Jyväskylän Eläinsairaala

Jyväskylän Eläinsairaala

Avoinna 24/7!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 306 084 (1,97€/min + pvm/mpm)
0300 484 653

(0,42€/min + pvmp/mpm) 

Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä
4
37 Google reviews

Tervetuloa Jyväskylän Eläinsairaalaan!

Päivystämme 24/7

Jyväskylän Eläinsairaala on alueen ainoa ympäri vuorokauden päivystävä eläinsairaala. Päivystyksessä potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä. Suosittelemme olemaan yhteydessä päivystykseen ennen saapumista, jotta osaamme tehdä tarvittavat valmistelut potilasta varten ja kertoa jonotustilanteesta. Paikalle voi saapua ilman ilmoitustakin, jolloin hoidon kiireellisyyden arvio tehdään paikan päällä.

Käytössämme on huippuluokan laitteisto

Eläinsairaalassa on Jyväskylän seudun ainoa CT- eli tietokonetomografia-laite, joka tuo potilaiden diagnostiikkaan paljon uusia mahdollisuuksia. Myös muut lähialueen eläinlääkäriasemat voivat hyödyntää Jyväskylän Eläinsairaalan diagnostiikkapalveluita.

Kissoille on erillinen osasto

Kissat jännittävät vieraassa ympäristössä enemmän kuin koirat. Jyväskylän Eläinsairaalassa on panostettu kissapotilaiden viihtyvyyteen. Kissoilla on oma odotustila, tutkimushuone ja sairaalaosasto. Omilla tiloilla eläinlääkärikäyntiin liittyvää stressiä voidaan lieventää, kun kissat eivät kuormitu esimerkiksi vieraista äänistä tai koiran hajusta. Tämä auttaa vähentämään rauhoitteiden käyttöä toimenpiteissä.

 
IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Pirkko Brusi

5

Olen lomamatkalla Keski-Suomessa ja Olivia-kissani sairastui virtsatieinfektioon, oli kivuissa, ei syönyt, ei juonut. Sain ajan eräälle klinikalle, mikä oli hirvittävä pettymys ja valtavan kallis. Kissani meni reilun vuorokauden kuluttua huonompaan kuntoon, oli hyvin kivulias. Ainut päivystys oli eläinsairaalassa Jyväskylässä näin juhannuspäivänä. Ajelin sinne Koskenpäältä. Kissani sai hyvän hoidon, jäi tiputukseen puolesta päivästä iltaan asti. Olen todella kiitollinen ell Katalin Szalaille, niin rauhallinen ja huolellisesti hoitoon paneutuva, sekä ystävälliselle henkilökunnalle. Lasku oli hyvin kohtuullinen verrattuna siihen mitä sillä rahalla sain. Olin myös hyvin kartalla koko ajan siitä, missä summissa liikutaan. Tietysti harmittaa, että en heti ensimmäiseksi hakeutunut sinne, mutta olen tyytyväinen, että nyt pääsin. Olivia voi hyvin. Suosittelen eläinsairaalaa lämpimästi yli puolen vuosisadan kokemuksella lukuisia koiria ja kissoja omistaneena.

T H

5

Huippu hyvä ja täydellistä asiakaspalvelua niin kassalla kuin eläinlääkärillä 10/5. Tänne tuun jatkossakin ja suosittelen muille myös. ⛳almavet 0/5 niin palvelun kuin hinnan suhteen välttäkää.

Erja Huikari

5

Soitimme aamuyöstä klinikalle koiran synnytys vaikeudesta, saimme ohjeet lähteä ajamaan 1,5h matkan Jyväskylään. Paikan päällä hätä kädessä hieman itseä ihmetytti rauhallinen vastaanotto ja tietojen kysely. Tutkimushuoneeseen päästessämme toinen sisällä olevista pennuista ultrattiin kuolleeksi ja että toisellakin olisi hidas syke, eloonjäämisen mahdollisuudet huonot silläkin. Edettiin tässä kohtaa valmistelemaan heti sektiota ja aamuvuoro saapui paikalle. ISOT KIITOKSET aamuvuoroon saapuneelle eläinlääkärille joka otti tilanteen heti haltuun ja kiirehti asioita todella. Lopputulemana se että saimme kotiin ne kaksi sisällä ollutta pentua elävänä, myös sen jonka piti olla kuollut jonka henkilökuntakin nimesi "ihmeselviytyjäksi" kun istukkakin oli jo revennyt. Melkein kaksi vuorokautta myöhemmin molemmat sektiolla syntyneet pennut (ja muut viisi ennen ongelmia) ja emä voivat hyvin 🥰

Isabel Montoya

5

Tulimme tänne hätäkäynnille, kun pelastit vanhemman koirani. Tästä paikasta tuli nopeasti eläinlääkäriasemamme. Erinomainen palvelu. Voit kertoa, että he välittävät. He tuntevat koiramme nimeltä ja ovat aina ystävällisiä ja ystävällisiä niille. Kiitos, että olet osa koiralaumaa, Evidensia-tiimi!

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 306 084 (1,97€/min + pvm/mpm)

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin:0600 306 084 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraus ma-pe klo 7-20 0300 484 653(0,42 €/min + pvm/mpm)

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 55,50 €
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
-Arkisin klo: 16:00-22:00 +50 %, 22:00-08:00 +100%
-Lauantaisin klo: 00:00-08:00 +100 %, 08:00-22:00 +50%, 22:00-00:00 +100%
-Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Emmi Klemetti-Hokkanen

Sairaalan johtaja

Emmi Klemetti-Hokkanen

Eläinlääkäri

Emmi Klemetti-Hokkanen on ennättänyt olla töissä Evidensia sairaaloissa sekä Vethausissa että Tammistossa, mutta työskennellyt myös Evidensia Vaajakoskella ja Keljonkankaalla. Emmi onkin saanut kokemusta niin ajanvaraus- kuin tehohoitopotilaista ja leikkaussali on hänelle mieluisa paikka. Nyt Emmi luotsaa Jyväskylän eläinsairaalaa.
Lue lisää työntekijästämme Emmi
default avatar

Daisi Pakutkiene

Eläinlääkäri

default avatar

Helen Reimus

Eläinlääkäri

Jekaterina Slobodtchikova

Jekaterina Slobodtchikova

Eläinlääkäri

Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa