Jokirannan Eläinlääkärit

Jokirannan Eläinlääkärit

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 08:00 ­- 20:00

0300 484 780

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Itäinen Rantakatu 66, 20810 Turku
4
84 Google reviews

Työntekijät

Jens Kraushaar

Klinikan johtaja

Jens Kraushaar

Eläinlääkäri

Jens on valmistunut eläinlääkäriksi Hannoverin Yliopistosta vuonna 2010. Turussa Jens on työskennellyt eläinlääkärinä 9 vuotta. Klinikkamme johtajana hän aloitti tammikuussa 2019. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat lemmikkien hammashoidot ja pehmytosakirurgia. Myös eksoottiset eläimet kiinnostaa. Vapaa-ajalla Jens tykkää remontoida ja viettää aikaa perheen kanssa. Kotoa lyötyy kaksi kodinvaihtaja kania. Kielitaito: Suomi English Deutsch Eläimet Kanit Iines ja Minni Taidot Suu- ja hammassairaudet Yleislääketiede  
Lue lisää työntekijästämme Jens
Vivi Airas

Vivi Airas

Eläinlääkäri

Vivi on valmistunut eläinlääkäriksi saksasta Giessenin Yliopistosta vuonna 2006. Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla hän aloitti syksyllä 2019. Vivi on tehnyt hammashoitoja intensiivisesti vuodesta 2009, myös kirurgia on lähellä sydäntä. Vapaa-aika kuluu vanhaa taloa remontoidessa sekä kanakoiraharrastuksen parissa kahden picardienspanielin kanssa.
Lue lisää työntekijästämme Vivi
Tanel Maranik

Tanel Maranik

Eläinlääkäri

Tanel on valmistunut eläinlääkäriksi Virosta 2010. Uransa aikana hän on tehnyt pitkään päivystystyötä ja käynyt jatkokoulutuksissa Helsingin Yliopistolla 2015-2016. Tanel aloitti Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla helmikuun alussa 2020. Tanelia kiinnostaa erityisesti ihopotilaat ja lisäksi hän pitää poliklinikkatyöstä. Kotona Tanelilla asustaa suloinen 1,5-vuotias jackrussellinterrieri Triinu. Vapaa-ajalla Tanel nauttii retkipyöräilystä ja matkustamisesta. Kielitaito eesti suomi englanti
Lue lisää työntekijästämme Tanel
Enna Haapanen

Enna Haapanen

Eläinlääkäri

Enna aloitti Evidensialla 2021 marraskuussa kandina. Hän valmistui eläinlääkäriksi Viron Tartosta kesäkuun 2022 puolivälissä ja toimii parhaillaan vakituisena eläinlääkärinä Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla. Ennan mielenkiinnon kohteet ovat ihopotilaat, erityisesti koirien iho-ongelmat. Akuuttipotilaat myös kiinnostavat. Kotoa Ennalta löytyy 6-vuotias etnankoira Uno, joka muutti hänelle kodinvaihtajana 3 vuotta sitten. Vapaa-ajalla Enna harrastaa Unon kanssa agilityä ja muuta puuhastelua. Myös luonnossa liikkuminen ja piirtäminen on lähellä sydäntä.
Lue lisää työntekijästämme Enna
default avatar

Sofia Stocklin

Eläinlääketieteen kandidaatti

Sofia opiskelee parhaillaan eläinlääkäriksi Viron Tartossa. Hän työskentelee Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla sekä Naantalin Eläinklinikalla eläinlääketieteen kandina. Sofian olisi määrä valmistua eläinlääkäriksi vuoden 2023 aikana.
Lue lisää työntekijästämme Sofia
Heidi Koivulahti

Heidi Koivulahti

Klinikkaeläinhoitaja ja asiakaspalvelija

Heidi aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla keväällä 2022. Hän on valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2018 ja klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2021. Heidin kohtaat useimmiten klinikan vastaanotosta, asiakaspalvelu on hänen erikoisalaansa 😊.
Lue lisää työntekijästämme Heidi
Jasmin Seilo

Jasmin Seilo

Klinikkaeläinhoitaja

Jassu aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla vuonna 2019. Häntä kiinnostaa erityisesti jyrsijät ja muut eksoottiset eläimet.
Lue lisää työntekijästämme Jasmin
Jasna Karsikas

Jasna Karsikas

Klinikkaeläinhoitaja

Jasna aloitti kesäapulaisena Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla toukokuussa 2019 ja saman vuoden syksyllä alkoivat oppisopimusopinnot klinikkaeläinhoitajaksi Ammattiopisto Liviassa. Kesäkuun alussa 2020 Jasna suoritti näytön hyväksytysti ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi. Jasnaa kiinnostaa erityisesti kissat ja niiden sielunelämä.
Lue lisää työntekijästämme Jasna
Mia Lindström

Mia Lindström

Klinikkaeläinhoitaja

Mia aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla syksyllä 2021 oppisopimuksella. Hän valmistui klinikkaeläinhoitajaksi marraskuussa 2021. Mian erityisomaamista on haastavien ja pelokkaiden kissojen käsittely.
Lue lisää työntekijästämme Mia
Minna Rantanen

Minna Rantanen

Pieneläinhoitaja

Minna tekee satunnaisia tuurauksia Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla.
Lue lisää työntekijästämme Minna
Paula Mure

Paula Mure

Klinikkaeläinhoitaja

Paula aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla lokakuussa 2021. Marraskuussa 2022 Paula jäi vanhempainvapaalle.
Lue lisää työntekijästämme Paula
Kristiina Kesäläinen

Kristiina Kesäläinen

Hoitajaharjoittelija

Kristiina aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla marraskuussa 2022. Hän työskentelee oppisopimuksella opiskellen samalla klinikkaeläinhoitajaksi Ammattiopisto Liviassa.
Lue lisää työntekijästämme Kristiina
Pauliina Kotamäki

Vastuuhoitaja

Pauliina Kotamäki

Pauliina toimii Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla sekä Naantalin Eläinklinikalla vastuuhoitajana.  Työ pitää sisällään moninaisia hallinnollisia tehtäviä. Pauliinaan asiakkaat saattavat toisinaan törmätä myös kassalla. Vapaa-aika on kiireistä, siitä pitävät huolen kolme vilkasta poikaa sekä liuta lemmikkejä. Kielitaito: Suomi English
Lue lisää työntekijästämme Pauliina