Jokirannan Eläinlääkärit

Jokirannan Eläinlääkärit

Eläinlääkäri lähellä sinua

Hyvä tietää ennen käyntiä

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Lue kaikki ohjeet tästä.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Emme myy palveluitamme laskulla.

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut

Eläinlääkäriasemallamme ovat käytössä Pohjantähden, LähiTapiolan ja Agrian suorakorvauspalvelut.

Lue lisää

Collector Bankin tarjoama rahoituspalvelu

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi Collector Bankin tarjoama luotto mahdollistaa ostoksesi rahoittamisen yhdessä tai useammassa erässä.

Lue lisää

 

 

Kennelliiton sähköinen ennakkolähete

Vuoden 2022 alusta alkaen koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta.

Omistaja tilaa lähetteen Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Lähetteen tilaaminen ei vaadi Kennelliiton jäsenyyttä.

Ohjeet lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta osoitteesta: www.kennelliitto.fi/tilaaterveystutkimus.

 

Asiakkaiden arvostelut

Kätlinanzela

4

Käytiin koiran kanssa terveystarkastuksessa ja laittamassa rokotukset kuntoon. Meitä palvellut eläinlääkäri oli todella asiantunteva ja osasi hyvin huomioida aran koiran. Kävimme täällä samassa paikassa poistattamassa hampaat ja kaikki meni hyvin. Voin lämpimästi suositella jokirannan eläinlääkärit asemaa👍🏼

Tii

5

Meillä 2 koiraa ja ihmiset suosittelee. Yksi onnistunut suolistoleikkaus tukoksen vuoksi, nyt toisella muun lääkärin vaarattomaksi toteama vuosien patti leikataan todettuna syöpänä. Erittäin ammattitaitoista ja huolellista eläinhoitoa. Ja niin empaattista pelkoasikkaallekin. ( on se sitten omistaja tai potilas)

Matilda Salminen

5

Kahden kissan suolitulehduksen takia jouduttiin nopealla aikataululla menemään eläinlääkäriin ja voin lämpimästi suositella Jokirannan Eläinlääkäreitä! Meitä palveltiin ystävällisesti ja ammattimaisesti ja kissoja käsiteltiin varovasti. 5/5 ja plussaa aukioloajoista! ☺️

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 - 20:00
 • Tiistai
  08:00 - 20:00
 • Keskiviikko
  08:00 - 20:00
 • Torstai
  08:00 - 20:00
 • Perjantai
  08:00 - 20:00
 • Lauantai
  09:00 - 15:00
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  Jens Kraushaar

  Klinikan johtaja

  Jens Kraushaar

  Eläinlääkäri

  Jens on valmistunut eläinlääkäriksi Hannoverin Yliopistosta vuonna 2010. Turussa Jens on työskennellyt eläinlääkärinä 9 vuotta. Klinikkamme johtajana hän aloitti tammikuussa 2019. Erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat lemmikkien hammashoidot ja pehmytosakirurgia. Myös eksoottiset eläimet kiinnostaa. Vapaa-ajalla Jens tykkää remontoida ja viettää aikaa perheen kanssa. Kotoa lyötyy kaksi kodinvaihtaja kania. Kielitaito: Suomi English Deutsch Eläimet Kanit Iines ja Minni Taidot Suu- ja hammassairaudet Yleislääketiede  
  Lue lisää työntekijästämme Jens
  Vivi Airas

  Vivi Airas

  Eläinlääkäri

  Vivi on valmistunut eläinlääkäriksi saksasta Giessenin Yliopistosta vuonna 2006. Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla hän aloitti syksyllä 2019. Vivi on tehnyt hammashoitoja intensiivisesti vuodesta 2009, myös kirurgia on lähellä sydäntä. Vapaa-aika kuluu vanhaa taloa remontoidessa sekä kanakoiraharrastuksen parissa kahden picardienspanielin kanssa.
  Lue lisää työntekijästämme Vivi
  Tanel Maranik

  Tanel Maranik

  Eläinlääkäri

  Tanel on valmistunut eläinlääkäriksi Virosta 2010. Uransa aikana hän on tehnyt pitkään päivystystyötä ja käynyt jatkokoulutuksissa Helsingin Yliopistolla 2015-2016. Tanel aloitti Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla helmikuun alussa 2020. Tanelia kiinnostaa erityisesti ihopotilaat ja lisäksi hän pitää poliklinikkatyöstä. Kotona Tanelilla asustaa suloinen 1,5-vuotias jackrussellinterrieri Triinu. Vapaa-ajalla Tanel nauttii retkipyöräilystä ja matkustamisesta. Kielitaito eesti suomi englanti
  Lue lisää työntekijästämme Tanel
  Enna Haapanen

  Enna Haapanen

  Eläinlääkäri

  Enna aloitti Evidensialla 2021 marraskuussa kandina. Hän valmistui eläinlääkäriksi Viron Tartosta kesäkuun 2022 puolivälissä ja toimii parhaillaan vakituisena eläinlääkärinä Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla. Ennan mielenkiinnon kohteet ovat ihopotilaat, erityisesti koirien iho-ongelmat. Akuuttipotilaat myös kiinnostavat. Kotoa Ennalta löytyy 6-vuotias etnankoira Uno, joka muutti hänelle kodinvaihtajana 3 vuotta sitten. Vapaa-ajalla Enna harrastaa Unon kanssa agilityä ja muuta puuhastelua. Myös luonnossa liikkuminen ja piirtäminen on lähellä sydäntä.
  Lue lisää työntekijästämme Enna
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa