Espoon Eläinsairaala

Espoon Eläinsairaala

Avoinna 24/7

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys  0600 418 801 (1,97 €/min + pvm).

Saapuminen ja pysäköinti

Espoon Eläinsairaala sijaitsee Länsiväylän kupeessa, mainospylonimme näkyy molemmista suunnista lähestyttäessä. Autolla saapuessa nouse Länsiväylältä rampista ESPOON KESKUS - FINNOO - KAITAA. Jatka tiellä Finnoonsilta suuntaan kaitaa. Käänny liikennevaloista oikealle (HANNUS), Hannuksentie (LIDL oikealla). Käänny heti seuraavasta risteyksestä oikealle Kurjenkellontie. Aja Kurjenkellontietä eteenpäin kohti Länsiväylää, päättyvä tie, Espoon Eläinsairaala vasemmalla juuri ennen kääntöpaikkaa.

Maksuttomia parkkipaikkoja on pihassa rajoitetusti sekä muutama kiekkoparkkipaikka Kurjenkellontien varressa, mäen päällä. Koko Kurjenkellontie, myös kääntöpaikka sekä sen tausta,ovat pysäköintikieltoaluetta.

Julksilla saavuttaessa Finnoon metroasemalta on n. 1,2km Espoon Eläinsairaalalle. Useat bussit pysähtyvät eläinsairaalan läheisyyteen

Espoon Eläinsairaalaan on esteetön pääsy, ei sähköisiä automaattiovia, henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut

Anne Rajala

5

Olen käynyt 3 eläimen kanssa kun hätä on ollut suuri. On kallista mutta asiantuntemus ja se että on aina auki on ihan parasta ja korvaa kaiken.

Anniina Heino

5

Käytiin pienen koiramme kanssa päivystyksessä heikentyneen yleisvoinnin ja verisen ripulin takia. Kaikki hoitui noin tunnissa. Meidät otettiin heti sisään ja päästiin lääkärin vastaanotolle noin 10minuutissa. Lääkäri oli mukava mutta suositteli ehkä vähän turhiakin toimenpiteitä (myyntiä). Käynnistä teki miellyttävän todella ystävällinen ja ihana hoitaja. Luin täällä kommentteja ja yllättävän paljon huonoja kokemuksia. Ollaan pennusta asti käytetty Espoon eläinsairaalaa, on aika hintava mutta meillä ei ole ikinä ollut ongelmia palvelun kanssa ja on ehdottomasti ainoa luottopaikka meille.

Outi Kesäniemi

5

Kiitokset vaativasta leikkauksesta, joksi tähystys yllättäen vaihtui kesken toimenpiteen, sekä erinomaisesta jälkihoidosta! Parempaa hoitoa ei olisi voinut toivoa. Oli myös hienoa saada ensimmäisenä leikkauksenjälkeisenä iltana kuva toipilaasta teho-osastolta.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys  0600 418 801 (1,97 €/min + pvm).

Aukioloajat

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Tiina Wright

Sairaalan johtaja

Tiina Wright

Eläinlääkäri

Tiina on valmistunut eläinlääkäriksi 2005 Saksasta, Giessenin yliopistosta. Erityisinä kiinnostuksenkohteinaan hänellä on kardiologia eli sydänsairaudet, ultraäänitutkimukset, sekä sisätaudit.  Tiina on käynyt eurooppalaisen jatkokoulutuksen ESAVS Cardiology I-IV. Lisäksi hän suorittaa tällä hetkellä Helsingin Yliopiston eläinlääkäreiden erikoistumisohjelmaa, tavoitteenaan pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinto. Erikoistuva eläinlääkäri. Kielitaito: Suomi Svenska English Deutsch TaidotDiagnostinen kuvantaminenSydänsairaudet / KardiologiaPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaSisätauditYleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Tiina
Leena Kaltiainen

Klinikkamanageri

Leena Kaltiainen

Klinikkamanageri

Leena on työskennellyt Eläinsairaala Evidensia Finnoossa vuodesta 2010 asiakaspalvelu- ja luottamustehtävissä. Vuonna 2017 hän siirtyi Finnoon Practice Manageriksi. Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetNorwichinterrierit Nanna, Minni, Kevin, Nekku ja Alina Lancashire heelerit Lissu ja Hilla
Lue lisää työntekijästämme Leena
default avatar

Anette Ordén

Eläinlääkäri

default avatar

Aino Förell

Eläinlääkäri

Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa