Jyväskylän Eläinsairaala

Jyväskylän Eläinsairaala

Avoinna 24/7!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 306 084 (1,97€/min + pvm/mpm)

Työntekijät

Emmi Klemetti-Hokkanen

Klinikan johtaja

Emmi Klemetti-Hokkanen

Eläinlääkäri

Emmi Klemetti-Hokkanen on ennättänyt olla töissä Evidensia sairaaloissa sekä Vethausissa että Tammistossa, mutta työskennellyt myös Evidensia Vaajakoskella ja Keljonkankaalla. Emmi onkin saanut kokemusta niin ajanvaraus- kuin tehohoitopotilaista ja leikkaussali on hänelle mieluisa paikka. Nyt Emmi luotsaa Omaeläinklinikka Jyväskylää klinikan johtajan ominaisuudessa.
Lue lisää työntekijästämme Emmi
Katja Slobodtchikova

Katja Slobodtchikova

Eläinlääkäri, dvm

default avatar

Katalin Szalai Damljanovic

Eläinlääkäri, dvm

Olen kotoisin Unkarista. Suomeen sain praktikkaoikeudet vuonna 2002. Olenkin hoitanut Jyväskylässä päivystyspotilaita 10 vuotta. Kiinnostukseni kohteena on erityisesti akuuttipotilaiden hoito. Viime vuosina olen opiskellut eläinten hampaiden hoitoa ja eläinakupunktiota. Mielelläni hoidan myös ikääntyneitä lemmikkejä.
Lue lisää työntekijästämme Katalin
Tiina Uus

Tiina Uus

Eläinlääkäri, dvm

Emma Vilén

Emma Vilén

Eläinlääkäri

Emma on työskennellyt Jyväskylän Omaeläinklinikalla jo aiemmin, mutta kävi hakemassa kokemusta sairaalatoiminnasta Raision Vettorista ja palasi iloksemme jälleen Jyväskylään. Emma viihtyy leikkaussalissa ja tekee myös päivystyksellisiä leikkauksia, mutta hänelle voi myös varata ajanvarausaikoja.
Lue lisää työntekijästämme Emma
default avatar

Maija Uimi

Sairaalamanageri

default avatar

Johanna Ahonen

Klinikkaeläinhoitaja

default avatar

Satu Eklund

Pieneläinhoitaja

default avatar

Miia Vähäaho

Klinikkaeläinhoitaja

Jeena Laitinen

Jeena Laitinen

Klinikkaeläinhoitaja

Jeena on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi keväällä 2019, jolloin hän aloitti työskentelyn Omaeläinklinikalla Jyväskylässä. Jeenan kiinnostuksen kohteita ovat etenkin päivystyspotilaat ja akuuttihoito. Hän toimii myös tarvittaessa hammashoitajana. Vapaa-aika kuluukin oman hevosen ja koirien kanssa touhutessa.
Lue lisää työntekijästämme Jeena
Katriina Sorri

Katriina Sorri

Klinikkaeläinhoitaja

Katriina on valmistunut eläintenhoitajaksi Saarijärveltä vuonna 2016 ja klinikkaeläinhoitajaksi Tampereelta vuonna 2018. Aiemmin Katriina on työskennellyt klinikkaeläinhoitajana pienillä eläinklinikoilla ja kesällä 2022 aloitti Omaeläinklinikan päivystyksessä. Erityisenä mielenkiinnonkohteena ovat kissapotilaat ja niiden käyttäytyminen.
Lue lisää työntekijästämme Katriina
Matleena Sirama

Matleena Sirama

Eläintenhoitaja

Matleena on valmistunut eläintenhoitajaksi 2018 ja aloittanut klinikan asiakaspalvelijana syyskuussa 2022. Aiemmin Matleena on työskennellyt mm. koirahotellissa ja erilaisissa asiakaspalvelutöissä. Sekä kaksi-, että nelijalkaisten asiakkaiden kohtaaminen on ollut Matleenalle sydämenasia ja hän on rakastanut kaikkia eläimiä ihan pienestä asti. Vasta aikuisiällä heräsi ajatus eläinten parissa työskentelystä ja Matleena lähti toteuttamaan unelmaansa. Omia lemmikkejä hänellä ollut kissa, koira, marsuja ja hamstereita. Tällä hetkellä kotona asustelee ragdollkissa.
Lue lisää työntekijästämme Matleena
default avatar

Laura Veistämö

Klinikkaeläinhoitaja

 Janica Björlund

Janica Björlund

Klinikkaeläinhoitaja

Janica Björlund on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi keväällä 2017, jonka jälkeen hän on työskennellyt Omaeläinklinikka Jyväskylässä. Janica toimii laboratoriovastaavana ja hän on erittäin kiinnostunut kaikesta laboratorioon liittyvästä. Janica työskentelee ensisijaisesti päivystysvuoroissa ja toimii eläinlääkärin apuna kiireellisten potilaiden hoidossa. Päivystyksen vaihtelevuus onkin yksi asia, josta Janica pitää. Janica rakastaa kaikenlaisia eläimiä matelijoista hevosiin. Kotona aika kuluukin seniorikoiran, pentukissan, matelijoiden ja erilaisten hyönteisten hoidon parissa.
Lue lisää työntekijästämme
Merja Korhonen

Merja Korhonen

Klinikkaeläinhoitaja

default avatar

Marjo Puoliväli

Klinikkaeläinhoitaja

Marjo Puoliväli on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2001. Vuodesta 2012 lähtien hän on työskennellyt päivystävänä yöhoitajana Omaeläinklinikka Jyväskylässä. Marjo työskentelee myös paljon virallisten kuvausten parissa ja leikkaussalihoitajana. Monipuolisena ammattilaisena hän hoitaa mielellään kaikenlaisia lemmikkejä. Vapaa-aika kuluu koiraharrastusten parissa.
Lue lisää työntekijästämme Marjo
Lotta Repo

Lotta Repo

Klinikkaeläinhoitaja

Lotta Repo on aloittanut työskentelyn Omaeläinklinikka Jyväskylässä klinikkaeläinhoitajaopiskelijana vuonna 2018 ja valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2019. Lotta työskentelee mielellään päivystyksessä akuuttipotilaiden parissa ja erityisesti yöpäivystyksessä. Vapaa-aika kuluu koiraharrastusten parissa.
Lue lisää työntekijästämme Lotta
Janina Valve

Janina Valve

Klinikkaeläinhoitaja

Janina Valve on aloittanut työskentelyn Omaeläinklinikka Jyväskylässä klinikkaeläinhoitajaopiskelijana vuonna 2019 ja valmistunut syyskuussa 2020 klinikkaeläinhoitajaksi. Janinan sydäntä lähellä on erityisesti päivystys, sekä akuuttipotilaiden hoitaminen. Janina erityisen mielenkiinnon kohteena ja vastuualueena onkin röntgenkuvaaminen. Hänellä on pitkä ja monipuolinen työura erilaisissa asiakaspalvelutöissä, joten asiakaspalvelu on hänelle tärkeä osa työtä. Kotona hänellä asustelee tällä hetkellä kääpiöluppakorvakani, mutta toivon mukaan jossain vaiheessa myös koira, jonka kanssa pääsee rentoutumaan yhteisillä metsäretkillä.
Lue lisää työntekijästämme Janina
default avatar

Sara Vuori

Oppisopimusopiskelija