

Palveluistamme lyhyesti:

Perusterveydenhuollon, kuten rokotusten ja terveystarkastusten, lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. ortopedia ja selkäkirurgia, pehmytosakirurgia, hammashoidot, tähystyskirurgia, mahalaukun ja hengitysteiden tähystykset, röntgentutkimukset ja tietokonetomografia- eli CT-kuvaus, iho- ja korvasairauksien hoito, sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset sekä laajat laboratoriopalvelut.

Päivystävä eläinlääkäri ja hoitajat ovat paikalla 24/7 – päivystykseen saa tulla mistä päin tahansa ja milloin tahansa, lähetteellä tai ilman. Suosittelemme soittamaan päivystysnumeroon etukäteen – näin osaamme valmistautua tuloosi ja myös kertoa Sinulle, mikä päivystyksen sen hetkinen tilanne on. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä.

Eläinsairaalastamme saat myös eläinfysioterapeutin palvelut ja laajasta ravintovalikoimastamme löydät lemmikkisi terveyden tueksi sopivan ruokavalion. Tästä pääset tutustumaan sairaalan esitteeseen!

Eläinsairaalassamme toimii myös koirien veripankki ja etsimmekin säännöllisesti sopivia verenluovuttajia, joista ilmoitamme myös Vethausin facebook-sivuilla.

Käytössä on useiden vakuutusyhtiöiden (LähiTapiola, Agria, Pohjantähti, If) suorakorvauspalvelut ja Evidensia-luoton avulla saat käynnillesi kahden viikon korottoman ja kuluttoman maksuajan*.

*luottokelpoisuus tarkistetaan ennen luoton myöntämistä.

SEURAAVA VIRALLINEN SILMÄTARKASTUSPÄIVÄMME JÄRJESTETÄÄN 2.2.2022 klo 12-18:00. Virallisen silmätarkastuksen hinta on 100€. Eläinlääkärinä Leena Ruotsalainen-Ryökkynen.

Pääset varaamaan aikasi kätevästi  TÄSTÄ

 

 

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

PÄIVYSTYSPUHELIN 0600 550 139

Olemme auki 24h vuorokaudessa- meillä on aina henkilökuntaa paikalla.

Viikonloppuisin ja yöaikaan henkilökuntamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Jos emme vastaa niin soitattehan hetken päästä uudelleen. Kiitos joustavuudestanne!

Oma Evidensia - mobiilisovellus

Hyvä asiakkaamme! Olethan ladannut jo Oma Evidensia -mobiilisovelluksen?
Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ja lataa mobiili sovellus