Jokirannan Eläinlääkärit

Eläinlääkäri lähellä sinua

Työntekijät

Jens Kraushaar

Klinikan johtaja

Jens Kraushaar

Eläinlääkäri

Jens on valmistunut eläinlääkäriksi Hannoverin Yliopistosta vuonna 2010 ja toimi sen jälkeen vuoteen 2013 asti tutkijana yliopiston fysiologisessa instituutissa. Vuonna 2014 Jens sai valmiiksi saksalaisen ELT (Dr. med. vet.) tutkinnon aiheenaan pienten märehtijöiden vatsojen aineenvaihdunta.  Jo viiden vuoden ajan Jens on työskennellyt pieneläinpraktiikassa Turussa, 2018 lähtien Evidensiassa. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat lemmikkien hammashoidot ja pehmytosakirurgia.  Jens päivittää osaamistaan vuosittain koulutuksissa ja kongresseissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin . Jos jää vapaa-aikaa, Jens pitää remontoimisesta ja kalastamisesta. Kielitaito: Suomi English Deutsch EläimetKanit Iines ja MinniKokeaSuu- ja hammassairaudet Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Jens
Vivi Airas

Vivi Airas

Eläinlääkäri

Vivi aloitti Evidensia Turussa työskentelyn elokuussa 2019 tehden satunnaisia tuurauksia. Lokakuun alusta 2019 hän siirtyi kokoaikaiseksi eläinlääkäriksi. Vivi tekee peruseläinlääkinnän lisäksi mm. hammashoitoja. Vivi on valmistunut eläinlääkäriksi Saksasta Giesenin yliopistosta vuonna 2006.
Lue lisää työntekijästämme Vivi
Maria Pushkina

Maria Pushkina

Eläinlääkäri

Maria on valmistunut Helsingin yliopistosta keväällä 2019. Kesästä 2018 ollut töissä eläinlääkärinä Veteira-eläinlääkäriasemalla ja Evidensia Vallilassa, minkä jälkeen tehnyt lyhyen intershipin Aachenissa (Saksa, 3 kk). Maria liittyi Espoon Eläinsairaalan tiimiin syksyllä 2019 ajanvarauseläinlääkärinä.  Marian kiinnostuksen kohteet ovat ontuma- ja neurologiset potilaat. Muuten päivittäiseen elämään kuuluu pianon soitto, erilaista liikunta ja pietarilainen intohimo oopperaan, taidenäyttelyihin, museoihin sekä klassiseen kirjallisuuteen.  Мария родилась и выросла в Санкт-Петербурге. Весной 2019 года окончила Хельсинкский университет по специальности ветеринария. С лета 2018 года работает ветеринарным врачом. В ветеринарную больницу города Эспоо перешла осенью 2019 года как врач общего приема.Työkokemus: Eläinlääkäri, Eläinlääkäriasema Veteira 2018-2019 Päivystävä eläintenhoitaja, Yliopistollinen eläinsairaala kesät 2016 ja 2017 Kielet: suomi, englanti venäjä saksa Eläimetpitkäkarvainen kotikissa Maijalabradorinnoutaja SuloTaidotYleiseläinlääketiede
Lue lisää työntekijästämme Maria
Tanel Maranik

Tanel Maranik

Eläinlääkäri

Kielitaito eesti, suomi ja englanti Tarkempi selostus Tanelista tulossa 🙂
Lue lisää työntekijästämme Tanel
Enna Haapanen

Eläinlääkäri

Enna Haapanen

Heidi Koivulahti

Heidi Koivulahti

Klinikkaeläintenhoitaja

Heidi valmistui eläintenhoitajaksi vuonna 2018 ja klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2021. 
Lue lisää työntekijästämme Heidi
Heidi Suomi

Heidi Suomi

Asiakaspalvelu

Kielitaito: Suomi Svenska English
Lue lisää työntekijästämme Heidi
Jasmin Seilo

Jasmin Seilo

Klinikkaeläinhoitaja

Jasmin on tehnyt vuoden 2019 aikana tuurauksia Evidensian klinikoilla Varsinais-Suomessa ja siirtynyt Turkuun lokakuussa 2019.
Lue lisää työntekijästämme Jasmin
Jasna Karsikas

Jasna Karsikas

Klinikkaeläinhoitaja

Jasna aloitti toukokuussa 2019 Evidensia Turussa kesäapulaisena ja syksyllä 2019 oppisopimusopinnot klinikkaeläinhoitajaksi alkoivat Ammattiopisto Liviassa. Kesäkuun alussa 2020 Jasna suoritti näytön hyväksytysti ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi, onnea Jasna!!!
Lue lisää työntekijästämme Jasna
Melina Hynynen

Melina Hynynen

Klinikkaeläinhoitaja

Melina aloitti työskentelyn Evidensia Turussa heinäkuussa 2020. Hän opiskeli samalla klinikkaeläinhoitajan tutkintoa oppisopimuksella Ammattiopisto Liviassa. Melina suoritti näytön onnistuneesti ja hyväksytysti marraskuussa 2020 ja jatkaa työskentelyään klinikallamme.
Lue lisää työntekijästämme Melina
Mia Lindström

Klinikkaeläinhoitaja

Mia Lindström

Mia aloitti työt oppisopimuksella Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla syyskuussa 2021. Mia valmistui marraskuussa 2021 Ammattiopisto Liviasta klinikkaeläinhoitajaksi. Erityisesti Miaa kiinnostaa kissat ja niiden käsittely.
Lue lisää työntekijästämme Mia
Minna Rantanen

Minna Rantanen

Pieneläinhoitaja

Paula Mure

Klinikkaeläinhoitaja

Paula Mure

Paula aloitti työskentelyn Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla lokakuussa 2021. Hän on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Ammattiopisto Liviasta.
Lue lisää työntekijästämme Paula
Pauliina Kotamäki

Klinikkamanageri

Pauliina Kotamäki

Pauliina työskentelee Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla ja Evidensia Naantalissa klinikkamanagerina. Työ pitää sisällään moninaisia hallinnollisia tehtäviä. Kotoa löytyy liuta lemmikkejä; kaksi koiraa (Noppa ja Elli), kaksi kissaa (Riimi ja Birk) sekä kaksi hevosta (Arvo ja Bosse). Kielitaito: Suomi English
Lue lisää työntekijästämme Pauliina
Rosa Siltanen

Rosa Siltanen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2017. Erityisesti työssäni pidän sen vaihtelevuudesta ja anestesiapotilaista. Kotona minua pitävät kiireisenä labradorinnoutaja ja berninpaimenkoira. Äidinkieleni on ruotsi, joten kanssani voit asioida niin ruotsiksi, suomeksi kuin englanniksikin.
Lue lisää työntekijästämme Rosa
Sanita Nygård

Sanita Nygård

Hoitaja