Jokirannan Eläinlääkärit

Jokirannan Eläinlääkärit

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 08:00 ­- 20:00

0300 484 780

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Itäinen Rantakatu 66, 20810 Turku
4
102 Google reviews

Työntekijät

Jens Kraushaar

Klinikan johtaja

Jens Kraushaar

Eläinlääkäri

Jens on valmistunut eläinlääkäriksi Hannoverin Yliopistosta vuonna 2010. Turussa Jens on työskennellyt eläinlääkärinä 9 vuotta. Klinikkamme johtajana hän aloitti tammikuussa 2019. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat lemmikkien hammashoidot ja pehmytosakirurgia. Myös eksoottiset eläimet kiinnostaa. Vapaa-ajalla Jens tykkää remontoida ja viettää aikaa perheen kanssa. Kotoa lyötyy kaksi kodinvaihtaja kania. Kielitaito: Suomi English Deutsch Eläimet Kanit Iines ja Minni Taidot Suu- ja hammassairaudet Yleislääketiede  
Lue lisää työntekijästämme Jens
Enna Haapanen

Enna Haapanen

Eläinlääkäri

Enna aloitti Evidensialla 2021 marraskuussa kandina. Hän valmistui eläinlääkäriksi Viron Tartosta kesäkuun 2022 puolivälissä ja toimii parhaillaan vakituisena eläinlääkärinä Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla. Ennan mielenkiinnon kohteet ovat ihopotilaat, erityisesti koirien iho-ongelmat. Akuuttipotilaat myös kiinnostavat. Kotoa Ennalta löytyy 6-vuotias etnankoira Uno, joka muutti hänelle kodinvaihtajana 3 vuotta sitten. Vapaa-ajalla Enna harrastaa Unon kanssa agilityä ja muuta puuhastelua. Myös luonnossa liikkuminen ja piirtäminen on lähellä sydäntä.
Lue lisää työntekijästämme Enna
default avatar

Sofia Stocklin

Eläinlääkäri

Sofia sai suoritettua eläinlääkäriopinnot Viron Tartossa kesällä 2023. Sofian päiviin mahtuu laaja-alaisesti kaikenlaisia potilaita ja hän ottaa potilaita vastaan osan viikosta Naantalin eläinklinikalla. Kotona Sofialla on Viron rescuekoira Mirko.
Lue lisää työntekijästämme Sofia
Heidi Koivulahti

Heidi Koivulahti

Klinikkaeläinhoitaja ja asiakaspalvelija

Heidi aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla keväällä 2022. Hän on valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2018 ja klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2021. Heidin kohtaat useimmiten klinikan vastaanotosta, asiakaspalvelu on hänen erikoisalaansa 😊.
Lue lisää työntekijästämme Heidi
Jasmin Seilo

Jasmin Seilo

Klinikkaeläinhoitaja

Jassu aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla vuonna 2019. Häntä kiinnostaa erityisesti jyrsijät ja muut eksoottiset eläimet.
Lue lisää työntekijästämme Jasmin
Jasna Karsikas

Vastuuhoitaja

Jasna Karsikas

Klinikkaeläinhoitaja

Jasna aloitti kesäapulaisena Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla toukokuussa 2019 ja kesäkuun alussa 2020 hän suoritti näytön hyväksytysti ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi. Nykyisin Jasna toimii hoitajatyön ohella myös klinikan vastuuhoitajana. Työssään Jasna pitää erityisesti vaihtelevista päivistä ja monipuolisesta työnkuvasta. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti kissat ja niiden sielunelämä.
Lue lisää työntekijästämme Jasna
Mia Lindström

Mia Lindström

Klinikkaeläinhoitaja

Mia aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla syksyllä 2021 oppisopimuksella. Hän valmistui klinikkaeläinhoitajaksi marraskuussa 2021. Mian erityisomaamista on haastavien ja pelokkaiden kissojen käsittely.
Lue lisää työntekijästämme Mia
Minna Rantanen

Minna Rantanen

Pieneläinhoitaja

Minna tekee satunnaisia tuurauksia Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla.
Lue lisää työntekijästämme Minna
default avatar

Melina Hynynen

Klinikkaeläinhoitaja

Melina aloitti työt Jokirannan eläinlääkärit klinikalla keväällä 2020 oppisopimusopiskelun myötä ja klinikkaeläinhoitajaksi hän on valmistunut marraskuussa 2020 Liviasta. Erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat sisätautipotilaat, anestesiavalvonta sekä laboratoriotyöskentely. Kotona Melinalla asustaa pieni chihuahua venäjäntoy Luca.
Lue lisää työntekijästämme Melina
default avatar

Patricia Österholm

Klinikkaeläinhoitaja

Patricia valmistui klinikkaeläinhoitajaksi joulukuussa 2017 ja aloitti uransa Raision Vettorin päivystyksessä, jossa hänet voi nähdä satunnaisesti tuuraamassa. Patricia aloitti eläinlääketieteen erikoisammattitutkinnon opinnot syksyllä 2023. Mielenkiinnon kohteina ovat akuuttia hoitoa ja kirurgiaa tarvitsevat potilaat. Kotona vapaa-aika menee kahden lapsen ja kahden koiran viihdyttämisessä.
Lue lisää työntekijästämme Patricia
Paula Mure

Paula Mure

Klinikkaeläinhoitaja

Paula aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla lokakuussa 2021. Marraskuussa 2022 Paula jäi vanhempainvapaalle.
Lue lisää työntekijästämme Paula
default avatar

Kira Taka-Prami

Hoitajaharjoittelija

Kira aloitti työt Jokirannan Eläinlääkärit klinikalla kesällä 2023 suorittaen samalla klinikkaeläinhoitajan opintojaan ammattiopisto Liviassa. Mielenkiinnon kohteina ovat koirien lisääntymiseen ja jalostukseen liittyvät asiat. Kotona vapaa-aikaa rikastuttaa bullterrierit ja niiden kanssa harrastelu sekä koiranäyttelyissä käynnit.
Lue lisää työntekijästämme Kira
Kristiina Kesäläinen

Kristiina Kesäläinen

Klinikkaeläinhoitaja

Kristiina aloitti työskentelyn oppisopimusopinnoilla Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla marraskuussa 2022 ja suoritti näytön klinikalla onnistuneesti ja hyväksytysti toukokuussa 2023. Kotona Kristiinalla asustaa tällä hetkellä kaksi suomenajokoiraa, yksi saksanpaimenkoira sekä kolme kissaa.
Lue lisää työntekijästämme Kristiina

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa