Evidensia Kamppi

on taas vanha tuttu HauMau!

Tänään: 8.00–20.00

LogoHauMau

Eläinlääkäriasema Evidensia Kamppi on taas HauMau!

Eläinlääkäriasema HauMaussa lemmikkisi on hyvissä käsissä.

Kattavasti varusteltu eläinten päiväsairaalamme toimii Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kokeneilla eläinlääkäreillämme on erityisosaamista muun muassa kirurgiasta, kasvainsairauksista, ortopediasta, suu- ja hammassairauksista, sisätaudeista, tähystyksistä ja silmäsairauksista. Olemme hammassairauksienortopedian ja silmäsairauksien Evidensia-erikoisklinikka. Hoidamme lemmikkipotilaita sekä ajanvarauksella että lähetteellä, kattavin aukioloajoin.

Laajennetuissa tiloissamme tarjoamme nyt myös CT-kuvaukset. CT- eli tietokonetomografiatutkimus parantaa hoidon tarkkuutta ja suunnittelua, sillä laitteella saatavien tarkkojen viipalekuvien ansiosta nähdään mm. lemmikin luiden ja nivelten sekä rinta- ja vatsaontelon sisälle.

Arvioimme lemmikkisi hoitotarpeen aina yksilöllisesti, ja meille voit tulla myös aivan tavalliseen terveystarkastukseen. Tarjoamme myös edullisen JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynnin alkaen vain 39 euroa.

Ennaltaehkäisevä hoito on parasta hoitoa!

Evidensia Kamppi on taas Eläinlääkäriasema HauMau

Laajennamme toimintaamme ja palvelemme 10.6. alkaen laajennetuissa, moderneissa, päiväsairaalakäyttöön remontoiduissa tiloissa tutussa osoitteessa Hietaniemenkatu 7.

Uusien tilojen myötä palveluvalikoimamme laajenee, ja voimme jatkossa tarjota myös mm. CT eli tietokonetomografiatutkimukset.

Laajennuksen myötä palautamme käyttöön vanhan tutun ja perinteikkään nimemme: HauMau!

Lue lisää