Eläinsairaala Vethaus

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 550 139 (1,97 €/min + pvm)
0300 484 667

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Paroistenraitti 4, 13600 Hämeenlinna
4.2
266 Google reviews
Työntekijämme
Saara Joukanen

Päivystys- ja sairaalaosasto

Saara Joukanen

Eläinlääkäri

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinsairaala Vethaus
Saara on kuulunut Vethausin vakiokalustoon vuodesta 2013 saakka. Päivystyksen hektisyydessä Saara on kuin kala vedessä, eikä sormi mene suuhun tiukassakaan paikassa.

Saara tykkää päivystyksen vaihtelevuudesta ja rakastaa kirurgiaa. Hän on kouluttautunut kirurgian lisäksi akuutti- ja tehohoitoon.

Saaralle tärkeää on omistajan empaattinen kohtaaminen. Hän pyrkii aina hoitamaan potilaan niin, että sekä potilaalle että omistajalle jää käynnistä hyvä mieli. Vethausissa potilasta hoitaa eläinlääkärin luotsaama hoitotiimi, johon kuuluu hoitajia ja avustajia. Tämän vuoksi tiimityö korostuu kaikessa tekemisessämme.

"Mielestäni hyvässä tiimissä kaikki ovat tasa-arvoisia, vaikka vastuu ja hoidon suunnittelu loppuviimeksi onkin eläinlääkärillä. Vethausin tiimihenki on aina ollut sen tosi vahva kantava voima, ihan sieltä alusta asti. Hyvässä tiimissä kaikki voivat rennosti olla omia itsejään. Pidän myös todella tärkeänä sitä, että myös uudet, kokemattomammat työkaverit tuntevat olonsa turvalliseksi, ja uskaltavat kysyä meiltä kokeneemmilta mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Se on kaikkien tiimiläisten kehityksen ja potilaidenkin etu."

(Saaran kuva: Valokuvaus Viirukka/Niina Kivirasi)

Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa