Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Vethaus 24h päivystys!

Palvelemme uusissa tiloissa Hämeenlinnan Tiiriössä!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Päivystyspuhelinnumero ympäri vuorokauden: 0600 550 139 ( 1,97 €/min + pvm) 

Klinikkamme numero 0201 800 820 palvelee arkisin 7.30- 21.00 sekä ajanvaraus- että päivystysasioissa paikallisverkkomaksun hintaan.

Eläinsairaala Vethaus

Vethaus Eläinsairaala (ent. Evidensia Hattula) on täyden palvelun päivystävä pieneläinsairaala. Tarjoamme sairaalatasoista hoitoa lemmikillesi kaikkina vuorokauden aikoina vuoden jokaisena päivänä!

HUOM! Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Hämeenlinnan Tiiriöön ja palvelemme osoitteessa Paroistenraitti 4, Hämeenlinna.

Olemme kattavasti varusteltu päivystävä eläinsairaala ja palvelemme lemmikkejä laajasti koko Länsi- ja Etelä-Suomen alueelta, mutta meille voi tulla myös kauempaakin. Eläinsairaala tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Toimimme osana Evidensiaa, mutta kehitämme toimintaamme ja palveluamme yhä paikallisemmin, juuri sinun ja eläinystäväsi parhaaksi. 

Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä. Rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. ortopedia ja selkäkirurgia, pehmytosakirurgia, hammashoidot, tähystyskirurgia, mahalaukun ja hengitysteiden tähystykset, röntgentutkimukset ja CT- kuvaus, silmäsairaudet, iho- ja korvasairauksien hoito tai sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset sekä laboratoriopalvelut. Eläinfysioterapeuttimme auttaa potilaiden kuntoutuksessa.

Vethausissa voidaan hoitaa myös lemmikkisi akuutit ongelmat. Ympärivuorokautinen laajan palvelun sairaalatoimintamme mahdollistaa potilaan kokonaisvaltaisen hoidon, ensihoidosta kuntoutukseen saakka. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Koirille ja kissoille ovat omat sairaalaosastonsa, joissa potilaat voivat rauhassa toipua toimenpiteistä ja olla sairaalahoidossa. Käytössämme on röntgensäteisiin perustuva tietokonetomografia- eli CT-kuvaus, joka parantaa hoidon tarkkuutta ja ennakkosuunnittelua. Tarkkojen viipalekuvien ansiosta nähdään esimerkiksi koiran luiden ja nivelten sisälle.

Veripankkimme auttaa traumapotilaiden hoidossa ja etsimmekin säännöllisesti sopivia verenluovuttajia, joista ilmoitamme myös Vethausin facebook-sivuilla.

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Meiltä löydät asiantuntijan palvelut, olipa sitten kyseessä rutiininomainen rokotus tai vaativa kirurginen toimenpide. Olemme myös hammassairauksien, ortopedian ja selkäsairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Eläinsairaalassamme on käytössä useiden vakuutusyhtiöiden (LähiTapiola, Agria, Pohjantähti, If) suorakorvauspalvelut.

Meiltä saat lemmikillesi myös laadukasta ruokaa (Purina, Hill’s, Royal Canin), lisäravinteita ja tarvikkeita.

Meillä lemmikkisi on hyvissä käsissä. Lämpimästi tervetuloa!

Katso Vethaus esitteemme klikkaamalla tästä.

 

Etsimme tiimiimme eläinlääkäreitä ja klinikkaeläinhoitajia 🙂

Lisätietoja välisivultamme: Avoimet työpaikat.

VIRALLISET SILMÄTARKASTUSPÄIVÄT:

  • Ti 8.12 klo 13-19

Eläinlääkärinä Leena Ruotsalainen-Ryökkynen.

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Valtakunnallisessa neuvontanumerossamme, 020 1800 900, puheluusi vastaavat Evidensian kokeneet eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

PÄIVYSTYSPUHELIN 0600 550 139

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Päivystyspuhelin 0600 550 139 (1,97 €/min +pvm)
tai ajanvaraus 0201 800 820

Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa, minkä vuoksi olettehan hetken päästä uudelleen puhelimitse yhteydessä. Kiitos joustavuudestanne!

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Hämeenlinnan Tiiriöön ja palvelemme osoitteessa Paroistenraitti 4.

Eläinsairaala on 24h/vrk auki, joten meillä on aina henkilökuntaa paikalla!

Oma Evidensia - mobiilisovellus

Hyvä asiakkaamme! Olethan ladannut jo Oma Evidensia -mobiilisovelluksen?
Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ja lataa mobiili sovellus