Espoon Eläinsairaala

Espoon Eläinsairaala

Avoinna 24/7

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys  0600 418 801 (1,97 €/min + pvm).

Päivystyspuhelinnumero ympäri vuorokauden: 0600 418 801  (1,97 €/min + pvm).

Huomioittehan, että päivystysaikaan (arkisin klo: 22-07 ja viikonloppuisin/arkipyhinä) toimintamme keskittyy päivystys- ja tehohoitoa vaativien lemmikkien hoitoon. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan rehu- ja tarvikeostokset ajanvaraustoimintamme aukiolojen puitteissa arkisin klo: 07:30-20:30.

Klinikkamme numero 0300 484 669 (0,42 €/min + pvm/mpm) palvelee arkisin klo: 7:30-21:00 sekä ajanvaraus- että päivystysasioissa.

 

Espoon Eläinsairaala

Espoon Eläinsairaala tarjoaa laaja-alaisia eläinlääkintäpalveluja kissoille ja koirille sekä pienemmille lemmikeille kuten kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille. Vuodesta 1992 Espoon Suomenojalla toiminut eläinsairaala toimii nyt uudessa osoitteessa Kurjenkellontie 14, Espoo. Sairaala tarjoaa lemmikeille niin ennaltaehkäiseviä peruspalveluita kuin korkean tason erikoisklinikkapalveluita sekä 24/7 päivystyksen. Espoon Eläinsairaala toimii hammassairauksien, ortopedian ja neurologian Evidensia-erikoisklinikkana.

Meillä työskentelee sekä yleiseläinlääkäreitä että erikoiseläinlääkäreitä eri osaamisalueilla esim. ortopedia, pehmytosakirurgia, hammashoidot, neurologia, tähystykset, silmäsairaudet, ihosairaudet sekä sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset. Eläinfysioterapeuttimme auttaa potilaiden kuntoutuksessa. Tarjoamme myös akupunktiota ja laserterapiaa.

Tervetuloa!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Ida Liikamaa

5

Ilta päivystys oli meidän onneksi ruuhkaton ja pääsimme heti sisään. Lääkäri ja hoitajat toimivat ammattimaisesti! Mukava kokemus jäi ja päästiin tunnin sisällä kotia lääkkeiden ja hoito-ohjeiden kanssa! Suuret kiitokset meiltä!

janne kuismin

5

Pieni kanimme Nasulta repesi kynsi kun hyppäsin häkkinsä päälle, pääsimme heti hoitoon ja lääkäri oli oikein ihana ja osasi käsitellä kaniamme loistavasti

Sari Valavuori

5

Jouduimme 8.1.-24 illalla viemään 14,5 vuotiaan rakkaan Nalle skyenterrierimme lääkäriin aikaisemman vaivan pahennuttua ja arvelimmekin, että tänään joudumme varmaan hänestä luopumaan. Tilannekuvauksen jälkeen pääsimme suoraan lääkärille, Nalle tutkittiin ja sai lisähappea, mutta...nyt tulee kuvausta siitä miten ammattitaidolla asiat voidaan ilmaista: lääkäri Äikäs tuli kertomaan, että tilanne on vakava. Ymmärsimme siitä mitä tarkoittaa ja olimme päättäneet, että Nalle ei saa kärsiä meidän lisäajan toiveesta ja teimme raskaan päätöksen jonka tekoa helpotti, että hän kommentoi sen olevan oikea. Meille annettiin kaikki aika hyvästellä, olla läsnä. Oltiin hienotunteisia. Ottivat osaa, kaikki meitä kohdanneet. Asiat selitettiin rauhallisesti. Tuhkaus, uurnavaihtoehdot, aikataulut. Ja sama kunnioittava, empaattinen, osaaottava palvelu mieheni hakiessa Nallen uurnan. Pienet, tärkeät asiat: ei ojennettu vain tiskin yli vaan tultiin tuomaan ja otettiin vielä osaa. Kiitos Evidencia Espoo ja erityisesti lääkärimme Äikäs❤️🙏

Toni Lahti

4

Ensimmäinen käynti Espoon Eläinsairaalassa suositusten saattelemana. Tähdet kertoo kaiken, mutta pari asiaa yksilöityinä: Saapuminen paikkaan oli ristiriitainen. Ystävällinen ja asiallinen henkilökunta otti vastaan, mutta itse potilaaseen ei juurikaan panostettu tai selvitetty tilannetta. Odotusaika oli melko pitkä. Mutta saavuttiin päivystyksellisesti ja ilman ennakkoilmoitusta. Edessä oli muutama akuutti potilas, joten ymmärrettävää priorisointia. Meidän potilas kyllästyi odotteluun ja henkilökunta tarjosi rauhallisemman tilan ”aktiiviselle” russellille, jota ei ole tehty odottamaan 😂🐶. Hieno ele! Tutkimus meni ilman moitetta. Lopputulos nukutus ja ompelu. Ei muuta kuin ihmiset kotiin ja koira operaatioon. Koiran sai noutaa arvioidussa aikataulussa ja hankala operaatio onnistui hyvin. Erittäin hyvät hoito-ohjeet kotiin ja sitä ennen selvitys mitä pitää tehdä. Loppuhuipennus…lasku! 😓 Ihanan kallista! Kallista oli, mutta päivystys ilta+yö lisillä, niin se on vähän ymmärrettävämpää. -1 tähti odotusajasta ja laskusta, mutta paikka ja palvelu saa käymään uudestaankin. Kiitos hoidosta!

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys  0600 418 801 (1,97 €/min + pvm).

Aukioloajat

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Tiina Wright

Sairaalan johtaja

Tiina Wright

Eläinlääkäri

Tiina on valmistunut eläinlääkäriksi 2005 Saksasta, Giessenin yliopistosta. Erityisinä kiinnostuksenkohteinaan hänellä on kardiologia eli sydänsairaudet, ultraäänitutkimukset, sekä sisätaudit.  Tiina on käynyt eurooppalaisen jatkokoulutuksen ESAVS Cardiology I-IV. Lisäksi hän suorittaa tällä hetkellä Helsingin Yliopiston eläinlääkäreiden erikoistumisohjelmaa, tavoitteenaan pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinto. Erikoistuva eläinlääkäri. Kielitaito: Suomi Svenska English Deutsch TaidotDiagnostinen kuvantaminenSydänsairaudet / KardiologiaPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaSisätauditYleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Tiina
Leena Kaltiainen

Klinikkamanageri

Leena Kaltiainen

Klinikkamanageri

Leena on työskennellyt Eläinsairaala Evidensia Finnoossa vuodesta 2010 asiakaspalvelu- ja luottamustehtävissä. Vuonna 2017 hän siirtyi Finnoon Practice Manageriksi. Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetNorwichinterrierit Nanna, Minni, Kevin, Nekku ja Alina Lancashire heelerit Lissu ja Hilla
Lue lisää työntekijästämme Leena
default avatar

Anette Ordén

Eläinlääkäri

default avatar

Aino Förell

Eläinlääkäri

Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa