Jyväskylän Eläinsairaala

Jyväskylän Eläinsairaala

Avataan keväällä 2023!

Evidensian uuden, ympärivuorokauden päivystävän Jyväskylän Eläinsairaalan rakentaminen on juuri aloitettu. Suurissa ja moderneissa tiloissa päivystyspotilaita ja sairaalahoitoon jääviä eläimiä pystytään hoitamaan alueella entistä laadukkaammin.

Evidensian tavoitteena on, että eläinsairaala avataan maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Samaan aikaan Omaeläinklinikka Jyväskylä sulkee ja sen henkilökunta siirtyy uuteen eläinsairaalaan.
Eläinsairaala rakentuu Jyväskylän Tourulaan noin 1,5 kilometrin päähän Omaeläinklinikan nykyisestä sijainnista.

Omaeläinklinikka Jyväskylä on nyt alueen ainoa ympäri vuorokauden päivystävä eläinsairaala ja se hoitaa kunnallista päivystystä arkena iltapäivä neljästä aamukahdeksaan ja koko viikonlopun yli. Myös ympäröiviltä klinikoilta lähetetään potilaita sairaalaan hoidettavaksi päivystysaikaan.

Sairaalan johtaja, eläinlääkäri Emmi Klemetti-Hokkanen kertoo, että päivystys tulee olemaan myös Jyväskylän Eläinsairaalan ydintehtävänä.

Lue lisää uutistiedotteestamme!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.

Omaeläinklinikka päivystää Jyväskylässä sairaalamme avaamiseen asti!

Omaeläinklinikka Jyväskylän verkkosivuille