Espoon Eläinsairaala

Espoon Eläinsairaala

Avoinna 24/7

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys  0600 418 801 (1,97 €/min + pvm).

Ravinto ja tarvikkeet

Kattava valikoima ravintoa ja tarvikkeita lemmikkisi terveyden ja sairauden hoitoon

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman koiran ja kissan ruokia päivittäiseen käyttöön sekä sairauksien ja vaivojen hoitoon. Valikoimastamme löytyy Purina, Hill’s- ja Royal Canin -merkkien tuotteita mm. munuaisvaivojen, ruuansultusvaivojen ja nivelvaivojen hoitoon. Lisäksi löydät meiltä tarvikkeita ja tuotteita lemmikkisi hoitoon, esimerkiksi tassusiteet, rauhoittavat valmisteet ja hammasharjat sekä hammastahnat.

Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua valitsemaan juuri omalle lemmikillesi sopivimmat tuotteet valikoimastamme. Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy hyllystämme, voimme myös tilata tuotteet sinulle.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Huomioittehan, että päivystysaikaan (arkisin klo: 22-07:30 ja viikonloppuisin/arkipyhinä) toimintamme keskittyy päivystys- ja tehohoitoa vaativien lemmikkien hoitoon. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan rehu- ja tarvikeostokset ajanvaraustoimintamme aukiolojen puitteissa arkisin klo: 7:30-20:30.

Asiakkaiden arvostelut

Tuomas

5

Meidän Penny koiran kynsi katkesi lauantaina pihalla juostessaan aivan tyvestä. Lähdettiin Espoon sairaalaan 20 minuutin varoitusajalla, jossa meidät otettiin heti sisään. Ei jonoa, eikä odottelua. Mielettömän hyvä ja nopea hoito saatiin, jossa koiran kynsi leikattiin (piti siis poistaa koko kynsi, sillä oli katkennut aivan tyvestä. Tämä on kolmas kerta kun meidä koiralle on tämä käynyt, joten ei ollut meille uusi tilanne). Asiantunteva ja mielettömän välittävä henkilökunta! Laittoi koiralle tassun pakettiin, ja antoi hienot ohjeet, kuinka hoitaa koiraa kotona seuraavat 3 viikkoa. Hinta ihan normaali toimenpiteeseen ja lääkkeisiin peilattuna. Ilman vakuutusta siis koira hoidettiin, sillä yli 10 vuotiaalle koiralle ei vakuutusta oikein enää myönnetä (ainakaan fiksuun hintaan). Hinta oli meille noin 400e, siis ilman vakuutusta. Yli 10 vuotiaalle koiralle vakuutus suomessa pyörii siellä 700e kieppeillä, joten täysin ok hinta. Todella suosittelen tätä sairaalaa! Aivan huikea kokemus meillä!

Minna Kangasharju

4

Taas kerran saatiin hyvää hoitoa meidän Nellille! ❤️ ymmärrettävästi jouduttiin odottamaan kun päivystyksessä oltiin mutta kun vuoro tuli meidät otettiin rauhallisesti vastaan ja omistajaa kuunneltiin. Täällä mennään myös koiran ehdoilla, kun siihen pystytään, mikä on mielestäni hienoa. Hintava kylläkin mutta ajaa asiaansa. ☺️

Markku Paalanen

5

15- vuotias Jack Russelimme jouduttiin lopettamaan. Sain kuitenkin tukea henkilökunnalta suureen suruun. Erittäin asiallinen ja ymmärtäväinen eläinlääkäri Maiju Tamminen, hänelle suuret kiitokset.

Anja Simonen

5

Minulla oli edellisellä kerralla hyvin negatiivinen kokemus koiraani hoitaneesta lääkäristä (harjoittelija). Tällä kertaa hoitokokemus oli positiivinen; lääkäri hoiti myrkytystapauksen erittäin ammattitaitoisesti.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys  0600 418 801 (1,97 €/min + pvm).

Aukioloajat

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Tiina Wright

Sairaalan johtaja

Tiina Wright

Eläinlääkäri

Tiina on valmistunut eläinlääkäriksi 2005 Saksasta, Giessenin yliopistosta. Erityisinä kiinnostuksenkohteinaan hänellä on kardiologia eli sydänsairaudet, ultraäänitutkimukset, sekä sisätaudit.  Tiina on käynyt eurooppalaisen jatkokoulutuksen ESAVS Cardiology I-IV. Lisäksi hän suorittaa tällä hetkellä Helsingin Yliopiston eläinlääkäreiden erikoistumisohjelmaa, tavoitteenaan pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinto. Erikoistuva eläinlääkäri. Kielitaito: Suomi Svenska English Deutsch TaidotDiagnostinen kuvantaminenSydänsairaudet / KardiologiaPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaSisätauditYleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Tiina
Leena Kaltiainen

Klinikkamanageri

Leena Kaltiainen

Klinikkamanageri

Leena on työskennellyt Eläinsairaala Evidensia Finnoossa vuodesta 2010 asiakaspalvelu- ja luottamustehtävissä. Vuonna 2017 hän siirtyi Finnoon Practice Manageriksi. Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetNorwichinterrierit Nanna, Minni, Kevin, Nekku ja Alina Lancashire heelerit Lissu ja Hilla
Lue lisää työntekijästämme Leena
default avatar

Anette Ordén

Eläinlääkäri

Anne Muhle

Neurologi

Anne Muhle

Eläinlääketieteen tohtori, DiplECVN

Anne on suorittanut eläinlääkärin tutkinnon vuonna 1999. Hän on väitellyt eläinlääketieteen tohtoriksi väitöskirjallaan ”Genetical Aspects of congenital sensoryneural deafness in Dalmatians” vuonna 2001. 2003 hänestä tuli European College of Veterinary Neurology’n diplomaatti. Anne on työskennellyt urallaan eläinlääkärinä Saksassa ja Italiassa, Eläinsairaala Evidensia Finnoossa hän on ollut vuodesta 2004, ottaen vastaan neurologisia- ja kipupotilaita. Anne hoitaa klinikallamme neurokirurgiaa vaativat potilaat, sekä magneettikuvaukset. Vuonna 2012-2013 Anne on käynyt IVAS (International Veterinary Acupuncture Society) eläinakupunktiokurssin.   Kielitaito Suomi English Deutsch Français Italiano   Kiinnostuksen kohteet Tuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia Diagnostinen kuvantaminen Yleiskirurgia Hermosairaudet / Neurologia Yleislääketiede   Eläimet saksanpaimenkoira Qi maatiaiskissa Urho
Lue lisää työntekijästämme Anne
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa