Evidensia Kamppi

on taas vanha tuttu HauMau!

Itsenäisyyspäivä Suljettu

Anu Jäminki uudistuneen HauMaun johtoon

Eläinlääkäri Anu Jäminki on aloittanut Eläinlääkäriasema HauMaun uutena klinikan johtajana. Evidensialla Anu on työskennellyt alkuajoista lähtien Keravalla, Malmilla, Tammistossa sekä Kampin HauMaussa. Erityisinä ammatillisina mielenkiinnon kohteina Anulla on sydänsairaudet, joihin hän on perehtynyt eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa sekä akupunktiohoidot, joihin hän on suorittanut eläinlääkäreiden kansainvälisen eläinakupunktiokoulutuksen. Klinikan johtajuuden Anu kokee mielekkäänä haasteena.

– HauMau on korkeatasoinen ja hyvin varusteltu päiväsairaala, jossa tehdään laadukasta eläinlääkintää. Lisäksi henkilöstömme on aivan mielettömän motivoitunutta ja mahtavaa porukkaa. Otan innoissani uuden haasteen vastaan, vaikka tiedän että täytettävänä on suuret saappaat, Anu kertoo.

Heikki Putro jatkaa edelleen HauMaussa kirurgiaan, ortopediaan ja syöpäsairauksiin keskittyvänä eläinlääkärinä.
Heikki on ollut ansiokkaasti klinikan johdossa jo pitkään ja luotsasi HauMaun vielä nykyiseen loistoonsa mittavassa kevään laajennus- ja modernisointihankkeessa tukenaan klinikkamanageri Jenny Kaija ja koko HauMaun henkilöstö. Uudistuneen klinikan avajaisia vietettiin kesäkuussa.

– On ollut upeaa olla rakentamassa HauMauta tähän uuteen vaiheeseen. Luottavaisena siirrän nyt vetovastuun Anulle, Heikki kertoo.

– Tästä on hyvä jatkaa. HauMau on erittäin kiinnostavassa vaiheessa ja Heikin tuki tulee olemaan todella tärkeää, kun alan vetämään klinikkaa, Anu kiittelee.

HauMau on suu- ja hammassairauksien, silmäsairauksien sekä ortopedian Evidensia-erikoisklinikka. Laajennuksen myötä klinikalla on nykyään myös CT.

 

LogoHauMau

Evidensia Kamppi on taas Eläinlääkäriasema HauMau

Laajennamme toimintaamme ja palvelemme 10.6. alkaen laajennetuissa, moderneissa, päiväsairaalakäyttöön remontoiduissa tiloissa tutussa osoitteessa Hietaniemenkatu 7.

Uusien tilojen myötä palveluvalikoimamme laajenee, ja voimme jatkossa tarjota myös mm. CT eli tietokonetomografiatutkimukset.

Laajennuksen myötä palautamme käyttöön vanhan tutun ja perinteikkään nimemme: HauMau!

Lue lisää